Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma_13
aktív tag
Tudom, hogy ezen az elven működik, mert az iphone-omon is el van mentve a játék, és azt néztem, hogy a player ID mind a kettőn ugyan az. Azaz ha mentek az iphone-on, akkor az felülírja az Ipadot, ha az ipadon mentek az felül írja az iphone-t(mármint a mentést). Ha te is lemented akkor az is felül írja akkor a többit, vagy nem? Ha te mentesz az átadás után, az miért ne, ugyan így viselkedne?
A player ID-t viszed tovább egy másik eszközre, nem? Vagy az hogy lesz más?Amúgy 46%-on állok.
Ha valaki konyít a témához attól jöhet az okosítás, mert én elvesztem benne egy kicsit.
-
Gyurma_13
aktív tag
-
DigitXT
félisten
Eegen, de ezt általában el lehet kerülni, mert a gép nem kifejezetten kamikáze,
noha nagyon bosszantó, hogy gátlástalanul CSAL: minden egyenesben gyorsul
el, mert csak úgy tud "komoly" ellenfél lenni, kanyarban viszont "gyökkettő"?S ilyenek ellen versenyezz úgy, hogy ne csússz meg, és ne menj le a pályáról.
Éjszaka. 2 körön. Persze nyerd meg! Amúgy nem volt nehéz, de azért az elsőt
csak eléggé a végén sikerült megelőzni, mert ugye te sem lehetsz "kamikáze",
de kigyorson meg a csalás miatt jobb: mondjuk érdekes futam volt, annyi szent.
Sokszor egyszerűen vissza kellett engedni, ha melléd ért, mert ha koccantok... -
Lirion
addikt
Tudtommal iphone-n még mindig működik a gold bányászat, bár a pontos menetét nem tudom, de napi 100-200 golddal hosszú távon nagyon sokat össze lehet gyűjtögetni.
Jelen állás szerint mindent 100%-ra teljesítve, 20% discounttal együtt nagyjából 13000 gold kell a játékhoz, ha minden autót fullra akarsz tuningolni, akkor ennek nagyjából a duplája, a customization funkciók kimaxolása pedig olyan 40k aranyat emészt fel. -
-
tutuhawer
őstag
-
DigitXT
félisten
Mivel a fájlokhoz kell hozzányúlni, az meg amennyire tudom iOS-on nem megy,
ha nincs jailbreak, meglepne, ha létezne ilyen hack. (Régebben biztos nem volt,
legalábbis más iOS-t futtató kollégák erről számoltak be itt annak idején...)
-
Lirion
addikt
Egyszer már írtam erről, a 100%-os teljesítés nem jár semmilyen előnnyel vagy bónusszal, a legtöbb autót pedig meg lehet venni fizetés nélkül is. Nincs olyan széria, ahol kell a goldos tuningolás a tovább haladáshoz (főszéria, nem mellék), mivel minden esetben 50-75% közötti teljesítéssel (feltételezve, hogy minden megszerzett kupa arany) tovább lehet jutni. R$ pedig farmolható. Ha upgrade-re nem költesz goldot, akkor 2-3 autón kívül a többit meg lehet venni (ferrari, 911 rsr-ek pl. kimaradnak).
Ha pedig úgy tekintesz rá, mint egy havidíjas játékra, akkor kb. havi 3000 ft-ért kapsz annyi goldot, hogy az összes autót megveheted és tudsz annyit tuningolni, hogy 100%-ra teljesítsd a játékot.
Szerintem nem gáz a rendszer, ha nem ragaszkodsz görcsösen a 100%-hoz meg a full tuningos autókhoz.
-
DigitXT
félisten
Hiaba vennek pl 1000 goldot, joforman nem ernek vele semmit.
Ezzel sajnos mélységesen egyet tudok érteni... Nem éri meg.Én az "elején" azért költöttem rá, mert voltak értelmes ajánlatok:
azóta megy a lehúzás a PR szintek/megkötések/eszement árak.Amúgy azt megfigyeltem, hogy más játéknál is így van... Régen
hirtelen felindulásból elköltöttem rá 8K-t: kaptam végtelen goldot.
(Nem akció volt, akkor ilyen volt a rendszer.) Az új verzióban már
ugyanennyi pénzért csak "pár ezer" jár, ÉS baromi gyorsan fogy,
mert mindent annak rendeltek alá. Pénzéhségnek mondanám. -
Lirion
addikt
Biztos módszer nincs, véletlenszerűen összejöhet mondjuk 100-ból 5-ször egy kicsit bonyolultabb időugrós trükkel, de az meg nem éri meg a fáradtságot.. Illetve van egy biztos módszer, veszel a store-ban.
Ezt az elejétől kezdős félelmet meg amúgy nem értem, semmi olyat nem nyersz a játékban, aminek az elvesztése bármit is jelenthetne. Vagy az a gond, hogy nem írja majd ki, hogy már 400 órát játszottál, hanem csak 20-at?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest