- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
Helltak #1190 üzenetére
[RMX1931EX_11_C.35]
Ez még mindig Android 10, de van open beta
elvileg és a C35 kell hozzá:
[Realme UI 2.0 Open Beta application opened for Realme X2 Pro] -
trance89
őstag
válasz
Helltak #1026 üzenetére
A MIUI-nál az a legnagyobb probléma hogy meglehetősen bugos és minden egyes hibajavítással újabb bugok érkeznek, a memóriakezelése pedig egyenesen katasztrofális
A Xiaomi android one vonalán még rosszabb a helyzet (Mi A1/A2/Lite/A3), az A3 és A3 Lite kivételével mind megfordult nálam, custom romok nélkül szinte mind használhatatlan, minden egyes havi frissítéssel elk****k valamit, ezzel ráadásul szándékosan elüldözték a népet a One vonalukról mert sokkal népszerűbb volt mint a saját elcseszett MIUI-s szoftverük
AZ X2 Pro-t már 3,5 hónapja nagy megelégedéssel használom, a 3. OTA után egyetlenegy hibával sem találkoztam eddig pedig igazán sokat nyüstölöm, nagy riszpekt a gyártónak ezért, kiváló a szoftvertámogatás -
monti0222w
addikt
válasz
Helltak #1019 üzenetére
Szeretném én is remélni, csak az ára ne szálljon el mint a One+-nál történt!
Rerrietllub: én is szerettem őket, meg úgy az egész bull családot, nekem is volt bullterrierem Zénó, sajnos már nem él, ő volt nekem a kutya, barátom, minden. Emiatt sem szeretnék másik bullterriert, egy pitet bevállaltam volna de a családnak nem jött be az ötlet (leszavaztak), de nem vagyunk kutyus nélkül, bár az irányt más felé vettük és kis biewer yorkikkal foglalkozunk manapság. Viszont a szerelem maradt a bull család iránt még mindig!
-
M0RGI
őstag
arra nyomok, újra is indul vagy mi, de amikor újra rámegyek hogy choose config, ugyanúgy a lista első helyén lévő config fájl neve látszódik, nem az amit kiválasztottam.
Vagy attól még az az aktív amit kiválasztottam? Csak így nagyon nem lehet tudni hogy mi az ami épp ki van választva. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest