- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
Oldbiggy #3891 üzenetére
Nálam 2023-as májusi verzión van a telelóm, azaz azóta nem jött hozzá semmi, és már elötte is jó hosszú ideig "csak" security updatek voltak.
Úgyhogy én az ilyen híreket fenntartásokkal kezelem. Mondjuk én nem az az ember vagyok, aki csak a legfrissebb androidon tud létezni, majd ha behal a teló, akkor cserélem csak.Vagy ha nem megy a banki app, vagy hasonlók.
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz
Oldbiggy #3888 üzenetére
Köszönöm!
Így már értem, hogy miért nem követi ezt mindenki, akinek a Recovery ROM-os irányvonal nem működik...
A 4B második lépésétől (b) egészen "triviális" a feladat (Xiaomi Flash Tool oldalon még képekkel illusztrált leírás is van, amely egyezik a 4B alatt leírtakkal). Viszont a kiinduló állapotot elérni - nyitott bootloader - rutin nélkül meglehetősen nehéz, mert az erre vonatkozó 2. pont lépéseiben szereplő linkek már - valószínűleg - nem azokat az oldalakat hozzák be, amelyeket anno a szerző látott.
Sajnos ezt így nem érzem megugorhatónak.
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz
Oldbiggy #3884 üzenetére
Hogyan működik a Fastboot ROM-os frissítés? A Recovery ROM-hoz "való" mappába kell letölteni a ROM-ot, majd a telefont Recovery Mode-ba elindítva (hangerő fel + bekapcsoló gomb) kell kiválasztani a Fastboot opciót? Mikor jön elő az a választási lehetőség (flash_all_except_storage), amit említettél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged