- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
Oppenheimer #1047 üzenetére
Mint írtam lehet placebo, de leírtam amit éreztem a rendszer gyorsaságával kapcsolatban bátya.
trance89: ez üveg tok? Hasonlót vettem én is piros-fekete szín átmenetes, azt rajta el az asszony azt használtam a börtokig csak karcolódik, irodistáknak való nem kétkezi munkásnak, börtok az már ebből a szempontból is jó.
-
monti0222w
addikt
Én most megvártam míg a gyári OTA megérkezik, (kíváncsiságból, még sosem frissítettem így az X2 Pro-t) a mai nappal ez megtörtént, faszán felment probléma nélkül.
Lehet placebo, de mintha gyorsabb lenne, gördülékenyebb a rendszer meg úgy minden!
Megjöttek a tokjaim is az egyiket elrakta az asszony, de a bör tokot amit használok azt itt láthatjátok, nekem tetszik. -
monti0222w
addikt
válasz
Helltak #1019 üzenetére
Szeretném én is remélni, csak az ára ne szálljon el mint a One+-nál történt!
Rerrietllub: én is szerettem őket, meg úgy az egész bull családot, nekem is volt bullterrierem Zénó, sajnos már nem él, ő volt nekem a kutya, barátom, minden. Emiatt sem szeretnék másik bullterriert, egy pitet bevállaltam volna de a családnak nem jött be az ötlet (leszavaztak), de nem vagyunk kutyus nélkül, bár az irányt más felé vettük és kis biewer yorkikkal foglalkozunk manapság. Viszont a szerelem maradt a bull család iránt még mindig!
-
monti0222w
addikt
Üdv, tényleg gyors teló kevés hibával és ahogy olvasom a fórumot, mindenki megelégedéssel használja, talán emiatt sincs sok hozzászólás.
A hangszórók tényleg rendben vannak, én Axon 7-ről váltottam X2 Pro-ra, és ami egy zeneibb telefon volt nagyon jó hangszórókkal, fülesre menő hanggal köszönhetően a beépített dacnak. Nem egyenértékű hang szempontjából vele, de a ma kapható felhozzatalból a jobbak közé tartozik. -
monti0222w
addikt
Szerintem az alternatívák alternatívája szó szerint, a processzor SD 855 Plus és ezzel a ram-rom kiosztással, 12/256, bőven elég mindenre és a jővőre tekintve is tartósnak mondanám.
A Realme UI, bár meglátszik hogy a BBK tagja mert mind a Color OIS-ból mind a Oxigén OIS-ból merít ihletet, én személy szerint szerettem, gyors, nem akadozós, gördülékeny rendszer. Az energia kapacitással sincs semmi bajom, jól bírja a nyüstölést, megszokott lenni a másfél nap is az átlag egy nap, nem játszok rajta így ezt vedd figyelembe, de minden más igen, hírek, face, könyv olvasás, ahol van lehetőség a wifire ott megy az online rádió is, telefon, sms, stb. mindez dupla simmel!
A hangszórók mind a beszéd mind a média hang jó, tiszta érthető kiterjesztett hangzás, a bass visszafogott egy dac-al, + beállításal erősíthető, hangolható.
Nagyon hibával nem találkoztam, a frissítés rendszeres havi szinten történik és nincs benne, nem találkoztam még hozott hibával amit majd kiküszöbölnek egy másik frissítésel. -
monti0222w
addikt
Pedig GG5 verzió van elől-hátul! Nekem tokban van egyelőre szilikon, (amíg meg nem jönnek a rendeltek) már nem egyszer esett és lekopogom, hogy idáig vagy szerencsém volt vagy nagyon védte a tok!
Vödör vízben is ússzott már, azt is kibírta pedig fostam hogy utólag lesz valami baja,de nem! -
monti0222w
addikt
válasz
manokaki #912 üzenetére
Köszönöm a válaszod, a 120Hz miatt mennyivel fogyaszt többet az akkumulátor?
Utána néztem valamennyire a dacnak és úgy néz ki hogy nincs benne külön dac, az van amit a Qualkomm ad a processzorral! A GSM Aréna szerint legalábbis.
Sajnálom, egyre kevesebb a zeneibb mobil, lassan csak az LG marad. -
monti0222w
addikt
válasz
manokaki #909 üzenetére
Hàt azt a telefonban nem hiszem hogy megtudod nézni, specben szokták közölni meg tesztekben a hang részben. Azért kérdeztem mert az Oppo Vívo páros nemrégiben Sabre dacokal látták el a jobb telefonjaikat, hangban pláne fülesre, fejesre menő hang nagyot szólt, kb. mint az LG V szériâs telefonjai! Szeretem azokat a telefonokat amik hangban jobban kiemelkednek a többi közül, ezért is kérdeztem fentebb melyiket rakták bele a most piac vezető dacok közül. Az X2 Pro-t is a sztereó hangszórói, a hangja miatt is vettem meg (majdnem olyan jól szól mint az előző telóm az Axon 7, bár az hangban nagyon jó volt)
Amúgy milyen a hangja, meg úgy a teló? Nagyon régóta szerettem volna egy Oppo telefont, rég nézzegetem a céget, olvasgatok róluk!Lovi24:
nagyon szép, milyen fa, eukaliptusz? A mintázat olyasmi.
-
-
monti0222w
addikt
Nálam sem produkálja ezt a Chrome, mindig őt használom általában vagy 25 nyitott ablakkal és semmi ilyen anómália nem jelentkezett ezidâig!
Fólia: megérkezett [link] ő, tapasztalat: kicsit kisebb minden oldalról mint maga a kijelző, de mivel tok öleli körül így nem venni észre, viszont ami pozítiv szerintem, hogy annyira nem látszódik az újlenyomat rajta ez részben a matt felületnek is köszönhető, jól bírja a karcokat is, a gyárinál sokkal jobb ebben a tekintetben! Ugyanilyen fóliát raktam a kamerára is idáig ott jól szerepel!
A többit várom még, sajna se az Aliról se a Wishről nem jött meg még semmi amit rendeltem, pedig kíváncsi leszek a bőr tokra milyen lesz a videón minőséginek tűnt nagyon. -
monti0222w
addikt
válasz
MiklosSaS #813 üzenetére
1. Igen ki bír, volt jó pár telóm ezidáig, de aksiban ő viszi a primet, s 90 Hz-n használom!
2. Térerő is ok.
3. Én a munkák fotózására, családot a kutyáimat fényképezem, arra nekem megfelel, mivel nem járok kiállításra a képekkel és a főnököm sem panaszkodott idáig a képek miatt!
4. Rendesen müködik, 2 simmel használom egy vodás meg egy telenoros kártyával.
-
monti0222w
addikt
válasz
Oppenheimer #803 üzenetére
Megkapta, én legalábbis így értelmezem. A cikk első része erről szól, a màsodik amit fentebb írtam.
-
monti0222w
addikt
válasz
Oppenheimer #801 üzenetére
Nem éppen, a 11 béta verzió van terítéken, Kínában indítják el először utána India majd a globál kapja meg. A készülékek közül az X50 kapja meg először.
-
monti0222w
addikt
[link] készül a 11.
-
monti0222w
addikt
Szívesen, nem írtad hogy elől ablakos kell, amúgy olyat nem is találtam még! Hasonló van mint a Samsungnak, becsukva a tokot, akkor függőlegesen egy sávban kijelzi az időt, értesítési adatokat. Az asszony is az ilyen nyíló tokokat szereti, ezért is nézek ilyeneket kíváncsiságból.
-
-
monti0222w
addikt
Értelek, valahol igazad is van, de viszont abban nem értek egyet veled hogy a gagyibat adják, mert azok a különbségek csak számokban mérhetők, gyakorlati szinten nem észre vehető. Nekem is volt az Axon 7-nél olyan, hogy valami beragadt és leszívta az aksit, de ez nem a ZTE hibája nem a Qualcomm-é, ez user hiba stb.
Akkor sikerült döntened, melyik változatban rendelted meg, ram-rom? -
monti0222w
addikt
Amennyiben tokban fogod hordani úgy nem számít a hátlap színe szerintem.
Nem rossz a gondolatmeneted, de azért az Exynos nem annyira rossz mint mondják, szerintem felhasználó függő nem rosszabb mint a Kirin 990, ( az asszonynak S10+ van) az LG igazad van, de ott a quad dac ami szerintem nagyon durva!
Az X2 Pro-val nem fogsz rosszul járni még idén sem! -
monti0222w
addikt
Gondolom az X2 az elírás és a Prora gondoltál, amenyiben igen mert nem ugyanaz a spec a kettőben. A frissítések amint tapasztaljuk jönnek folyamatosan, 1 főverzió már megvolt és várható a második is!
7T-től amiben jobbnak találom a hangszórók, igaz mind kettőben sztereó van de az X2 Pronak minőségibb a hangja, plusz van Jack csatlakozás, az aksi kapacitása is nagyobb a többi meg hasonló vagy ugyanaz.Batai15: arra gondolsz hogy a playről letöltött ikon pakkokat kezeli-e?
-
monti0222w
addikt
-
monti0222w
addikt
válasz
monti0222w #686 üzenetére
Felraktam a C27 frissítést, úgy néz ki egyelőre ez megoldja az újlenyomat gondot.
-
monti0222w
addikt
Köszi a beszámolót, pláne így egy nap után elég jól részletezted az X2 Pro-t. Nem vagyok fotós, semennyire sem, de a fotóid nagyon tetszenek nekem, látszik hogy értesz hozzá!
Annak is örülök hogy nincs rossz érzésed a teloval kapcsolatban, mégiscsak én ajánlottam neked és bántott volna ha nem jött volna be! -
monti0222w
addikt
válasz
monti0222w #662 üzenetére
Melyik változat, ram/rom?
-
monti0222w
addikt
válasz
Oppenheimer #658 üzenetére
Nem hiszem hogy az AOD okkozná a gondot, mivel mint írtam régebben, a legutóbbi frissítés után jött elő a hiba.
-
monti0222w
addikt
válasz
Oppenheimer #656 üzenetére
Megvolt többször is, egy ideig jó aztán megint eltünik, ráadásul random csinálja, helyre áll pár napra és kezdi újra!
Gondolkodok a gyári visszállításon hátha megoldaná a problémát. -
monti0222w
addikt
Másnál is bejelentkezett az újlenyomat probléma, mert nálam is prdukálja, bár nem úgy mint Oppenheimer írt, feloldani fel tudom a bekapcs gomb megnyomásával, de szeretném azért ha rendesen müködne, a probléma abból áll hogy kikapcs után megjelenik az AOD és eddig az olvasó is, de mostanában nem! Hogy lehetne ezt orvosolni?
-
monti0222w
addikt
válasz
norbi145 #643 üzenetére
Nem off, mivel Realme termék és ez még az egyetlen aktív topic ahol lehet erről is beszélgetni. Szerintem.
Nézd meg azokat amit fentebb linkeltem, azok nem tűnnek rossznak, ha beérkeznek majd írok róluk.
Amenyiben, (nem tudom az árát) nem lesz drága, netán olcsóbb is lesz mint a Xiaomi termékei akkor megérné, bár a vízállóság az fájó pont így is nekem.
Várok a Realme-től idén egy fejlettebb fitnesz karkötőt, arra be neveznék. -
monti0222w
addikt
válasz
Oppenheimer #629 üzenetére
Legutóbbi frissítés után jelentkezett, szerintem javítani fogják.
-
monti0222w
addikt
válasz
Oppenheimer #617 üzenetére
Igen, ráadásul jól is néz ki.
[link] Most ezen gondolkodok, ez is jól néz ki, és gondolom ennyi pénzért bőrből is van, plusz mindegyik színben ütős szerintem!Ezekiell: Majd letesztelem, sajnos a szakmámból kifolyólag védeni szoktam a telefonjaimat, épp ezért tudom és mondom, hogy a gyári tok az nagyon jó, leesés, viz, és a karcok ellen, a gyári fólia már sajnos nem ilyen jó, ahelyett is rendeltem, rendelek párat, míg meg nem találom a megfelelőt.
-
monti0222w
addikt
válasz
Ezekiell #588 üzenetére
Ok,
csak én inkább az itteni saját tapasztalatott szeretném olvasni, őszinte leszek, sosem használtam még gcam-t. Olvasgattam más topicokban hogy volt ahol javított a kamerán és volt ahol mint írtad, itt jobb ott rosszabb az eredmény. Ezért is szeretnék több tapasztalatot itt olvasni, kíváncsiságból felraknám, bár én tipikusan az a felhasználó vagyok, hogy üzembe helyezem a kamerát és kattintok.
-
monti0222w
addikt
Van értelme a gcam-t letölteni, jobb lesz a felvételek minősége, vagy placebo hatás?
-
monti0222w
addikt
válasz
Koviisti #567 üzenetére
Direkt kipróbáltam úgy ahogy te is mozgatod a telefont, de nálam ez nem tapasztalható, tutti hogy valami nem okés a kamera fronton ez biztos! Nem vagyok egy nagy kamera man, így megmondani sem tudom mi lehet vele a gond. Viszont ha lassabban haladok a kamerával, szóval nem rángatva, sztem jobb a felvétel.
-
monti0222w
addikt
válasz
Oppenheimer #547 üzenetére
Teljesen jók a képek, a videóval sincs gond szerintem teljesen vállalható.
Koviisti: valami gond lehet a telodnál, ez egyre biztosabbá válik minél többen raknak fel képeket videókat.
-
monti0222w
addikt
válasz
Oppenheimer #534 üzenetére
Gratula, és milyenek találod?
Vityak: azt tudom mondani ha jól emlékszem hogy telenoros kártyával kíhangositva kerestem valamit, szóval nekem ment.
-
monti0222w
addikt
válasz
Ezekiell #483 üzenetére
Vannak szép tokok is, azt hiszem hogy Vagány linkelt párat már régebben, de az Alin tényleg lehet csemegézni belőlük, plusz fólia is van szép számmal hydrogéltől kezdve az üvegfóliáig bezárólag.
Sajna a munkám miatt kell a tok rá, az ezt megelöző telefomon is volt az Axon 7-n is, pedig az full fémházas volt!
Egyébként az X50 Pro háza tetszik nagyon, a színek levannak matítva nekem az nagyon bejön jobban mint a fényesek! -
monti0222w
addikt
válasz
Koviisti #459 üzenetére
+ Batai15, a kamera nekem nem volt szempont, sosem volt az egyik mobilomban sem, én inkább a hangra megyek rá. Viszont amennyit értek hozzá hogy nappali kinti fénynél és rendesen világított szobában jók a felvételek, estefelé és gyenge fény viszonyoknál már rosszabbul teljesit, soso!
Volt nem is egy xiaomi telefonom Redmi 1s-el indult az utolsó Redmi Pro volt, de tisztában vagyok a MIUI tovább fejlődésével Szabó Kornél jó voltából. A MIUI egy komplikáltabb rendszer, fejlettebb de ez nem is lehet kérdés, mivel tavaly fejlesztették ki és idén indították útjára a Realme UI-t, itt nyoma sincs az agresszív ram, programok bezárásának, valahogy tisztább könnyebben kezelhető rendszer, hasonló a Color és Oxigén OIs-hoz, de a Meizu rendszeréről sem áll olyan távol. S mint tudod ezek a rendszerek, de mondjuk inkább a Meizu-é stock androidhoz közeli. -
monti0222w
addikt
válasz
Koviisti #455 üzenetére
Szia, már megkapta a 10-t az új Realme UI-l egyetemben.
Támogatás van rá, a részemről a tapasztalat a frissítéssel kapcsolatban annyira nem mérvadó mivel idén vettem, eddig 4 frissítés volt a második volt a fő verzió.
Szerintem szerethető a Realme UI könnyű megszokni annyira nem is komplikált.
Jó és szép kijelző jelemzi, napfényben is látom olvasási gondjaim nincsenek, egy erőgép igazából, hangja is rendben van a telefonnak, aksival sincs gond, sőt mivel én egy gyengébb kapacitásu akkumulátorral rendelkező telefonról jöttem át, ezért az X2 Pro nekem ebből a szempontból egy kánaán. -
monti0222w
addikt
válasz
Oppenheimer #448 üzenetére
Én fehéret szerettem volna és kék lett, végülis mindegy a szín.
Bár az X3 Pro zöld és a rozsda barna színe nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged