- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Szia!
Szerencsétlen készülék médialejátszónak elég kutyaütő.
Ha csak arra kell akkor inkább valami igazi médialejátszót javasolnék. Pár hozzászólással feljebb ezt már kiveséztük miért is. Lényeg: online tv-t, youtube 50fps-es tartalmakat, tv-ből rippelt sorozatokat csak frissítési gyakoriság átkapcsolásával tudsz, mert ugye ezt nem tudja a készülék automatikusan (60ezerért?), hacsak nem zavar, hogy vibrál/akadozik a kép mint a pics@...
Viszont sok egyéb funkciója van ami miatt egy fasza kis cuccá teszi ezt az eszközt.
Igen ahogy mondod csak külső tárolóról tudod lejátszani a tartalmakat, usb csatlakozó híján. Én is az MrMc és az Infuse kombót javaslom, bár az Infuse-nak ez az éves díja elég nagy kib@szás. Plexnek nem sok értelmét látom miután ezerrel pörgeti mellette az asztali gép processzorát, akkor már egyszerűbb HDMI-vel összekötni a számítógépet. Én személy szerint KODI-t használok teljes megelégedettséggel (kivéve ugye a heti újra telepítést,erről is feljebb olvashatsz). -
blakey
titán
MrMC (Kodi) vagy Infuse 5 Pro, mindkettő visz mindent, Infuse (már iso-t is támogat) valamivel jobb a képmegjelenítésben, folyamatosabb a mozgás, annyira, hogy már nem hiányzik a kadenciahelyes lejátszás, valamit jól csináltak, HD hangok is mennek. Érdemes telepíteni, nekem mindkettő fent van, Infuse-t filmek lejátszására használom, MrMC-t zenére. Kodit is lehet telepíteni, annak menete nem egyszerű de megoldható, bár feleslegesnek érzem, persze ha valakinek kellenek a "repok" akkor nincs sok lehetősége.
Természetesen Plex, Emby stb is elérhető valamint sok játék is, rászoktam az Asphalt 8-ra illetve a RR3-ra, hogy csak az ATV4-en játszom.NARS-ról használom, hibátlanul kezeli az SMB-t és az NFS-t is.
-
Alex91
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Airsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós kamerák
- Bittorrent topik
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest