- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Sunyista #4048 üzenetére
Nem tudom kiírják-e, de többször volt már téma a bann dolog, és tény az, hogy a bann-t azért kapod mert a sok arany hackelt profilra utal, és miután lejárt új profilt kell kezdened, különben megint kapsz.
Nagyon fura hasonlattal úgy is mondhatnánk ezt, hogy tegyük fel betörő vagy, elkapnak a zsaruk, és lecsuknak érte. Miután kijössz folytatod a betöréseket akkor megint lecsuknak, ezen nem kell meglepődni, a cél az, hogy jó útra térj. Itt ugyanez a helyzet, azért kapsz bann-t mert hackeltél, miután lejárt, kezd újra tisztán, ha folytatod hackelt profillal akkor megint jön a bann. -
-
DigitXT
félisten
válasz
Sunyista #3787 üzenetére
Arra én is kíváncsi lennék, hogy javulok-e bármit TSM-ben ezek után?
Nekem az a 2:40-es kör elég jónak tűnik: eddig 2:44-2:45-nél nemigen
ment jobb, most meg nem volt túl nagy a szórásom sem. Eltekintve a
hibától az 5. körben, meg a lekörözöttek általi feltartástól, lassulástól:
sajnos a 8. kör végén picit megtörtem az autót, utána másképp ment.Előnyök: 735, 1603, 2481, 3334, 3626, 4362, 5515, 5898, 6475, 7130 m
-
DigitXT
félisten
válasz
Sunyista #3738 üzenetére
Lehet, de ehhez rengeteget kell vágni: utolsó sikán, első sikán, továbbá egy
derékszögű kanyar, és a TSM mindig gyengébb időt ad, ahhoz képest 8 mp
előny a többi TSM ellenfélhez képest: komoly! Szerintem Pompi sem 3:00-t
megy, hisz' közismert, hogy a TSM csak névleg az, ami - az idők mások. -
Pompi
nagyúr
válasz
Sunyista #1508 üzenetére
A fame-ről nem is beszélve. A többi futam szinte meg sem mozdítja a fame szintet, ezek a LeMans-i futamok amiknél szemmel láthatóan is kimozdul a mérő. Főleg mióta a fame rendszert átvariálták.
Össze-vissza változtatgatnak átgondolatlanul. Ennek a szintlépésenkénti gold emelésnek se volt túl sok értelme így, hogy halálba emelték a szintek közötti különsbéget, most lehet 10x annyit futni 10x annyi goldért. Nesze semmi fogd meg jól.
Akkor ígérték, de azóta se jelent meg semmi hivatalos infó arról, hogy hány fame kell bizonyos szintekhez és azok után mennyi gold jár. Én lvl130 voltam amikor ezt bevezették most pedig 138 vagyok, és minden szintlépésért 28 goldot kaptam. Előtte ugye minden szintlépésért 3-at, minden 10. után 5-öt ha jól emlékszem.
Szerintem azért sem hozták nyilvánosságra, hogy a régi userek ne kapjanak infarktust, hogy mennyi goldjuk lenne elméletben az új szabályokkal. Persze kérdés, hogy a fame szintek miatt egyáltalán hanyadik szinten tartanánk. Szóval elég necces terep ilyen szinten utólag belenyúlni a játékba így. -
thrill
tag
válasz
Sunyista #1490 üzenetére
Szerintem meg holnap éjfél.
Aznap, mikor kezdődött én éjfél előtt pár perccel tudtam elkezdeni (majdnem lecsúsztam róla), így egy napos késében vagyok. Ma fog megnyílni az uccsó nap éjfél után. De ki hogy / mikor kezdte.
Amúgy "rohadjanak meg"
Egyrészt lehetett volna minőségibb is a dolog (szerintem ez a drag race nem direkt volt nehéz, hanem elbaszták a súlyozást). Másrészt lehetett volna ötletesebb. Nem a nehézséggel van a bajom, mert jó ha van kihívás. De most komolyan arra tanítják az embereket egy autós játékban, hogy menj a füvön meg törj össze másokat? A segítségeket kikapcsolása legalább tényleg adott kihívást (pl. ne csúszkálj) nekem aki helpekkel játszik. De a egy kört menj utolsó helyen aztán nyerj is jó ötlet. De a többi...
-
Kronok
tag
válasz
Sunyista #1473 üzenetére
mennyi pénznek és aranynak kell lennie, h az ember ilyen bannt kapjon?
amióta játszom 9 millió volt a legtöbb amit összegyűjtöttem, aztán fejlesztettem és lett belőle 5 millió,
4 millió alá nem szoktam menni, ilyen tartalék gyanánt, hát kell fejleszteni vagy meg lehet venni egy autót, az a baj most már csak aranyos kocsik vannak...ezeknél elfelejtettem odaírni:
4. 3 verseny Indianapolis Motor Speedway
Drag Race - aranyos fejlesztés nélkül teljesíthetetlen - ha teljesen ki van huzatva a fordulat akkor sikerül, ez kb 25. kísérletre vettem észre
5. Cup - 1 kör - Mazda Raceway Laguna Seca - ninics kormány rásegítés - a rajton tolatva kell áthaladni
6. Cup - 5 kör - Indianapolis Motor Speedway - 5 kocsit le kell körözni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged