Új hozzászólás Aktív témák
-
vargi2
csendes újonc
válasz
trance89 #1300 üzenetére
Nem értem mi ez a letámadás
Egyébként az egyik legnagyobb hátrány a szoftveres támogatás: szinte az összes ismertebb márka hasonló tudással rendelkező telefonja rég Android 11-et futtat, x2 pro-nál még elég bizonytalan, hogy mikor fog megjonni az update. S20 FE elvileg Android 13 frissítést is fog még kapni.
A másik ok pedig szerintem a tok/kijelzővédő fóliák (de ugy akármilyen kiegészítő) elérhetősége. Itthon kb lehetetlen normális minőségű tokot/fóliát találni, ami nem egy szimpla kínai import 5x áron.
De magával a telefonnal egyébként semmi bajom, hardveresen talán a kamera az ami még elmaradásban van a Samsung/OnePlus-hoz képest.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
trance89 #1172 üzenetére
Ez nem úgy megy hogy az ember csak jelentkezik és majd kapja. Feedback nevű appal valahogy generálni kell valami kódot, azt meg kell adni, mindemellett a formban ki kell tölteni a feature requestet vagy bug reportot. A feedback kódot meg előszedni... Hát 2 perc alatt nem sikerült, és ennyi időt ér ez meg nekem. Hátha valaki szerencsésebb lesz. Ez inkább azoknak való akik tényleg vadul akarják veretni a feedback küldést a realmenek.
-
Helltak
őstag
válasz
trance89 #1028 üzenetére
Igen, ez sajnos valóban így van.. javítanak ott valamit, de keletkezik egy újabb bug..
Realme-nél nekem is 3 vagy 4 frissítés jött, mióta megvan és csak egyre jobb lett!
Bízom benne, hogy nem szállnak el vagyis nem 1-2 éven belül..
Bluetooth-nál volt egy picit idegesítő hiba a hangerővel, de azt is javították már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged