- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
#70516736 #2002 üzenetére
Nem egyszerűbb lenne vagyula fórumtársnak írni egy üzit, hogy a v5-öt is a meglévő magyar repoi alapján húzza újra. MIUI fronton nem most kezdte a munkát. És nem hinném, hogy az egyes telók romja szövege oly nagyon eltérne (pl mi2, Hongmi volt teljes magyar rommal v5-ön)
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
#70516736 #1892 üzenetére
Ha arra értetted akkor értelmetlen volt a belekötésed ,mert te konkrétan valószínűleg a kijelző bekapcsolt állapotának idejére tudtál csak olyan választ adni
Teljesen nyilvánvaló volt szerintem ,hogy a fényerőre gondolok, a többi meg ott volt a képenZolar a te képeden viszont ott van ,hogy töltőn is volt egy darabig
amugy az usb-való másolgatást is töltésnek veszi szóval lehet azt csináltad
-
-
terra052
őstag
válasz
#70516736 #1874 üzenetére
Itt van link és leírás:
MOKEE AOSP 4.4.4 REDMI NOTE 4G
Én Phil'z touch CWM-et használok, abban van "Clean to install new rom" opció, formáz mindent, azzal cserélek mindig romot, hiba nélkül. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
#70516736 #1174 üzenetére
Valamilyen Stabil v5 létezik, de csak Kínai-Angolban.
Stabil v6 majd csak akkor lesz ha már fejlesztgetik az újat. Addig mindig is csiszolgatni fogják.
Mi3-hoz van stabil v6, de katasztrófa, közel nem olyan jó mint a develope.(#1176) Zolar
Ilyen jókat is tudok(#1180) Cfc_Boy
Beállítások / Rendszer / tárhely / Sd-kártya / USB-Tár törlése -
zzola
titán
válasz
#70516736 #1086 üzenetére
Recovery-be be tudsz lépni? Ha igen, egy mSD-re másold fel a legfrissebb v6-ot, de tuti a jó legyen [dior] és xda-ról szedd le a philz recovery-t. Azt flasheled, abban van"clean to install a new rom" menü, futtatod, utána meg mSD-ről feltolod az új romot. Így jónak kell lennie!
Szervíz? Hol vetted a készüléket? Csak mert nincsen szervizhálózat idehaza...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
#70516736 #1079 üzenetére
Én nem tudok v5-öt, de szerintem nem a v6 a gond, mert a v5 se menne. A Wipe All Data lepucolt mindent. Komolyabb dologra lesz szükség. Újra kell flash-ni, de gyere át az Mi3 fórumba és lesz segítség tuti.
"felmásolom a gyökérbe update.zip ként és a recorweriből telepítem?"
Megér egy próbát, csak figyelj nehogy zip.zip. legyen a vége átnevezés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest