- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Szia!
Szerencsétlen készülék médialejátszónak elég kutyaütő.
Ha csak arra kell akkor inkább valami igazi médialejátszót javasolnék. Pár hozzászólással feljebb ezt már kiveséztük miért is. Lényeg: online tv-t, youtube 50fps-es tartalmakat, tv-ből rippelt sorozatokat csak frissítési gyakoriság átkapcsolásával tudsz, mert ugye ezt nem tudja a készülék automatikusan (60ezerért?), hacsak nem zavar, hogy vibrál/akadozik a kép mint a pics@...
Viszont sok egyéb funkciója van ami miatt egy fasza kis cuccá teszi ezt az eszközt.
Igen ahogy mondod csak külső tárolóról tudod lejátszani a tartalmakat, usb csatlakozó híján. Én is az MrMc és az Infuse kombót javaslom, bár az Infuse-nak ez az éves díja elég nagy kib@szás. Plexnek nem sok értelmét látom miután ezerrel pörgeti mellette az asztali gép processzorát, akkor már egyszerűbb HDMI-vel összekötni a számítógépet. Én személy szerint KODI-t használok teljes megelégedettséggel (kivéve ugye a heti újra telepítést,erről is feljebb olvashatsz). -
blakey
titán
MrMC (Kodi) vagy Infuse 5 Pro, mindkettő visz mindent, Infuse (már iso-t is támogat) valamivel jobb a képmegjelenítésben, folyamatosabb a mozgás, annyira, hogy már nem hiányzik a kadenciahelyes lejátszás, valamit jól csináltak, HD hangok is mennek. Érdemes telepíteni, nekem mindkettő fent van, Infuse-t filmek lejátszására használom, MrMC-t zenére. Kodit is lehet telepíteni, annak menete nem egyszerű de megoldható, bár feleslegesnek érzem, persze ha valakinek kellenek a "repok" akkor nincs sok lehetősége.
Természetesen Plex, Emby stb is elérhető valamint sok játék is, rászoktam az Asphalt 8-ra illetve a RR3-ra, hogy csak az ATV4-en játszom.NARS-ról használom, hibátlanul kezeli az SMB-t és az NFS-t is.
-
Alex91
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest