- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
Nekem is valami hasonló gond volt a frissítésekkel.
Leszedtem kézzel innen a legfrissebbet, rámásoltam a telóra. Ha többször ráböksz a miui logóra ezen a képernyőn, lesz pár plusz menüpontod asszem, és köztük lesz, hogy 'válaszd ki a frissítési csomag helyét' vagy valami ilyesmi. Ott kitallóztam a fájlt, felfrissítette, azóta rendben jön az OTA is. Nem vagyok benne biztos, de úgy emlékszem, nekem is a tavaly novemberi security patch-nél akadt meg, és a 14.0.3.0 TKTEUXM-et telepítettem, előtte az SKTEUXM volt (passzolnia kell, leszámítva az első betűt, az S meg a T az android 12 és 13 főverziókat jelölik).
Illetve a 14.0.5.0-hoz nem adtak ki OTA-t úgy látom, csak a 14.0.4.0-hoz, azon vagyok most.
szerk. asszem a recovery verzió kell.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
BitRider
senior tag
Ha nincs is, mennyibe kerül felrakni egyet a Play-ről? Emlékeim szerint pedig amúgy a 11 Pro-ban van, de én nem kötném össze a dolgaimat a Xiaomi accounttal, inkább használnék független programot. Az ilyeneket le is irtottam a telefonról, ahogy a gyökér, reklámozó beépített video- és zenelejátszóját is. Mégpedig így.
A Xiaomi óra egy jó példa a kivételre, miszerint tök jó funkciói vannak a Google féléhez képest, meg a számológépe is használható, de mindennek van jó, de leginkább jobb alternatívája a Play-en / F-Droid-on, ahogy a felületnek, a tárcsázónak, SMS-kezelőnek stb. Én pl. Nova Launcher Prime-ot használok a nem plusszos 11 Pro-n.
Szerintem töröld az ujjlenyomatot és vedd fel újra, mégpedig a javarészt használni kívánt ujjakat legalább kétszer, két profilba (pl. 2 hüvelykujj + 1 mutatóujj)! Ez tök jó megoldás arra, hogy mindenféle irányból jól működjön a feloldás. Ha ennél durvább gondjai vannak, akkor nézd meg, hátha felajánl rendszerfrissítést, ha így se jó, akkor hard resetelj egyet! Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest