- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
miauut
tag
válasz
Peterhappy #364 üzenetére
Köszönöm szépen, sikerült minden,
-
Manimaci
tag
válasz
Peterhappy #364 üzenetére
Igen, ezt ajánlom én is.
Hátha elkerülöd a kínlódást egyből.
-
Manimaci
tag
válasz
Peterhappy #358 üzenetére
Meglett a baj oka. Nekem ugye 13.0.9.0 RKCEUXM rom volt. A következő, mint kiderült, nem a 13.0.2.0 SKCEUXM volt, hanem volt egy 13.0.10.0 RKCEUXM, amit amugy eddig 10 letöltő oldalból egy se dobott fel. Most a Miuirom.org-on láttam meg és azt sikerült feltenni. Amint frissült, már dobta is az értesítést a legujabb 13.0.5.0 SKCEUXM csomagra, ami a legfrissebb. Frissült is, igy már Android 12 és legujabb Miui van.
Köszönöm a segítő hozzászólásokat mindkettőtöknek.
-
Manimaci
tag
válasz
Peterhappy #350 üzenetére
Igen, RKCEUXM a mostani. Globál van irva, de nem tudom, hogy az EU is globálként van-e jelölve a leírásban.
Megpróbálom amit írtál, hátha. -
ktomcat
senior tag
válasz
Peterhappy #294 üzenetére
Nekem valamiért a fogása tetszik, meg a külleme és a kijelző. Egyelőre itt meg is áll a sor
LMChez vannak új xml-ek is, nem tudom a telegram csoportból szedted e vagy máshonnan, viszont most az SGCAM 8.4 V43-at említik sokan, hogy friss és jó is (ha a videófelvételeket nem vesszük figyelembe). Én még nem teszteltemAz XMLekkel elvileg fel lehet éleszteni a 64 meg 108 mpx-et is.
Nem egy szombat reggelem ment már el a tesztelgetésekre, egyelőre úgy néz ki hogy videóhoz és kamerához is külön app kéne hogy mindenből optimális legyen. Apropó a videó, GCamnél a 1080p 60 fps-t is életre lehet kelteni.BitRider: Én naponta töltöm, a rekord eddig 6 óra kijelzőidő volt, de mindenes használattal operálok (wireless android auto ~1 óra, bluetoot wifi és mobilnet mindig bekapcsolva, 1-2 óra telefonálás, smsek, hírek). Nálam elég sok minden fut a telón de ez az ezelőtti 2 szériánál nem jelentett problémát. Húsvétig még türelemmel várok (bár a random 1-2 perc várakozás azért eléggé próbára teszi
) aztán meglátom addig milyen kínálat lesz romok terén
-
BitRider
senior tag
válasz
Peterhappy #294 üzenetére
Nem tudom, ezt hogyan csináljátok, vagy mennyi használatot jelent ez. Én tipikusan 2-3 naponta töltöm a telót, de ritkán látom 40% alatt. Napi 1 óra böngészés, 120 Hz, sokszor GPS és 2-3 órányi BT zene. Alaprendszer úgy, hogy letiltottam minden Xiaomi hülyeséget, amit csak lehetett. Egy külön ADB nemtoommivel töröltem a nem kellő Xiaomi appokat.
Nincs se lag, se lassulás, se tárhely csökkenés (80 GB szépen megmarad szabadon, ha épp nincs sokminden a telón). A képek amúgy tényleg szódával mennek el, a széleslátószögű kritikán aluli homálypaca. De az biztos, hogy még egyszer nem szenvednék ennyit a fságok letiltásával, soha többet nem vennék nem stock telefont.
-
válasz
Peterhappy #256 üzenetére
Nincs ilyen telefonom, csak MIUI fanként vagyok jelen.
De ha tudok, segítek, persze.
-
lacora5
tag
válasz
Peterhappy #250 üzenetére
rossz fórumon vagyok? De nekem a tegnapi esti update-tel MIUI 14.0.2 globál jött, TKTMIXM és az Android verzió: 13 TP1A.220624.014
-
Adama123
aktív tag
válasz
Peterhappy #247 üzenetére
Nálam 13.0.5 van.
-
Manka76
senior tag
válasz
Peterhappy #234 üzenetére
Nekem ezek szerint szerencsém van vele mert a Note 10 után sokkal jobb. A hangerőt bármelyik nem EU-s régióra állítva lehet feljebb vinni (nekem Új-Zéland van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged