- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
-
Ezekiell
veterán
válasz
turika86 #340 üzenetére
Amazon.es-ről vettem, 12/256 gigás verzió. Annyiba kerül, mint itthon a 8/128-as, szóval megéri kintről rendelni. 4 nap alatt itt volt, és ebben benne van egy húsvét hétvége.
1000 EURért elvből nem veszek telefont, nekem a lélektani határ olyan 150k körül van, annál többet nem szívesen adok ki telóért. Nekem 3 telefon volt, ami így játszott:
- Oneplus 7T: itt igazából a támogatás, illetve az Oxygen OS emelkedik ki, kamera is talán kicsit jobb mint az X2 Pro-é
- P30 Pro: kamerabajnok, tavalyi csúcstelefon, jó áron. Asszonynak vettem is egyet, ő nagyon sokat fotózik telóval, és tökéletesen elégedett. Nekem a UI elég sótlan, illetve az S8+ tök ugyanúgy néz ki (forma/méret), mást akartam.
- X2 Pro: ár/értékben kiváló, 90Hz megvan, 12 giga rammal elég jövőálló, itt az egyetlen kérdés a RealmeUI és hogy mennyire fogják azt supportálni, de megelőlegeztem a bizalmat.Xiaomik is marha jók, egy Note 8T pl ár/érték bajnok, de volt már Xiaomim, és bár szeretem a MIUI-t, most ki akartam próbálni valami mást, ezért nem is nézelődtem Redmi/Xiaonmi környéken.
Én nem vagyok nagy fotós, néha gyereket/macskát lefotózom, hogy cukik, de nem én lövök tájképkeket meg makrókat, meg fogalmam sincs hogy milyen dynamic range kellene, szóval ez nem volt akkora szempont - ha az lett volna, egyértelműen P30 Pro, kérdés nélkül. Méretre nem vészes az X2 Pro, alig nagyobb az S8+-nál, nekem kényelmes.
P30 Pro és X2 Pro közt dönteni marha nehéz, ki kellene próbálni, megfogdosni, és úgy könnyebb. Nekem "mákom" van ebből a szempontból, de egy tuti: egyikkel se jártok rosszul, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest