- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargi2
csendes újonc
válasz
trance89 #1300 üzenetére
Nem értem mi ez a letámadás
Egyébként az egyik legnagyobb hátrány a szoftveres támogatás: szinte az összes ismertebb márka hasonló tudással rendelkező telefonja rég Android 11-et futtat, x2 pro-nál még elég bizonytalan, hogy mikor fog megjonni az update. S20 FE elvileg Android 13 frissítést is fog még kapni.
A másik ok pedig szerintem a tok/kijelzővédő fóliák (de ugy akármilyen kiegészítő) elérhetősége. Itthon kb lehetetlen normális minőségű tokot/fóliát találni, ami nem egy szimpla kínai import 5x áron.
De magával a telefonnal egyébként semmi bajom, hardveresen talán a kamera az ami még elmaradásban van a Samsung/OnePlus-hoz képest.
-
törölt tag
válasz
trance89 #1172 üzenetére
Ez nem úgy megy hogy az ember csak jelentkezik és majd kapja. Feedback nevű appal valahogy generálni kell valami kódot, azt meg kell adni, mindemellett a formban ki kell tölteni a feature requestet vagy bug reportot. A feedback kódot meg előszedni... Hát 2 perc alatt nem sikerült, és ennyi időt ér ez meg nekem. Hátha valaki szerencsésebb lesz. Ez inkább azoknak való akik tényleg vadul akarják veretni a feedback küldést a realmenek.
-
Helltak
őstag
válasz
trance89 #1028 üzenetére
Igen, ez sajnos valóban így van.. javítanak ott valamit, de keletkezik egy újabb bug..
Realme-nél nekem is 3 vagy 4 frissítés jött, mióta megvan és csak egyre jobb lett!
Bízom benne, hogy nem szállnak el vagyis nem 1-2 éven belül..
Bluetooth-nál volt egy picit idegesítő hiba a hangerővel, de azt is javították már
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest