- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
htw
tag
Az apple tv a home kit vezérlő központ (így kapcsolódik a topichoz).
Azt szeretném hogy mikor haza érek és a telefonom kapcsolódik a wifi hálózatra akkor autómatikusan elinduljon a zene az avrről. Az airplay 2 ezt tudja.
Viszont valószínűleg az avren még csak airplay 1 van várnom kell egy szoftver frissítést. -
blakey
titán
Az alap probléma az, hogy upnp-t (DLNA) használsz és nem SMB/NFS-t, a másik, hogy a Kodit ismerd meg, Kodi kezdőknek.
Tény, hogy mostanában a MrMC nem frissült, valami nagy dobásra készülnek így a TVDB pl. nem működik tökéletesen, minden más jól működik, legalábbis nem vettem észre, hogy rossz lenne. Minden lehetőséget felajánl csak nem ismered a kodit, javaslom, hogy olvasd el, megéri. Minden ami Kodi az nagyjából a MrMC-nek is megfelel.
Kipróbálhatod az InfusePro-t is, ott más gondjaid lesznek. -
Azért ez az Infuse egy jó lejátszó, de tegnap kiakadtam tőle. Folytatni akartam a félbe hagyott filmem, látom nincs felirat. Azt írja felirat oldal nem elérhető. Eddig azt hittem, hogy ha nem is a film könyvtárába de legalább valami nem látható helyre lementi, hogy ottlegyen. Ha nincs net nincs felirat? WTF?
-
Alex91
félisten
1. Mar miert ne tamogatna?
2. Elvileg igen.
3. App fuggo, de igen. (Meg most elcsesztek tan valamit, azt gond van a hanggal, majd javitjak...)
5. App fuggo. De van DS video is ra...
6. App fuggo. En Infuse Pro-t hasznalok, az opensubtitlesen keres, de a nas-ra nem irja ki. Nem lenne egyszerubb a NAS-t beloni erre? Synology topicban szerintem tudnanak segiteni...
7. Igen.
8. Nem kell tukrozni, eleri nativan.
9. Nincs ra, bar fogalmam sincs, hogy miert. Airplay telorol...
10. Gondolom igen, ha jol van bekotve a hang.
11. Nem.
12. Fogalmam sincs, hogy az erositod hogyan mukodik...
14. Ezzel a taviranyitoval nagyjabol a hangerot fogod tudni szabalyozni... (bar lehet, hogy csak en nem tudom, hogy mire kepes. Nekem van egy univerzalis, es igy az ATV meg ez van csak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Arch Linux
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged