Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem továbbra is az a gondom, ami eddig. A frissítések sem oldották meg. Sokat vagyok olyan helyen, ahol a 3G és a 4G között váltogat a telefon. A Global ROM-nál arra panaszkodnak, hogy elhalkulok, szakadozik, megakad, alig értik mit mondok. A Xiaomi-s ROM-nál meg 4G-3G váltáskor egyszerűen megszakad a hívás. Kb mozdulatlanul kell állnom, ha telefonálni szeretnék. Amit meg sokat kell. Ez egy vicc már! Telekomos vagyok, már vagy 12 éve, lassan 20 éve dolgozok ugyanott. Jó néhány telefonom volt már, mindenféle, de eddig ilyet még soha egyik sem produkált.
Már-már azon gondolkodom, hogy megpróbálom a Pixel Experience ROM-ot, az már android 10 alapú, de már tudom előre, hogy abban meg az fog idegesíteni, hogy az egész egy nagy Google, mivel azok szoftvere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest