Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
terra052
őstag
[System]
Fix - Lade Benachrichtigung Licht funktionierte nicht (05-21)[Telefon]
New - Wenn ein Anruf von einem unbekannten Nummer wird kurz nach der Aufnahme aufgehängt, wird eine Eingabeaufforderung anzuzeigen, um zu fragen, ob Sie möchten, um diese Zahl zu melden (05-20)[Kontakte]
Fix - abgeschlagen / FC-Fehler beim Importieren oder Löschen von SIM-Karten-Kontakte (05-21)
Fix - FC-Fehler durch die Verwendung einfache Anführungszeichen bei der Suche verursacht wird (05-21)[Messaging]
Fix - Mi Band 'Vibrieren für Benachrichtigungen "-Funktion nicht nach dem Empfang einer MMS arbeiten (05-20)
Fix - Messaging-Anwendung reagierte nicht, wenn es zu viele Einnahmen beim Senden von Nachrichten der Gruppe (05-20)[Lockscreen, Statusleiste, Notification Bar]
New - Hinzugefügt Hotspot-Symbol in der Statusleiste, wenn mobiler Hotspot aktiviert (05-19)
New - Added Ladesymbol in der Statusleiste (19.5)
Neu - Unterstützung Anzeige Namen virtueller Netzbetreiber (05-19)
Optimization - Optimiert Statusleistensymbole 'Farbkontrast (05-20)[Themen]
Fix - Keine Reaktion nach dem Booten für einige Redmi Geräte (05-20)[Galerie]
New - Hinzugefügt Video Album zu helfen, alle Videos auf dem Gerät zu verwalten (05-21)
Optimierung - Loading Geschwindigkeit beim Öffnen große Bilder in Cloud-Alben (05-21)
Optimierung - Reduzierte RAM-Auslastung beim Betrachten großer Bilder (05-21)
Optimierung - Verbesserte Geschwindigkeit der Eingabe Gallery von Camera (05-21)
Optimierung - Verbesserte Laufruhe beim Scrollen in Titelseite (05-21)
Optimierung - Loading Geschwindigkeit von Offline-Seite (05-21)
Optimierung - Geändert Einstellung Kennwort icon heimlich Album-Seite (05-21)
Fix - Random FC-Fehler, wenn Sie Bilder in Startseite (05-19)
Fix - Layout-Fehler bei der Auswahl mehrerer Bilder auf Cloud-Alben (Mi Hinweis) hinzu (05-21)
Fix - Galerie hatte eine hohe CPU-Auslastung nach dem Hochfahren (05-21)
Fix - Manchmal verursacht Löschen offline Alben FC-Fehler (05-21)[Wetter]
Fix - Manchmal erscheint Wetteranimationen abnormal (05-19)[Settings]
New - Hinzugefügt Übergangsanimation beim Anschluss WiFi (05-21)
Fix - Manchmal haben eine falsche WiFi Kennwort-Eingabeaufforderung nicht nach langer Zeit zeigen (05-21)[Markt]
New - Erstbezug MIUI App Store (05-18)
New - Meist installiert App ist Liste zuerst in die Suche Ergebnisseite (18.5)
Optimization - Optimiert Suchergebnisseite UI Stil in besonderen Situationen (05-18)
Optimization - Optimiert die Eingabeaufforderung, wenn versäumt, einige apps installieren, wegen des Mangels an Systemmodul (05-20)
Fix - Manchmal Feedback-Seite für FC-Fehler (05-18)[File Explorer]
Fix - Lagging Problem beim Laden von Miniaturen (05-21)[Clock / Calculator]
Fix - UI Anzeigefehler bei der Verwendung großer Schrift (05-19)[Mi Wolke]
New - Wecker Einstellungen können von Mi Wolke bei der Umstellung auf neue Geräte wieder hergestellt werden (05-19)
Neu - Neu Mi Wolkenmitgliedschaftssystem. Benutzern erlauben, aus drei Mitgliedsstufen wählen (05-20)
Optimization - Optimiert Mi Wolkeneinstellungsseite (19.5) -
Krissz1983
aktív tag
Nem tudok érdemben nyilatkozni a MIUI-ról, mert még csak 1 hete van meg a telefon de előtte volt Lg g3-am is. Higgyétek el az Lg Ui-nál minden jobb és gyorsabb. Sajnos az nem más mint egy hatalmas lag tenger....
Memória kezelésről csak annyit hogy a 2gb ramból boot után maradt 680 mega szabad. Itt a Note-on pedig 1.1Gb....pedig nem változtak a felhasználói szokásaim. -
Klara_
őstag
Nalam 5.5.1HU van most, ebben szerencsere nincs benne, ebbol a verziobol nem probaltam a multit. 5.5.8bol probaltam a multit ott is ott van.
Koszi. Akkor most maradok nyugtom.
Esetleg tudod, hogy lehet onnan kivenni a nalam amugysem hasznalt idojarast? A zenelejatszot is szivesen kigyomlalnam a masik oldalrol a kapcsolok mellol mert azt sem hasznaltam soha, csak kerulgetem...Meg annyi kerdesem lenne, hogy 2,4GHzen 50mbp/s fole nem megy a telefon, 5GHz-en kihajtja a savszelessegem. Itt valami beallitasom van elcsuszva vagy ennyit tud? Laptop 2,4en mindig 90mbp/s folott megy.
-
sanyirigo
senior tag
Múlt héten letöltöttem a MIUIHU ROM-ot (vagyis azt hittem). Olvastam itt Lánchidas óráról meg időjárásról az értesítéseknél, de én egyiket sem találtam. Gondoltam letöltöm ismét, és wipe data után felrakom. Letöltés után fedeztem fel, hogy a múltheti letöltésem NEM a MIUIHU volt, hanem MULTI ROM (ez utóbbi 1 mb-tal kisebb). Így aztán csak wipe cache után feltettem a magyart. Rögtön lett Lánchíd is. De az értesítéseknél az időjárást még most sem találom. A felhasznált adatmennyiség és az óra látszik csak.
-
Fejvadi
nagyúr
Én az Mi3-ra is egyszerűen feltettem pedig ott sys1 és sys2 is van amin jobb esetben 2 különböző verziószámú ROM is lehet. Ritka aki mindkettő sys-re ugyanazt felteszi.
Szerintem egyszerűen csak felmásolod mint máskor a telefon gyökerébe és telepíted.
Biztonság kedvéért felmásolom átnevezés után (update.zip) ugyan ezt a ROM-ot szintén a gyökérbe. Ha valami nem menne rendben akkor a Recovery-ből lehet indítani az updatet és kész. Előtte és utána Wipe Cache. Mindenek előtt egy biztonsági mentés a telefonban. -
Meghivott
addikt
Ezt még meg akarom csinálni:
" had the same problem with 2 redmi note 4g phones.
Heres my solution:
You need to flash your device to earlier version of miui, the one that worked for me is: KHICNBH21.0
than your storage will be 6.1gb (this is a miui v5 i think)
than i reflashed it again to developer rom 5.2.13 (MIUI6)"Le is töltöttem a miui magyarországról a v5-öt, de azt a miflash nem tudja betallózni....
Akkor hogyan tegyem fel? -
szvarog
tag
Mondjuk én is Operát használok.
Szóval nem hiányozna csak meglepett meg a plusz új dolgok.Kék hátlappal imádom a telefont

És itt a reklám helye. Ha valaki biciklizik és ilyen készülékhez keres egy tokot ami a kormányra erősíthető vízhatlan és van rajta alatta egy rekesz is ennek annak az jelezze. Van egy eladó..

-
sanyci
senior tag
Nem használok tokot és emiatt nem is fogok. Szintúgy nem akarom lefelé fordítani a telefont. Mivel 100+ értesítést kapok naponta, ezért elég sokat rátesz ez a funkció a fogyasztásra...

Egyébként meg a proximity szenzor akkor se fogyaszt kevesebbet, ha letakarom... max. a kijelző nem fog bekapcsolni... -
Nem, nem, nem állított be rosszul semmit. Ez egy bug, nálam is előjött a bug. Nálam a záróképernyőn jól mutatja az időt, az asztalon (vagy hogy kell hívni) pedig 1 órával van több (mint a tényleges), csak úgy, mint az értesítési sávban. Ez valójában csak rosszul jelzi ki, mert pl az ébresztés a tényleges idő szerinte megy. Nálam amúgy az 5.3.6-os rom van, szóval majd felteszem a legújabbat, hátha megoldja.
(#2617) vegyszer: na, pont erről beszélek.
mod: viszont van kérdésem:
Hogyan lehet azt megoldani, hogy ha visszaállítom a mobilt repülő üzemmódból, ne kérjen PIN kódot, de bekapcsolás után kérjen? Nem is értem miért kér PIN kódot a repülő üzemmód kikapcsolása után. Eddig ez a 6. androidos telefonom, és ilyen egyikkel sem volt.
-
vegyszer
addikt
Nekem is nagy előre lépés volt a most hétvégi ROM. Először is A Zasszony magától mondta, hogy frissítsem a telót.

Az 5.3.6 óta nem volt itthon, és a nyári időszámítás az ő telóját is megkavarta.
De a Budapest-Isztambul-Kuala Lumpur úton mindig jó időt mutatott.
Neki a widget, és a rendszer óra volt jó, a bal felső sarokban, és az értesítési területen lévő óra eggyel többet mutatott. De az új 5.3.27 megoldotta.Arween: szerintem frissíts te is.
-
-
hj79
csendes tag
Köszi, működik már. Routernél volt nagyon megbonyolítva a beállítás szintén a sok eszköz miatt (régi b-s andoid, n-es apple, g-s andoid tablet meg egy n-es winphone. Szal sok mindent szolgál ki a kicsike

Viszont másik kérdés.
Megtaláltam a hívásszűrést, csak egyenlőre azt nem, hol van a privát számok tiltása. -
vegyszer
addikt
Ez kicsit fából vaskarika. A wipe után a boot során ugyanúgy felépül a gyorsítótár tartalma.
Sokkal inkább célravezető, ha a rom telepítése után, mikor az újra indítja a rendszert, rátehénkedik az ember a hangerő FEL gombra, így ismét a recoveryben lesz és ott az első igazi boot előtt csinál wide-ot.
Szerintem.
-
törölt tag
Xiaomi.eu miui5 21.0.0 volt rajta. Úgy telepítettem a v6-ot, hogy letöltöttem a zipet, átneveztem update.zip-re, kikapcs. Hang fel+power, recoveryben wipe all, install update.zip, wipe all. De már nem akarok szarakodni vele, jó a miui.comról a legfrissebb v6. Volt benne gapps is, ezzel sem kellett bíbelődni.
-
törölt tag
Most, hogy még így az elején vagyok a dolgoknak és nem laktam be a telefont, ezért adtam egy esélyt a xiaomi.eu-s romnak is. Lehet, hogy csak kifogtam egy hibás verziót, de ebben a xiaomi.eu_multi_dior_5.3.6_v6-4.4 kiadásban minden percben force closeol valami. Flasheltem az update-et, nyomtam egy wipe-ot neki, és már a google fiókom hozzáadása közben tolta az fc-ket. Ugye ez nem mind ilyen?
-
-
törölt tag
Köszi, megvan. Cfc_Boy köszi neked is!
Még annyit elárulhatnátok, hogy miért xiaomi.eu-s romot töltsek le, és miért ne mondjuk ezt: http://en.miui.com/download-218.html#363 Nem ez a miui.com-ról lenne a hivatalos? A xiaomi.eu nem egy unofficial valami? -
Arween
senior tag
? Ezt most én nem értem
Tudom hogy tartalmaz üveget, nem hajlékony mint a normál fóliák,viszont bírja a strapát,és nem vesi el a kijelzőm szépségét .De mindegy rendelek valamit ebay-ről aztán meglátjuk majd milyen lesz.Az létezik hogy nekem nincs ez a biztonság ikonom?Az előző rom-ban az eszközök mappában ott volt a biztonság ikon majd onnan-) Engedélyek -) majd ott tudtam megadni a Root-jogot.
Jelenleg nincs ilyen az eszközök mappámban a beállítások között pedig a biztonság részben nincs root....
5.2.13-van a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a Budapest-Isztambul-Kuala Lumpur úton mindig jó időt mutatott.
nem jó, az istennek se akarja a valós időt mutatni...1 óra elcsúszás van.