- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magi
tag
Közben annyira rájöttem, hogy mindegyik problémámra van megoldás abban az esetben, ha Movies jukebox-ba lépek be, viszont itt az a probléma, hogy össze merge-li a két különálló mappát (van egy Film mappa és egy Mesék mappa) ami problémás számomra.
Illetve itt előjön egy újabb gond, miszerint bekerülnek a sample filmek is, amit nem szeretnék látni.Tehát vagy az első 2 problémával vagy a 2. kettővel
kellene kezdeni valamit.
Köszi előre is.
-
blakey
titán
Oké, akkor nem az ATV-vel van gond, az erősítő a gond. Innentől kezdve ott keresd a hibát, valamiért nem megy át. A lejátszó és az erősítő közé használd azt a kábelt amivel volt kép a TV-re kötve, az erősítő és a TV közé is használj megfelelő kábelt, ezek után úgy állítsd be az erősítőt, hogy csak átengedje a képet és ne skálázzon, stb.
Dolby Visiont ne állíts be GUI felbontásnak, sőt 1080p SDR-rel kezd az egész beállítást.
Van egy olyan érzésem, hogy nem vagy tisztában eszközeid "erejével". -
blakey
titán
A régi lejátszó 4K? Az erősítő képes fogadni a 4K/60 fps-t? TV-re kötve van kép és hibátlan? Akkor erősítő hiba, vagy túl sokat állítgattál az erősítőn és/vagy a lejátszón. Ha még soha nem használtad ilyen felállásban akkor javaslom, hogy ismerd meg a készülékeidet és, hogy melyik mire képes. Ha a lejátszó kiadja a képet és a tv-re kötve van kép akkor nem vele van a gond. Gyári visszaállítás a lejátszón és az erősítőn és kezdj mindent előröl, látatlanba nem tudom a megoldást, mert valahogy hiányoznak információk és nem tudom a pontos választ. Nincs H/K erősítőm így nem is tudom, hogy mire képes. A lejátszóddal szerintem semmi gond mert tv-re kötve van kép.
-
blakey
titán
Akkor az erősítő beállításainál lesz a hiba mivel direktbe kötve van kép így az erősítőn nem megy át a jel vagy "meg sem érkezik". Vedd elő a kézikönyvet és olvasd át, sajnos a H/K beállításai nincsenek előttem, mindenképp át kell engedni a képet, tehát passtrough, bypass, stb. legyen. skálázás, stb. legyen kikapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest