- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
versionen #4150 üzenetére
Nekem pont ellentétes a tapasztalatom, bár ezt még nem merem elkiabálni, de én az előző frissítés után tapasztaltam hasonlót. Időnként úgy belassult a telefon, hogy néha földhöz vágtam volna. Most ezzel a frissítéssel mintha rendbe tették volna.
Viszont biztos hogy nem csak biztonsági frissítés volt, csak ahogy lenni szokott, semmi sincs a kiadási jegyzékben. De van egy új böngésző (Internet), más lett a Galéria (felismer személyeket és csoportosít pl.), meg ott van ez a Metis.
Az előző (vagy azt megelőző, nem tudom én most vettem észre két hete) frissítésbe is bekerült pl. a zseblámpa bekapcsolása zárolt képernyőnél a VOL- gomb hosszan nyomására. Ez nagyon hasznos (a rajzolós megoldás nekem nagyon nem jött be), mégsem esett róla szó a frissítések leírásában.
Szeretem ezt a telefont (főleg hogy most megint gyors és nem akadozik), de következő nem Realme lesz valószínűleg. Ez a szoftveres támogatás vérszegény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged