Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pityu.
nagyúr
Holnapra meg próbálom megtudni pontosan
Ez van írva az oldalukon de pontosabbat tudjak meg kérdezem
A garancia érvényesitéséhez a készülékhez kapott számla vagy garancia levél kell. Termékeinket meghibásodás esetén a King Change Kft. ellenőrzi a garancia feltételeit, és a forgalmazóhóz küldi vissza javitásra. -
Pityu.
nagyúr
írtam nekik email és valószínű majd kapok választ.Őszintén mondom lassan leszarom a garanciát meg van a telefon azt kész,meg szenvedtem érte.
Viszont akkor amit írtak félre tájékoztatás 2 év hivatalos gyártói garancia de nem gond mindent kipuhatolózok ha nem kapok holnapig választ akkor felhívom őket.De pont az jut eszembe mikor valaki írta itt,hogy sokan csak kukacoskodnak,hogy más szarul érezze magát.B20 ban sem lett igazatok. -
Pityu.
nagyúr
Igen de nem konkrétan a hivatalossal volt a vita hanem a wayteq szervizzel mert ugye nekik kellett vissza küldeni mert az ő címük volt feltüntetve és így ők akarták megoldani fű alatt ,hogy fizessek vagy vissza küldik így.Aztán mondták itt írjak az eustock topikba és írtam is és egyből utána jártak és intézkedtek el is mondták a wayteq csak lejárt garancia után szervizelhet és elnézést kértek.
-
Pityu.
nagyúr
De igen,csak most feláraztak mindent de arra is van válasz miért tették,bár nekem ez kicsit fura mert el is vadíthatnak embereket.
"Jelenleg éppen még kicsit ilyen újévre való átállási időszakban vagyunk, ezért a legtöbb termék árát felvettük, hogy ezzel némileg mérsékeljük a forgalmat.
Várhatóan Februártól már újra minden ár rendesen be lesz állítva.
Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért.
Üdvözlettel, Finominfo" -
KISDUCK
addikt
-
Snowy_owl
őstag
Én meg viccelődtem.
Gcam problémán kívül másról nem lehetett hallani/tapasztalni. Ezen kívül már máshol a topikban le lett írva, hogy a Mediatek miatt nem igazán várható, hogy lesz akkora támogatottsága felhasználói részről, mint egy Snapdragonos készüléknek. Ez alatt a custom romok, twrp, root, és téglából való visszahozatal megléte, nem megléte értendő. Viszont ha nem is fontosak neked előbbiek, és inkább vagy a hivatalos vonalon, akkor szerintem nem kérdés. Ismételgetni tudom amit már leírtak a topikban, ez már nem az a Mediatek, mint ami régen volt. Fogyasztási, melegedési problémákon rengeteget reszeltek, és meg is látszik, érződik, továbbá a napokban esett szó arról is, hogy bizony ott van a chipset a felső-közép kategóriában. A programkompatibilitásra kitérve, eddig ilyen gondom nem volt, és itt sem olvasni róla hogy bárkinek ezzel lett volna baja. Ez a készülék most bestbuy, nagyon jó ár/érték arányban mozog. De ha eddig is ezen a vonalon voltál jó eséllyel nem fogsz csalódni.
És hogy még kicsit felszopjam a készüléket, ha szeretsz fotózni, akkor különösen jó választás. Én ennyi részletet még telefontól nem láttam. Azóta vágytam erre, mióta láttam a logouton a Panasonic DMC-CM1 készülék tesztjét, csak az a készülék nem futott be.
-
Snowy_owl
őstag
Belém még nem kötöttek se utcán, se discoba, amiatt hogy Mediatek pörög a telefonomba. Szerencsére másoktól sem hallottam ilyet, ilyen szempontból nem kell aggódni, meg lehet venni. Olyat sem hallottam még, hogy valakibe az asszony kötött bele emiatt. Viszont azt hallottam, hogy ha ellopják a telefont, akkor ilyesmivel nem foglalkoznak a tolvajok, csak viszik ami mozgatható. Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest