-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
Igen, tehát a szükséges lépéseket beállítottam: autostart, nincs battery optimalization, háttérben is engedélyezett a wifi meg mobilnet, egyebek. Nem is az a problémám, hogy menet közben egyszer csak elhallgat a zene (mintha kilőné a miui az alkalmazást). Látom is, hogy összekapcsolódik a telefon a kocsival, ki is írja az előadót meg a szám címét (meg a töltöttséget meg a mobilnet erősségét). Csak nem indul el. És a kocsi kezelőszerveivel sem lehet elindítani (plusz némítást jelez). Kizárólag a telefonról lehet indítani lejátszást, de nem szükséges hozzá a play gomb, csak előtérbe kell hozni a spotify-t, akkor elindul. Android fícsörre gyanakszom...
-
Csatsa
tag
Szia! Nekem is vodás és már többször jártam úgy hogy mindkét térerő icon eltűnt, kirakta egy pillanatra hogy nincs sim a telefonban majd egy újabb pillanat után egymás után újra hálózaton volt minkét simkártya! Nekem nem kellett újraindítani megoldotta magától, nem tudom mi okozza
de elég idegesítő dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Konteó topic
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest