-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geza012
újonc
Üdvözletem,
tapasztalt valaki olyat,hogy a névjegyek menüpont nem elérhető?
Keresőbe beírva se dobta fel,illetve ehhez kapcsolódóan a névjegyek importálása/exportálása menüpont se érhető el,egy másik telefonba kellett átrakni a sim kártyát importálás/exportálás alatt.
Először azt gondoltam valahova nagyon eldugták,de több Xiaomi teló is van családban (Redmi5/Note 5a Prime) úgyhogy nem ujdonság mi hol van. Ötleteket megköszönöm -
Geza012
újonc
Üdvözletem,sikerült beszereznem a telót 0 ft-ért Telenor előfizuval.
Google Cameràt fel is raktam hibàtlanul műkődik.Viszont lenne egy olyan kérdésem,hogy az előlapi kamerànàl be lehet valahogy àllîtani a tükrözést?
Akàrhogy próbàltam àllîtani nem igazàn sikerült,ugyebàr gyàrinàl van ilyen funkció. Esetleg valakinek van rà tippje megköszönöm. -
Geza012
újonc
-
Geza012
újonc
Üdvözletem,
én is a GCam-al kapcsolatban érdeklődnék,hogy tényleg csak annyi,hogy play áruházból leszedem és felrakom?
Most tervezem venni páromnak a telót Note 5A Primeról lenne a váltás,azon tuti nem volt kompatibilis.
Videofelvételen amit felvesz,ahogy néztem korrekt a hang nincs víz alatti hangzás,nem recseg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged