- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Heimdallr75 #676 üzenetére
Nálam nem segített sem 10T-n, sem 11T-n.
-
Manimaci
tag
válasz
Heimdallr75 #632 üzenetére
Notification light - aodnotify
Előzetes verzió, de mint írtam szépen működik nekem.
-
Manimaci
tag
válasz
Heimdallr75 #629 üzenetére
Én egy ideje az aodNotify Pro HU alkalmazást használom. Kifizetve a "kávét", asszem 1100Ft-ért megkapni a teljeset. Ez kifejezettem értesítési app. Jól konfigurálható az igényeknek és eddig (legalábbis mióta a xiaomi.eu rom van fennt), szépen teszi a dolgát. Be lehet állitani milyen értesités, milyen szinnel, milyen formában legyen. Elég sokoldalú és nem eszi az akksit, mert csak az értesítéseknél megy, de ott is csak minimálba. Lehet akár csak egy pötty is az értesítés jele.
-
válasz
Heimdallr75 #629 üzenetére
Sajnos, valamiért a Xiaomi a folyamatos AoD-ot csak a felsőbb kategóriában adja alapból.
-
válasz
Heimdallr75 #627 üzenetére
Nincs rá megoldás, csak a külön app.
A MIUI optimalizáció kikapcsolása valóban nem jó ötlet. Mást is elállít, elront. -
válasz
Heimdallr75 #623 üzenetére
-
válasz
Heimdallr75 #619 üzenetére
Szerintem ez apphiba vagy nem szereti a MIUI-t.
Feltelepítettem én is, nálam sem volt jó.
Ugyanakkor tettem fel az Időkép appot, ugyanazokkal a beállításokkal hibátlanul frissül a widget. -
ktomcat
senior tag
válasz
Heimdallr75 #619 üzenetére
Esetleg még egy lakat rá a feladatkezelőben?
-
Heimdallr75
őstag
válasz
Heimdallr75 #589 üzenetére
Gondoltam megosztom a tapasztalatom.
Nekiálltam bootloadert nyitni.
Backup, mondom utána nyomok egy hard resetet.
ezután meglepődtem, reboot után, mondom adok neki netet, és láss csodát megjöttek szép sorba a frissítések.
13.0.10.0
13.0.5.0
14.0.1.0 TKCEUXMés akkor most jön amit a legjobban utál mindenki...belakni
-
ktomcat
senior tag
válasz
Heimdallr75 #609 üzenetére
elvileg vissza lehet, de szerintem biztosabb ha a gyárira zárod vissza és nem a xiaomi.eu-ra
-
Godimodi
tag
válasz
Heimdallr75 #589 üzenetére
Szia,
Üdv a klubban (ugyanaz a készülék, ugyanaz a verzió...)
A 8. régiónál tartok, illetve az összes eddigi régió alatt megpróbáltam az összes frissítést telepíteni, eddig siker nélkül :/ -
Manimaci
tag
válasz
Heimdallr75 #587 üzenetére
Sajnos nem tudom.
Én most kezdem a custom rom felrakást, mert reménykedem a kevesebb bug-ban annál. Csak ugye a bootloader nyitás 168 óra, igy 1 hét várakozással kezdődik. Szerintem, ha a telód már nem garis vagy nem érdekes a gari, akkor ezt megpróbálhatod. Én a xiaomi.eu romot próbálom majd feltenni, az Miui 14, Android 13 és friss biztonságis. -
Manimaci
tag
válasz
Heimdallr75 #585 üzenetére
Az other reason-nél segített sokaknál a régióváltás. Pl nálam is, igaz a legujabb frissitésnél, de ki tudja. Próbálj rá.
De amugy van egy olyan érzésem, hogy ha valaki nem frissiti manuálisan (amennyiben ota-n nem jön automatikusan) még időben a telót, az nem is lesz képes többet, mert a xiaomi valahogy letiltja a régebbi rom frissitéseket.Elég sokaknál van gond a Te romodról való frissitéssel manapság már.
-
Manimaci
tag
válasz
Heimdallr75 #583 üzenetére
Azt látom, hoggy volt egy 13.0.10.0 RKCEUXM rom is. Miuirom.org-on fennt van, próba szerencse.
-
Manimaci
tag
válasz
Heimdallr75 #581 üzenetére
Először próbáld meg a 13.0.2.0 SKCEUXM romot letölteni és telepíteni, mert a Tied még nagyon régi rom.
Ui: ha esetleg azt se akarja feltenni, akkor válts régiót elötte pl: Svájc, Belgium, Csehország, Szlovákia... és utána próbáld újra.
-
BitRider
senior tag
válasz
Heimdallr75 #575 üzenetére
De mi olyan sürgős? Mit nyersz egy újabb rendszerrel?
-
válasz
Heimdallr75 #575 üzenetére
Pl. innen letöltöd a 14.0.1.0.TKCEUXM recovery ROM-ot, felteszed a frissítő alatt betallózva.
(Rendszerfrissítéshez töltsd le a készülékre a ROM-ot, majd a Beállítások - Rendszerfrissítés oldalon kattints a jobb felső három pöttyre, itt a Frissítőcsomag kiválasztása menüpont alatt be tudod tallózni a fájlt, majd teleptheted.
Amennyiben nincs Frissítőcsomag kiválasztása menüpontod, kattint többször a nagy MIUI verziószámos oldalon a számra.)
Nem kell bl-t nyitni, azt szeded le, amit a Xiaomo is leküldene, ha leküldené.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged