- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
válasz
rabtibus #2411 üzenetére
Én is ugyanezt vettem észre tegnap, nem tudtam, hogy most a szolgáltatónál volt a gond v. teló beállítás? Kib@szott idegesítő volt számomra is, hogy se nem pittyeg, kezdeményezi a hívást, de közben nincs hang. Kb. fél óra múlva bemondta, hogy majd értesítjük a másik felet.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
rabtibus #2421 üzenetére
Ugyan azt a kártyát próbáld ki más készülékben is. Most már engem is nagyon érdekel, de továbbra sem hiszenm, hogy ez a készüléktől függne.
Esetleg még: Android szakmai topic
-
Namelesske
addikt
válasz
rabtibus #1760 üzenetére
1. Simán a Home Gombbal, ha nem látod akkor alul kell kétszer gyorsan felhúzni a navigációs sáv helyét és megjelenik a Gomb. Utána mehetsz a menübe és más alkalmazásokba.
2. Ugyanaz mint az első pont.
3. Nem lehet, max ha saját hangot raksz be amit eleve halkítottál a többihez képest.(Audacity program gépen, vagy ringtone editorok)
4. Igen minden alkalmazásban lehet állítani külön az értesítési hangokat, rezgéseket stb. Az alkalmazások menü felsorolásban az alkalmazásra kattintva az értesítések részen. -
twollah1976
őstag
válasz
rabtibus #1743 üzenetére
Nova Launcher, Poco Launcher, Microsoft Launcher, Evie Launcher.
A Nova Launcher fizetos, par dolgot nem tudsz beallitani ha nem vetted meg, ettol fuggetlenul teljesen hasznalhato, a tobbi ingyenes, nincs benne reklam, stb.
Ki kell probalni, hogy kinek mi all a kezere a legjobban.
-
storm4
aktív tag
válasz
rabtibus #1743 üzenetére
Szia!
Én Nova Launcher segítségével tudom elérni, hogy legyen megszokott alkalmazás menű és csak a használatban levő ikonok legyenek a kezdő képernyőn.
Az adott névjegyet hosszan nyomva tartva a Kezdő képernyőre lehet tenni a közvetlen tárcsázást vagy üzenet küldés opciót választva.
-
kekigyu
aktív tag
válasz
rabtibus #1684 üzenetére
Az első linken lévő nekem tegnap jott meg. Eleg prémium erzes, mondjuk 3k+ hufert legyen is
Magnes van a hátulján, autoba nekem kiváló. Kameranal hátul picit a lencsék fölé ér, meg a magnes is eltartja az asztal sikjatol így a gyari szilikonnal jobban ved. Tempered glass volt hozza, ua a korbe kisebb verzió amit a Polusban raktak fel ( ez mondjuk nem tetszik )
-
rabtibus
tag
válasz
rabtibus #1680 üzenetére
XUNDD Shockproof Phone case For XiaoMi Redmi K20Pro K30 Mi9T Pro Note 8 Protective Case For Redmi K20 Mi9T Note 7Pro With Bumper
Case For Xiaomi Redmi Note 7 8T Case Redmi Note 7 Pro Cover NILLKIN Nature TPU Transparent Clear Soft Back Cover Case note 8 Pro
9D Frosted Protective Film Tempered Glass for Xiaomi Redmi K20 Note 8 7 6 5 Pro 6A 5A 4X Matte Anti-fingerprint Screen Protector
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest