- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
-
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #2628 üzenetére
Azzal, amit írsz, több probléma is van.
Egyik, hogy ez a játék nagyon messze van a valóságtól, kár bármiben a való élethez hasonlítani.
Másrészt az ugyanolyan autó dragben rossz rajttal simán verhető, mivel nem valódi személy versenyzik, hanem AI. A tsm egy ordas nagy kamu..Most meg igazán vicces lesz majd, hogy az f1es autókkal nyomhatunk majd ilyen 55mp-es spa köröket. Már a le mansi pályán is feltűnően gyorsabban mentek az lmp-k, mint a valóságban, de azokat a köridőket legalább kevesen ismerik. Viszont az f1es köridőket kb. mindenki tudja..
-
mirtex
csendes tag
válasz
DigitXT #2607 üzenetére
NEM velem volt a baj!
Attól, hogy picivel később rajtolok (1.2 tized mp) még utol kéne érnem a mellettem lévő autót perfect shift-ekkel.
Vagy te talán mindig a rajtnál nyered meg a versenyt?Amúgy megoldódott a probléma:
Kijött a 3.0-ás frissítés, ami többet között ezt is javította:Fix for stick shift cars accelerating slowly
Telepítettem és jééééé a váltás sebessége megjavult, és jéééééé megnyertem a gyorsulást
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #2618 üzenetére
Én valós FB profillal játszom. Van kettő ismerősöm aki rendesen játszik is, abból az egyikkel elég jó kis time trial csatákat szoktunk vívni
Igaz én nem trükköztem még semmivel. Meg is ragadtam valahol nyolcvan pár százaléknál
de még vannak versenyek amik így is hátra vannak, keveset tudok modtanában játszani (meló + gyerek kombó).
Na, de itt a legfrissebb apk fel tudod rakni
[link]
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #2604 üzenetére
Pedig rosszul vált. Olyan, mintha fél mpre túl pörögne a motor, hiába nyomja időben a váltást. Nézd a sebességet, annak folyamatosan kéne nőni szünet nélkül, de neki minden váltásnál egy kicsit egy helyben marad a sebesség. 12 mp-es drag race-nél 4*fél mp 2 mp-es lemaradás, ami tuti bukó....
-
mirtex
csendes tag
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #2512 üzenetére
Én hetekkel ezelőtt felhagytam az online multiplayerrel, rengeteg sebből vérzik, de ami végképp betette a kaput az az volt, hogy többen direkt arra utaznak, hogy kilökjenek a pályáról. Szinte minden futamom belefutottam ilyen playerbe és a rendszer semmit nem tesz ellenük, sőt még a kilököttet bűnteti speed limittel. Sajnálom, mert valóban izgalmasnak hangzik, és mivel számomra a játék végigjátszása a több tízezer gold szükséglet miatt gyakorlatilag elérhetetlen, ebben a játékformában még láttam kihívást, izgalmat és érdekességet, de így, ebben a formában csak bosszantó.
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #2509 üzenetére
Sokszor sokkal jobban kilóg a lóláb (pl. 50 másodperces spai körök meg ilyenek) és mégsem csinálnak semmit.
Ahhoz képest, hogy mennyire drága a játék ha vásárolsz, ahhoz képest eléggé szarnak bele ilyen dolgokba. Az online multiplayer is egy vicc, pedig ott is lehetne aranyat gyűjtögetni. De ott is csíterek nyomulnak. Szóval az egész konstrukció egy nagy bukta a normális játékosok részéről, te fizess az aranyért nem keveset, de a csíterenek adunk hetente száz számra -
thrill
tag
válasz
DigitXT #2480 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, de nem az 1:27 volt vért izzadós, hanem a próbálkozások előtte, nem full tuninggal. Mindenesetre az 1:27 is odafigyelős volt, nem fért bele rontás (nekem azokkal az AI-kkal).
A többi felvetődött dologra (mielőtt újra hozzászólás gyűjtéssel vádolnak meg, így egyben):
- levágást ismerem, pont így csináltam én is
- nekem is kb. ilyen előny (2000 valahányszáz) gyűlt össze a végére a másodikhoz képest
- a végén ugye csak a legjobb időt látni, így arra nem esküszöm, hogy mind a három tiszta kör annyi volt, de kb. a környékén. így lehet eltérés az össz időhöz nézve
- low/low segítségekkel megyek igen. azért egy BH-s körön nézve csalóka, meg egy ember teljesítménye alapján. de a weekly TT-ben az elsőhöz képest egy átlagos pályán 4-6 mp-cel maradok le így.
- én is elsőre csak pénzes tuninggal mentem, és már akkor kemény volt az AI
- a 8. nap nekem is pite volt, kb. bruttó 15 perc alatt megvolt egyhuzamban. külföldi fórumokon meg azon rinyáltak mások, hogy milyen nehéz és egy csomóan postoltak képeket nagy büszkén, hogy megcsinálták csalás nélkül. szóval volt itt WTF másnak is, máshol
- nem idegeskedem a dolgon, köszimindössze zavart, meg bántam a sok goldot amit beleöltem. de a maseratis széria miatt úgyis fel kellett volna tuningolni majdnem maxra, úgyhogy így utólag már nem sajnálom annyira.
- nekem még egy olyan elmélet jutott eszembe, hogy mivel viszonylag hamar kezdtem, lehet azért volt kemény - elsőkként teljesíthettem a challenge-et. arra gondolok, hogy vagy nem volt még más (human) idő, amihez viszonyíthatott a rendszer és azért volt kemény, vagy esetleg menet közben kicsit könnyítettek rajta. ugyan nem online toltam, de az új challenge nap megnyitásához ha rövid időre is, de fel kellett engedni a játékot netre. -
Edebácsi
csendes tag
válasz
DigitXT #2480 üzenetére
Maserati 9/3: A pálya végén a sikánt és az az előtti jobbos 90 fokost ki lehet hagyni. Előre ki kell menni a két gumifal között, egy lezárt pályarészre és már kész is. Persze a kormányrásegítést ki kell kapcsolni, vagy egy kicsit megfékezni mert különben behúz a gumifalba. Bár én nem ezzel a módszerrel csináltam meg hanem levágás nélkül 18/28 tuninggal, kb 5 autót lekörözve.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
DigitXT #2464 üzenetére
Igaz, lusta voltam elolvasni az összes előzményt, most látom, hogy Thrillnél nincs kikapcsolva az összes segítség, úgy meg nehéz a legjobb időkhöz odaférni. Akkor meg pofára megy
Minden esetre át tudom érezni, mert én is így jártam.
De mondok egy példát, a ferraris le Mansi futamokat úgy kezdtem, hogy a startnál rögtön le tudtam gyorsulni és előzni a megszűnő betonfalig jó pár autót, most hogy közelítek az 500. futamhoz, már elhúznak tőlem mint az állat a startnál ugyan ezen a részen.
Az egyenesekben gyorsabbak, pedig Maxon van az F50-n. Annyi, hogy alkalmazkodott az AI és megunta, hogy 4000-4500 méterrel győztem mindig az elején. És a második helyezett az elején 14:30 körül volt ha jól emlékszem, amikor meg 13:26 körül mentem, bejött a második 14:00 alá, akkor is ha én pl kicsúsztam, és épp, hogy vissza tudtam előzni.
Én minden esetre valami ilyesmire gondoltam, amikor engem szívatott az AI a speedrush challengen -
thrill
tag
válasz
DigitXT #2460 üzenetére
Tisztában vagyok vele (sajnos) hogy miként "működik" a játék. Mindössze annyit írtam, hogy a koncepció az lehetett, hogy segítség nélkül is lehessen boldogulni (kellő tuning után). Az hogy a design és a kód ezer sebből vérzik nyilvánvaló, de "némi" játékfejlesztői múlttal eléggé szakmai szemmel tudom nézni a dolgot.
Nekem is jóval a kiírt szint alatt sikerülni szoktak az egyes pályák, mint ahogy Te is írtad.
Egy valamit azonban nem akarsz megérteni. Nekem nem az a bajom, hogy van egy verseny, ami nagyobb (szinte lehetetlen) kihívást hoz (elbaszták a fejlesztők a balance-t van ilyen), hanem hogy vannak játékosok, akiknek ilyen, mint írtam, és vannak akiknek meg nem. Ez a probléma és kíváncsi lennék mitől függ.Ki ne találd, hogy míg én max tuningggal vért izzadva nagy nehezen lekörözök két kocsit, addig más csak pénzes táppal nyolcat lazán (nekem ugyanazen a szinten meg 40-45 mp-es hátrányom van az utolsóhoz képest - mindez négy körön) az reális. Ekkora különbség nincs a help és nem help közt, itt valami más van.
-
thrill
tag
válasz
DigitXT #2456 üzenetére
Szerintem egy kicsit vonatkoztass el ettől a help nélküli dologtól.
Az egész játék úgy van megdesignolva, hogy segítséggel is végig lehet tolni nehézség nélkül segítséggel is (kivéve ezt).Adott valaki (én), aki elvan a saját szintjén (leginkább lustaságból) és 2000+ eventet letolt gond nélkül (köztük azokat is, amiknél ki volt kapcsolva a segítség), de aztán egyben gondja akad. Azért sejthető, hogy esetleg annál az egynél nem stimmel valami. Ráadásul nem vagyok fakezű, nem akarok kérkedni, de kb. 30 éve játszom, ZX Spectrumon kezdtem az ipart és autós játékból is megvolt jópár.
Inkább az a kérdés miért jelentkezik mindez csak pár embernél, másoknál meg nem.
Ui.: Kíváncsi leszek mire jutsz, de az a baj, ha simán végigtolod, akkor nem leszünk okosabbak.
-
thrill
tag
válasz
DigitXT #2454 üzenetére
No de erre írtam, hogy kezdettől fogva (a maserati szériában) a "gyári" AI-k ellen mentem (LOLLOLOL és társai). S nem csak retry volt, hanem kilépés (kellett ugye javítani ennyi próba után), de app bezárás és tablet újraindítás is. Sőt online is toltam, hogy hátha ha nem gépi ellenfeleket kapok, hanem más "ghostokat" akkor könnyebb lesz - de nem lett (és maradtak a gyári AI-k).
A csoport esélytelen így, de nem is cél számomra.
-
thrill
tag
válasz
DigitXT #2452 üzenetére
Azért végig nyomtam a játékot már párszor 100%-ig, mint mondtam nem jelentett problémát eddig semmi.
Itt valahogy az AI sorsolással van/volt a gond. Másoknál is előjött. Nem hinném, hogy annyira szarul tolnám, ráadásul csaltam is levágással, ami kb. körönként 4-6 másodpercet jelent. Tuti nem bennem volt a hiba.
De kíváncsi leszek Nektek hogy megy (aki még tolja). Köridőket, adatokat pont azért írtam, hogy lehessen hasonlítgatni.Amúgy meg direkt játszom így. Tudom, hogy gyorsabb lenne helpek nélkül, de már írtam korábban is, hogy nekem így kényelmes. Nem akarok annyira nagy energiákat fektetni a dologba. ha komolyabb szimulációt igénylek, arra ott vannak a játékkonzolok.
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #2447 üzenetére
És ez az ilyen special challengekben is így van? Mert thrill kollega állítása szerint vagy 15x megpróbálta és nem jött össze:
"Vagy 15x tuti nekifutottam (kevesebb tuninggal soha nem jött össze)."
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #2441 üzenetére
4 körös verseny, nyerni kell, úgy, hogy legalább 1 ellenfelet le kell körözni.
A különbség a random ellenfeleknek és a szarul skálázott nehézségi szinteknek köszönhető vagy én nem is tudom minek, de van aki azt írta, hogy csak pénzes fejlesztésekkel megcsinálta, ami 11/28-at jelent, nekem 22/28-ra kellett feltornásznom (PR 58.9), mire meg tudtam csinálni (amúgy azt gondolom nem terelgetem rosszul a kocsikat a játékban). -
thrill
tag
válasz
DigitXT #2164 üzenetére
jó a Miura festés
szerintem ez a "dinamikus nehézség" is egyszerűen bug, vagy legalábbis az ésszerű game design hiánya.
meg lehetett volna oldani úgy is, hogy csinálnak állandóra belőtt szinteket, csak azt szépen ki kellett volna balance-olni. ehelyett írhattak valami "intelligens" kódot, ami figyel a játékos bénázását és annak megfelelően enged (esetleg bekeményít), hogy vásárlásra csábítsa. szerintem.... -
F-ECT$
titán
válasz
DigitXT #2164 üzenetére
Segítségek: nekem csak a TC van benn, de lehet azt is ki kellene már vennem.
Android: igen, egyre szarabb - többet szaggat, nem lép ki (és a háttérben legalább 2-3%-ot megeszik az akksiból óránként).
Dinamikus nehézség: néha nevetségesen könnyű (5 körös verseny 22 fővel - 1. kör végén 4-ik, 2-ik végén 1. vagyok), néha meg lehetetlenül nehéz.
-
thrill
tag
válasz
DigitXT #1284 üzenetére
Szerintem a TSM ellenfelek is botok, legalábbis AI, legfeljebb felvesznek némi stílust abból, ahogy a "gazdája" megy. Gondold csak el, ha mind ghost lenne, folyton egymásnak ütköznének a pályán (mondjuk korábban gyakran elő is fordult pl. az indy oválon, majd minden második futamon volt tömegbaleset).
Ráadásul nekem tesóm mondta, hogy találkozott olyan az én TSM playeremmel és elég gázosan ment. Olyan rutint úgysem tudnak írni (még) hogy fullra mindenki TSM playere ugyanúgy tudjon menni, mint a valóságban.
Csinálhatsz direkt erre egy profilt, és oda jelölgethetsz boldog boldogtalant. Nekem is ilyen van, kb. 1600 frienddel.
-
Pompi
nagyúr
válasz
DigitXT #1284 üzenetére
Igen ez igaz. Magamból indultam ki, én általában valamilyen fix helyen állok csak neki RR3-mal játszani, ahol van net, leginkább mondjuk otthon.
BTW sokszor nem ad be így se TSM ellenfelet, most ebben a LeMans széiában pl. altalában több a zászló avataros mindig, ami botot jelent ha jól gondolom.
Amúgy is mondjuk hiába írják, hogy ha online az ember, akkor minden ellenfél valós TSM, azért ez nem igaz, ezek az ellenfelek sehol nincsenek egy time trialos valós ghost car ellenfélhez képest - vagy csak rosszul sorsol ellenfelet a program? Minden esetre néha jobban örülnék picit keményebb ellenfeleknek, hogy ne mindig az első kör végére vegyem át a vezetést legkésőbb, és utána az élén korozgessek. -
Sordoran
addikt
válasz
DigitXT #1262 üzenetére
Én például használok részben, de nem hiszem, hogy mazsola vagyok.
A fékek kikapcsolva, de a kormány rásegítés van (amelyik fokozatban állítható low-on), így kellett egy kör míg megszoktam, hogy jobban kell dönteni kanyarodáshoz a telefont, ezért elsőre nem is sikerült a verseny, másodikra már röhögve.
Ne ütközz Elimination-nek neki kellett futni azért párszor, mindig sikerült belém jönniük, vagy úgy befékezni, hogy hátulról megkoccoltam. A körözz le egy embert 5 kör Indianapolis futam viszont szintén sima volt, már 4. kör végén leköröztem egyet, majd még 6ot. Lett volna több, de már utolsó körben bele is futottam 1-2 emberbe hátulról. -
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #1252 üzenetére
Nekem baromira bejön a 10 körös esti verseny. Messze az a kedvencem a játékban.
A lámpás sztorit nem értem amúgy, nálam simán kimegy mindkét lámpa és akkor nem világít semmi, ez meg azzal jár, hogy a kanyarjelölő táblákat ku*vára nem látom..Viszont mivel mindig térkép nélkül játszok, már megtanultam, hogy lámpa nélkül is tudjam, mikor kell fékezni elkezdeni, így aztán már az se zavar. Asszem ezek miatt számomra a le mans-i esemény néhány versenye se lesz olyan kihívás, mint sokaknak (pl. az esti futam majd, ahol hud nélkül kell versenyezni).
Egyébként próbáld meg a 10 körös versenyt úgy lenyomni, hogy állsz a rajtrácson 10-20 mp-et és nem vágod le kicsit sem a kanyarokat. Sokkal izgisebb lesz.
Én az elsőt a 7-9. körökben szoktam utolérni, de a poén az, hogy addigra már vidáman lekörözök néhány utolsó ellenfelet.. szóval a botok is lekörözik egymást.
-
thrill
tag
válasz
DigitXT #1206 üzenetére
szintén zenész, mondjuk nekem csak 6.5 mp-cel lett jobb a második
viszont most már tényleg kellett áldozni, 5 aranyért meg kell venni a számos matricacsomagot (a múltkor még elég volt az ingyenesekből felrakni)
a másik ami nem tetszett, az éjszakai (vagy hajnali) le mansi endurance. nem látni az autókat. ok, hogy sötét van, de a kocsikon a valóságban is pont ezért van lámpa (s most nem is arról beszélek, hogy a pályát nem látni rendesen, hanem hogy mikor érsz utol valakit, mert csak a fék villan fel a kanyaroknál)
-
thrill
tag
válasz
DigitXT #1159 üzenetére
Jah, vágom. Gyűjtögetés alatt arra gondoltam, hátha beüt a TT bug (de mostanában nem nagyon sikerült előhozni), vagy megyek pár versenyt full bónusszal a Venenoval. De ahogy látom az új szériában is vannak nagyobb pénzek, persze oda előbb be kell jutni.
Most a Le Mans eventben bízok
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #1161 üzenetére
Sikerült full friends bonusszal lefutni. Ez igazán szép
Amúgy most hackelt profillal nyomom, mondjuk a legálissal is megvehetném az új audit, és sok tuningot felrakhatnék. Most kicsit próbálom, hogy fb-kal belépve megakad-e, mert eddig úgy jatszhatatlan volt.. De ha most jó lesz, akkor valszeg visszarakom a korábbi mentés, ott pedig jól fog jönni a 850k-s nyeremény..
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #1141 üzenetére
Hát ezt meg hogy szúrtad ki?
Droidon alapvetően 3 féle beállítás van, low, medium és high, az extra high nem változtat semmit a high-hoz képest. Az RR3 graphics iphone 3 1 beállíása a low és medium közötti átmenet, de medium és high közötti átmenetet nem találtam, pedig jó lenne, hogy az autók full részletességgel lennének, a környezet meg közepes vagy akár low részletességű is lehetne felőlem. Én high beállításon nyomom, 22 autóval kicsit darabos, de az úgyis csak az első kanyarig van, utána már elég jó.
De a környezet miatt néha érezni, hogy visszaesik az fps, kár, hogy nem lehet külön állítani az autók, árnyékok és környezet részletességét.. Nem hiszem, hogy olyan nehéz feladat lenne a grafika játékon belüli állításának megvalósítása..
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #1137 üzenetére
Nem, mert ez grafikát állít. Ugyanezt csinálja a program is, csak az automatikusan. A progi miatt meg senkit nem bannoltak még.
Néhány mobilnál a játék automatikusan a high profilt tölti be, mivel a FMEA lusta minden készüléknél beállítani a megfelelő grafikát. A program csak ezen segít, hogy a játék a megfelelő beállításokat töltse be. -
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #1105 üzenetére
Azt a speedwayes végtelen futamot is megszüntették már, az az amcsi muscle car szériában volt benne.
Egyébként mostanában az zavar egy picit, hogy néhány pálya feltűnően össze van zsugorítva, illetve az autók a valóságnál sokkal jobban tapadnak és gyorsabban lehet minden kanyart venni. Először csak azon tűnődtem, hogy replay nézegetés közben az autó valahogy irreálisan gyorsnak tűnt, aztán youtubeon megnéztem valós versenyről onboard kamerás videókat is és látványos a különbség. Pl. m3 gts spa-n a célegyenes végi visszafordító kanyart a valóságban 60-nal veszi, a játékban 80-100-zal, utána jön az a bazi nagy s kanyar felfelé a dombra, azt a valóságban 160-180-as tempóval veszi, a játékban 240-zel simán felmegy, de a vicces az, amikor x kanyar után jön egy egyenes és az m3-as bmw 240-el tekerve később éri el a következő kanyart, mint a z4m coupe 210-es tempóval a játékban. Bár ennél még szebb, hogy a z4m coupe-val majdnem olyan időt futok a laguna secaban, mint a 2012-es f1-es ferrari.. Pedig korábban azt hittem, hogy tényleg valóságos a játék, de így.. Ettől függetlenül még mindig ez a mobil autós játékok királya nálam, a gt racing 2 és asphalt 8 messze le van maradva.
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #1103 üzenetére
Akkor lehet, hogy azóta enyhítettek a szabályokon.
Ahhoz, hogy a következő fő szériában indulhass, mindig x kupát meg kell szerezni az előtte lévőben. Ha golddal feloldot a versenyeket, azt úgy veszi, mintha azokat a kupákat már megszerezted volna, így verseny nélkül tovább lehet jutni. Szóval nem a %-ot nézi, hanem a kupákat.
Nekem az első 3 szériából 2 75%-on van, a 3. meg 50%-on és így mehetek már a 4. szériában is. De igazából az első 2 75%-os széria is lehetne kevesebb (65% körüli), ha a tt-ket nem futom le, mert az nem számít bele a megszerzett kupákba. Tehát ha gyorsan akarsz előrébb jutni, akkor a tt-ket ki kell hagyni.
Endurance versenyen nekem a 30 km már a teljesíthetetlen kategória.
De ez semmi a régiekhez képest. Még az 1.12 előtti időkben voltak igazán szép eredmények, amikor a töltőképernyőn megjelent a sok 80-120 km-es táv, akkor ment a pislogás.
A nagy rekorderek képesek voltak 4-600 km-eket menni, több, mint 3 órán keresztül körözni egy pályán.
Amúgy miért írsz off topicban?
-
Lirion
addikt
válasz
DigitXT #1101 üzenetére
Én újra kezdtem, mert meguntam a gold farmolást. Nincs vele gond, ha akarom, feloldhatom az összes versenyt és autót golddal, futja rá.
Másrészt minden versenyt elég egyszer megcsinálni, van elég lóvé, hogy minden autót azonnal fullra tuningolj, így ha nem vagy nagyon béna, simán nyersz mindent. Eddig csak endurance versenynél volt, ahol offline kellett menjek, mert online teljesíthetetlen eredményeket ad néha, de nem téma, mivel a friends bonus nem sokat számít már a meglévő pénzmennyiség mellett, nincs rá szükség, nem is hiányzik.
Harmadrészt nem kell minden szériát 100%-ra csinálni, hogy tovább haladhass, elég a főszériákat 50-75% között teljesíteni (változó, hogy melyiket mennyire).Egyébként én élvezem, bár van egy 2014-es 911 rsr-em, meg mellé egy mellékszériám 3 koenigseggel meg egy paganival, de amúgy még csak a pro/am elején járok 6.5 óra játékkal.
-
thrill
tag
Ilyen development tree nincs valahol? Régebben mintha láttam volna, de most nem találom.
Elsősorban a Shelby Cobra 427-hez és a Ferrari Italia 458-hoz érdekelne.
Pénzem ugyanis van elég, de gold csak kevés. Jó volna tudni, melyikek azok a csak goldos fejlesztések, amik után a következő szint már pénzzel is megvásárolható, hogy ne fecséreljem el az aranyat feleslegesen és minél többet tudjak fejleszteni ha már topra nem is tudom gyúrni a verdákat (na meg a kívánt PR is meglegyen).
-
szmar
csendes tag
Az az érdekes, hogy amúgy mindkettőtöknek igaza van. Ha összehasonlítod a képet, amin a narancs gallardo van, és azt, amit te tettél fel, a szervizelés alatt álló r8-ról akkor látszik hogy az egyiken ott van az 51-es pr követelmény, a másikon nincs, pedig ugyanarról a spai futamról van szó. És a verzió nem különbözik, az látszik a zöld store gombból például. A különbség szinte biztos abból adódik, hogy az adott futamon volt-e kupa a pr-rendszer bevezetése előtt vagy sem. Amúgy az egy gold a teljesítésért szerintem csak azoknál a szinteknél van ami már egyszer megvolt, csak az időmérők lenullázása miatt újra sikerült teljesíteni. Amelyik 100-as vagy 75-ös vagy akármilyen jutalmat még nem oldottál fel azért ugyanúgy 10-en akárhány gold jár
-
DigitXT
félisten
LOL: Mount Panorama (ugyanott), indult egy Gallardo.
Baleseteztem, leromlott a verda, megforgattak: csak egy
7. hely jött össze... Retry: ugyanazok az ellenfelek, 2-3 s
veszteség a legjobb körön mindenkitől, 5-10 s ráhagyás
az össszidőben. Az AI lassult, hogy könnyebben nyerjek.
Más kérdés, hogy én meg gyorsultam hibák/törés nélkül.Tuning különbségről annyit, hogy "koccolt" tuningos autó
simán lehet rosszabb a karcmentes alapnál.Akár ilyen
10 km/h-val végsebességben. Tapadásban kanyarokban.
Vagy féktávon (a fékek is "elfogynak"). Vagy a gyorsulása,
mert már az egész verda csörög-zörög, ablak berepedt. -
tompiheroe83
tag
De mintha kamuznék, úristen. Leírom, hogy mi van, hidd el, hogy úgy van. de tessék a screenshot:
Supercar master series/Mastare Global Pro Championships Round2/ az utolsó a Circuit de spa Franchorchamps 51-es Pr a minimum(a neten vadásztam le mivel miután megcsináltam egy versenyt sajna már nem látszik, hogy mi is volt előtte a PR követelmény), ennek ellenére mehetek rajta a 30 akárhányas alap Lambommal is.
Ez így van minden olyan esetben amikor a versenyeket még a PR előtti időkben csináltam meg.277-288, meg nem kigyorsítás eredménye. Pont. A végsebességet növelő tuning, nemcsak a végsebességet tolja ki. Ahhoz , hogy nagyobb sebességet érhessen el, az egész sebesség tartományban erősebb lesz az autó, ezért hívják motortuningnak, kipuff tuningnak és aerodinamikai csomagnak, ezek az egész sebesség tartományban hatnak. Egyébként speed limiter feloldásnak hívnák
A versenyek feloldását meg a PR esetében a PR-hez kötik, a kupák csak abban segítenek, hogy PR mentes további kupákon elindulhass, viszont PR esetében csak láthatod őket ha van elég kupád, azzal meg nem mész semmire, a feloldás azt jelenti, hogy jogot szerzel és valóban el is indulhatsz rajta, nem azt, hogy csak nézegetheted.Ha a feloldást az elérhetetlen kupák nézegetésre használod akkor oké, de ettől függetlenül is érthető volt mit írtam az előző kommentben.
Ezt a "vitát" én bejeztem, játszd a játékot az elképzeléseid szerint, én meg játszom úgy ahogy valójában van.
-
tompiheroe83
tag
Kicsit túlmagyaráztam tegnap, hiszen ez most is így van! Ha van egy széria amiben az utolsó verseny 20 PR-es és van egy 10-es autód akkor nyilván nem indulhatsz el benne. Viszont ha szerzel egy másik autót 20-as PR-rel akkor már a 10-es autóval is indulhatsz a 20as PR-es versenyben. A PR kikötés nem a versenybe lépés alapfeltétele kocsikra vonatkoztatva, csak annyit követel meg ahhoz a 20-as versenyhez, hogy abban a szériában rendelkezz legalább egy autóval ami minimum 20-as, utána feloldódik a verseny. Azt nem tudom, hogy egyáltalán le kell-e futni egy versenyt egyszer legalább a 20as autóval is a 20as versenyben, hogy utána mehess a gyengébbekkel, de ez kb lényegtelen is már.
A végsebesség tuning meg nem azt jelenti, hogy ugyanúgy gyorsul csak ha a végére érne akkor 2vel engedi tovább! Most raktam 5 km/h tuningot(2+3) az RSR-re(kaptam mellé 2 század(!) gyorsulás javulást és az egyik egyenesben 277, helyett 288-at ment ugyanott, és hát nem az a végsebessége amúgy.
Sima és full tuning között azért sokkal nagyobb különbség tud lenni 2-3 secnél, az RSR 24 tuningjából ráraktam 5-öt és 1:47 helyett(15 körből az volt a legjobbam) mentem azonnal 1:42 elsőre.
Egyébként ez a CREW meg a pénz emelés baromi jó, most nyertem 141.400-at egyetlen futammal. Na ez már valami
-
tompiheroe83
tag
Úgy indulok alap autóval, hogy mikor még nem volt PR megkötés akkor végigvittem egy szériát egy nulla tuningos autóval és megnyertem az utolsó versenyt is. Régen ilyet lehetett simán. Mikor kijöttek a frissítések és a PR megkötések akkor ezeken a szériában utolsó versenyeken, mivel volt rajtuk helyezésem(1-8ig bármi lehetett) a Pr megkötések ellenére is megmaradt az indulási jogom, h akármikor újrajátszhassam őket.
Így lehet, h pl egy 40es PR értékü jelenleg kezdő, elsőként megvehető autóval is mehetek nulla tuninggal ugyanannak a szériának az utolsó jelenleg 60 valahányas PR minimum megkötésű versenyén. És simán nyerek egy alap autóval ami 4.5et gyorsul és 300zal megy olyan autók ellen akiknek már a Pr megkötés miatt kb 3 alatt van a gyorsulásuk 350-nel mennek és vagy 3 tized G-vel jobbak kanyarban mint én és kifékezem őket egy 33-as féktávval, pedig ahhoz a Pr-hez amivel ott abban az utolsó versenyben lehet indulni már Gold költéses max tuning kell egy olyan embernek aki mostanában kezdte el a játékot és nem nyerte meg még az nagyon régen az indulási jogot úgy mint én a PR előtti időkben.
-
tompiheroe83
tag
Nekem volt ilyen a 911-esen kívül még valamelyik másiknál is, pedig TT-ket igazán nem is toltam, sztem baromság, a 100%os teljesítéshez minden kocsit meg kellett volna venni, régen pedig egy alap autóval élvezetes, küzdelmes játékmenettel megvolt a 75% és jött a pénz, nem törődtem a TT-kkel, pénzt, trófeát nem hoznak, szóval nem jöttem lázba egy kamu Top10-es időtől, max pár százalékot ad hozzá a teljesítéshez, szóval ha talán mindegyiket megnyitottam volna, lehet még kapok pár ilyen őrült időt.
De lehet, hogy persze ezt akarattal is elő lehet idézni, annyira ez engem nem érdekel, én tuti nem cheateltem, nekem ezek kéretlenül jöttek, még azt az extra ezercsilliárd R$ money cheat dolgot sem próbáltam soha, önerőből eljutottam addig-ameddig, legalább annyi kihívásom van jelenleg, hogyha akarok pl egy Ferrarit(720ezerért egy Italiát, whááááá) akkor tényleg játszanom kell, h legyen pénzem. Mondjuk legalább most érezhetően több lóvét ad végre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged