Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Az nincs.
Első benyomás a Redmi Note 5 pro után:
Nehezebb, képernyő szélességre ua., magasságra valamivel hosszabb. Káva valamivel keskenyebb, de nem számottevően. Kijelzőtől én nem ájultam el, de kétségtelenül szép. A telefon nagyon gyors, a rendszer szuper (bár a Realme saját rendszerére leszek kíváncsi, mert a Color OS majdnem olyan mint a AOSiP főzött rom volt). Kamerát tesztelni kell, nem tudok véleményt mondani. Este lőttem pár fotót, azok nagyon zajosak.
Egyelőre ismerkedünk, nyilván jobb, mint a Note 5 volt, de most még úgy érzem nem nyújt annál háromszor többet. -
Vagany
őstag
Amazonról rendes 2év garral megkapod annyiért, ne görcsölj már kinai webshoppal.
Kb 1 hónap mire ideér és garid sem lesz, megéri?szerk.
_robson_ #111
Így van, világbajnok, de akinek kevés a háttértár a spanyoloktól 480€-ért megvan a dupla tárhelyes, plusz még 4 giga ram lett maradhat...? -
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest