Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
Helltak
üzenetére
[RMX1931EX_11_C.35]
Ez még mindig Android 10
, de van open beta
elvileg és a C35 kell hozzá:
[Realme UI 2.0 Open Beta application opened for Realme X2 Pro] -
trance89
őstag
válasz
Helltak
üzenetére
A MIUI-nál az a legnagyobb probléma hogy meglehetősen bugos és minden egyes hibajavítással újabb bugok érkeznek, a memóriakezelése pedig egyenesen katasztrofális
A Xiaomi android one vonalán még rosszabb a helyzet (Mi A1/A2/Lite/A3), az A3 és A3 Lite kivételével mind megfordult nálam, custom romok nélkül szinte mind használhatatlan, minden egyes havi frissítéssel elk****k valamit, ezzel ráadásul szándékosan elüldözték a népet a One vonalukról mert sokkal népszerűbb volt mint a saját elcseszett MIUI-s szoftverük
AZ X2 Pro-t már 3,5 hónapja nagy megelégedéssel használom, a 3. OTA után egyetlenegy hibával sem találkoztam eddig pedig igazán sokat nyüstölöm, nagy riszpekt a gyártónak ezért, kiváló a szoftvertámogatás
-
monti0222w
addikt
válasz
Helltak
üzenetére
Szeretném én is remélni, csak az ára ne szálljon el mint a One+-nál történt!
Rerrietllub: én is szerettem őket, meg úgy az egész bull családot, nekem is volt bullterrierem Zénó, sajnos már nem él, ő volt nekem a kutya, barátom, minden. Emiatt sem szeretnék másik bullterriert, egy pitet bevállaltam volna de a családnak nem jött be az ötlet (leszavaztak), de nem vagyunk kutyus nélkül, bár az irányt más felé vettük és kis biewer yorkikkal foglalkozunk manapság. Viszont a szerelem maradt a bull család iránt még mindig!

-
M0RGI
őstag
arra nyomok, újra is indul vagy mi, de amikor újra rámegyek hogy choose config, ugyanúgy a lista első helyén lévő config fájl neve látszódik, nem az amit kiválasztottam.
Vagy attól még az az aktív amit kiválasztottam? Csak így nagyon nem lehet tudni hogy mi az ami épp ki van választva. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de van open beta
elvileg és a C35 kell hozzá:

) a gyari galeriábol eleggé döcögve játsza le. Ez igy elég...