Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
surgyi
senior tag
Mennyiért lehetne eladni egy szinte új GT Master-t? A szürke "bőrönd" kivitel, 128Gb-os. Gyári állapotban, gyári fóliával. Meg lett vásárolva másod készüléknek, de kb egy hetet volt használva SIM-el. Azóta be-be kapcsolom, hagyom merülni, feltöltöm..kikapcsolom. Majd 1-2 hét múlva ismét bekapcsolom s kezdődik a folyamat előlről.
Anno nagyon megtetszett, azért is vettem meg, de így nem sok értelme van..idővel csak tönkre megy.
Szerintem az akku tökéletes még benne. Garancia lejárt már róla. -
surgyi
senior tag
Üdv! Ez a tok [link] jól illeszkedik vajon a szürke, bőröndös hátlapú készülékhez is? Mert ugye az nem sima hátlapi felületű..

-
surgyi
senior tag
válasz
bpalee78
üzenetére
Nálam is a Nord 2 volt még meccsbe. Ott a Stereo hangzás, némító kapcsoló meg a 8/128Gb kiszerelés ami vonzott..viszont 1,5x áron. Emiatt döntöttem a GT Master mellett, na meg a kinézet is egyedibb!

Ez az automata fényerő "probléma" nálam is jelentkezett az este..levette folyton a minimumra..úgy meg alig látni..remélem beáll ahogy többen is írtátok. -
surgyi
senior tag
Csatlakoztam én is a klubba! Ezúton is üdvözlök minden kedves topik társat!
Tegnap este üzemeltem be a készüléket,pontosabban kezdtem el ismerkedni vele..még Sim nincs benne.
Első benyomásom nagyon pozitív! Szürke színben rendeltem, nekem annyira a szintén bordázott,s feliratozott tok se túl gagyi. Szerintem nagyon eltalálták ezt a készüléket, mind méretileg, paramétereit tekintve. Egyetlen hátránya amit nem is értettem, a Stereo hangzás mellőzése. Viszont van 3,5mm Jack csatlakozó.
Majd ha jobban belakom kívancsi leszek hogy fog tetszeni a készülék,de nagyon bizakodó vagyok! -
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek ezzel a készülékkel, elsősorban az elfogadható ár/érték aránya miatt. Másik kiszemeltem a Nord 2 lenne, de az jóval drágább, főleg most hogy az Alzánál a 6/128Gb variánsa cirka 92 mátyás lett a Realme-nek!
Vállalható ennyiért a készülék? Nagyjából bele olvasgattam a hozzászólásaitokba.. a 6GB RAM véleményetek szerint elegendő ennél a készüléknél a mindennapok során? Nem vagyok meggyőződve arról hogy kb 23 ezret pluszba megéri-e kiadni a 8/256Gb variánsért (nekem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest