Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turika86
aktív tag
Sziasztok!
Ma sikeresen összetörtem a hátsó üveget, ki mit ajánl hogyan hozzam helyre? -
turika86
aktív tag
Sziasztok!
Egy elég bizarr de zavaró bug ba futottam bele, konkrétan a szemvédő üzemmód állandó lett a telefonomon... Pedig nincsen is bekapcsolva... Valami tipp mit tudnék kezdeni ellene?! És igen az ütemezés sem most lenne aktív... Nem kalibraltam el a kijelzőt... A neten csak egy adb paranccsort találtam, de azt sem tudom működésre bírni... -
turika86
aktív tag
VoLte-t valaki be tudta kapcsolni?!(Telenor)
-
turika86
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #356 üzenetére
Pont az előbb csináltam ugyanezt
-
turika86
aktív tag
Ma jött az email ,hogy a csütörtök délután megrendelt spanyol amazonos telefont ma hozza a ups... Ezek tényleg nem viccelnek. Volt értelme az expressz szállításnak
-
turika86
aktív tag
válasz
Ezekiell #344 üzenetére
Majdnem sikerült vennem egy kéket, de most h az erstebanknak hála nem sikerült elég gyorsan módosítani a limitem, nem engedélyezte a fizetést. Utána pedig már drágábban akár bármit is adni nekem az amazon... Ez normális?! Meddig tart ez?! Csináljak új regisztrációt vagy miért van ez?
-
turika86
aktív tag
válasz
Ezekiell #342 üzenetére
Köszönöm a szuper tippet
, nagyon kezdek elcsábulni, főleg a 256/12 kék változat miatt. Pedig most az euro is el van szállva, de szerintem időtálló hardver lehet ez is... Kérdéses a szoftver része... Realmi ui nekem szerintem jobban fekszik mint a color os, főleg a oneplus után. Leginkább eddig is ez tartott vissza a vásárlástól... Neten nem találok egy normális összehasonlítást...
-
turika86
aktív tag
válasz
Ezekiell #339 üzenetére
Szia!
Ha nem vagyok túl indiszkrét honnan sikerült kéket venned és mennyiért?!(128gb?)
Amúgy köszönjük a rövid de tömör összefoglalót, én nagyon gondolkodóban vagyok mert el vagyok keseredve az új telefonok 1000euros árain... Kezd elöregedni a oneplus 3-om azt váltaná, csak a mérete miatt izgulok...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Béta iOS-t használók topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Vicces Ph!s ellenőrző kódok
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest