Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
Helltak #1190 üzenetére
[RMX1931EX_11_C.35]
Ez még mindig Android 10, de van open beta
elvileg és a C35 kell hozzá:
[Realme UI 2.0 Open Beta application opened for Realme X2 Pro] -
trance89
őstag
válasz
Helltak #1026 üzenetére
A MIUI-nál az a legnagyobb probléma hogy meglehetősen bugos és minden egyes hibajavítással újabb bugok érkeznek, a memóriakezelése pedig egyenesen katasztrofális
A Xiaomi android one vonalán még rosszabb a helyzet (Mi A1/A2/Lite/A3), az A3 és A3 Lite kivételével mind megfordult nálam, custom romok nélkül szinte mind használhatatlan, minden egyes havi frissítéssel elk****k valamit, ezzel ráadásul szándékosan elüldözték a népet a One vonalukról mert sokkal népszerűbb volt mint a saját elcseszett MIUI-s szoftverük
AZ X2 Pro-t már 3,5 hónapja nagy megelégedéssel használom, a 3. OTA után egyetlenegy hibával sem találkoztam eddig pedig igazán sokat nyüstölöm, nagy riszpekt a gyártónak ezért, kiváló a szoftvertámogatás -
monti0222w
addikt
válasz
Helltak #1019 üzenetére
Szeretném én is remélni, csak az ára ne szálljon el mint a One+-nál történt!
Rerrietllub: én is szerettem őket, meg úgy az egész bull családot, nekem is volt bullterrierem Zénó, sajnos már nem él, ő volt nekem a kutya, barátom, minden. Emiatt sem szeretnék másik bullterriert, egy pitet bevállaltam volna de a családnak nem jött be az ötlet (leszavaztak), de nem vagyunk kutyus nélkül, bár az irányt más felé vettük és kis biewer yorkikkal foglalkozunk manapság. Viszont a szerelem maradt a bull család iránt még mindig!
-
M0RGI
őstag
arra nyomok, újra is indul vagy mi, de amikor újra rámegyek hogy choose config, ugyanúgy a lista első helyén lévő config fájl neve látszódik, nem az amit kiválasztottam.
Vagy attól még az az aktív amit kiválasztottam? Csak így nagyon nem lehet tudni hogy mi az ami épp ki van választva. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest