- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
-
-
DigitXT
félisten
Első kanyarban kilinccsel előre? Persze minden segítséget kapcsolj ki.
Igen, van amit nem érzékel driftnek, pedig már nyikorog rendesen.Azért mondom az első kanyart, mert nekem az sima liba volt... Tempó
se nagy, hogy elszállj, de nem túl kevés, hogy abbahagyja a csúszást.
Szépséghibája, hogy túlfordultam, ezért csináltam "fánkot" inkább. De
mivel nem időre megy, ez nem volt probléma. Sőt meglepett, hogy van
még egy kör. (Nem fékeztem a célba érkezéskor, azt hittem vége...)
-
NNME
csendes tag
Nem valószínű, hogy jönni fog. Itt a changelog, meglepne ha 6 nap múlva jönne egy újabb frissítés a pályával és az utolsó napi challenge-ek rajta lennének, bár elég kevés ennek a valószínűsége. Szóval a pálya csak a videóban volt, aztán max szimulálunk egy 24 órás versenyt Hockenheimben..
-
Pompi
nagyúr
Nagyon jól tudom melyik pálya az, azért is írtam
Egyik kedvenc videóm ezzel kapcsolatban.
BTW nem látlak még a csoportban.
-
Pompi
nagyúr
A vidi jó volt, bár nálam rosszul jelent meg, lehet a 4:3-as kijelző miatt, de nyújtott volt minden, így nem volt annyira sportos az autó
még szerencse, hogy innen visszanézhető
Az autót feketében kaptátok meg ti is? Mindenhol sárga, adhatták volna úgy is
És kérem a videóban levő pályát a játékba. Most
-
DigitXT
félisten
Na, az utsó az hogy jön ki? Szeretnék mondjuk DigitXT néven futni.
(A "Guest" mondjuk sanszos, hogy OFFLINE módban érhető el.)
Szerk: amúgy FB-ről elvileg soha nem írja ki a vezetéknevet, így én
azt tudnám elképzelni, hogy "varázslónak" van FB és G+ profilja is,
amelyek használatánál egyiknél felcserélte a vezeték-/keresztnevet.
(Nálad ha jól van kitöltve, György K. néven kellene hogy látszódj.)
Ui: FB-os csoportban mintha nem lennél ott. Mindjárt megnézem.
gamecenter nevem ios-on
Ah, értem. Akkor az nekem sosenem lesz, mert én droid vagyok. -
DigitXT
félisten
Pofátlan módon át lehet vágni a sikánt a kör végén, meg az elején.
Ahogy Pompi írja ez nem feltétlen gyorsabb*, csak kényelmesebb,
vagyis biztonságosabb. Ha a 22. helyről rajtolva "belegabalyodsz"
a mezőnybe, van rá esély, hogy kilökdösnek: jobb gyorsan elhúzni.*: amúgy az. Az utsó duplán átrongyolva biztosan. Vágás nélkül a
TT-n kell menni. Amikor farmolásról van szó, a gyorsabb a jobb. -
Pompi
nagyúr
TC off és steering és brake assist low állásban mentem 3:23.5-ös időket sikán átvágás nélkül amikor napi szinten mentem az 5 körös LeManst az F50-nel. Assist nélkül és sikán átvágással ugye ez tovább fokozható.
De az is igaz, hogy ez augusztus-szeptember környékén volt ahogy nézem a screenshotokat, utána jött egy frissítés ami valamin változtatott és már nem tudtam ilyen időket menni, kb. 2 másodperc rájön most ezekre az időkre, de az még mindig jobb, mint a sikánátvágásos 3:28. Majd ma szaladok egy futamot és megnézem most mi megy.
-
DigitXT
félisten
Nekem is csak azért, mert mintha egy villanással "láttam volna eltűnni".
De valszeg csak álmos voltam. Viszont feltűnő volt, hogy enged indulni az
alap(közeli?) F50-emmel, ami csak PR38-as. Azért azzal kemény lenne...Lehet, hogy egyszer poénból kipróbálom, csak managereket nem nyomok. -
Gyurma_13
aktív tag
Pedig azért ennyi, mert valakik megveszik ennyiért is.
Bevezethetnénk azt, mint a bitcoint-nál, hogy lehet "bányászni" és el tudd adni.
Én pl szívesen értékesíteném a 2000 goldomat, még 40% diszkontot is adnék rá, azért a 120 EUR -ért.Sőt, hajlandó lennék 10 EURót adni egy ilyen frissítésért, és 10% közvetítői díjat a tűzmajmoknak.
csak hogy mindenkinek megérje... -
DigitXT
félisten
Csak ha fakezű.
Egyébként ha icipicit sír fel a gumi, még gyorsabb vagy:
ha már driftelsz a kanyarban, akkor persze valóban lassabb, nem is kicsit...
(Nem szabad a TC-re bíznod magad, mert a lendületből elszállás ellen nem
véd: rendesen le kell fékezni a kanyar előtt. "Konzekvensebb" köröket lehet
menni vele, biztonságosabb - ezért hívják segítségnek -, de nem gyorsabb!) -
Lirion
addikt
A probléma az, hogy míg más f2p játékoknál IAP nélkül 100%-ra lehet teljesíteni a játékot vagy ha se vége se hossza (pl. városépítő, tanya menedzselő), akkor IAP nélkül is tudsz haladni, csak több időbe kerül. A RR3-nál viszont konkrétan vannak olyan pontok a játékban, amit nem tudsz elérni vásárlás nélkül és nem pár száz forintról beszélünk. Elég lenne, ha a PR követelményt törölnék és azt mondom, hogy máris korrekt a rendszer, eszembe se jutna trükközni arannyal. De van PR...
-
DigitXT
félisten
Kicsit árnyalva: kis mennyiséget megérheti befizetni, mert a játék jó.
Én nem verem magam arra, hogy "semmit nem fizettem", csak a hack,
meg csak a trükk, meg csak a farm. Viszont a ház árát sem költöm rá.Most decemberben kezdtem (újra), s 85 autóm van 77-es szinten.
Oké teszem hozzá, hogy a két ünnep között nagyon sokat játszottam...Az elején megvettem az 1-es BMW-t... Ill. a Berlinetta miatt már egyszer
vettem aranyat is. Továbbá még régről volt Car Pack-om, amivel az elején
is lehetett már pénzt keresni, magasabb szériákban, aztán ennyi. Látom,
hogy ezeknek a drága autóknak full tuningja 600-1000 arany magassága,
ami persze full baromság, ez nyilván nem lesz meg!Ami R$-ért vehető,
az még "összefarmolható" pár nap alatt (napi bónusz + manager bónusz).Egy kis statisztika jelenleg:
Amateur: 12/12 100%
Pro/Am_: 22/22 80%
Pro____: 16/16 53%
Expert_: 13/13 73%
Master_: 21/21 53%
Elite__: 22/28 53%
Legend_: 15/31 34%
Összesen 1534/2480 futam (61%, de hiányzó TT-k miatt összesen 55%)
3444 Gold, ~25M R$ megkeresve, ~170 óra játékkal. Minden stat-omban
messze utsó vagyok a listán. Ellenben vannak egész jó időeredményeim.
(Szóval nem egyenesen arányos a játék élvezhetősége a statisztikákkal.)Ameddig van cél, és a cél el is érhető, addig szórakoztató a játék! De ha
végképp megakaszt, és csak a farmolás marad, onnantól szerintem nem.
De ott még nem tartok. F40/F50/Porsche Spyder farmfutamok elérhetőek,
Enudrance Kings vége még nem: tuning árak szívatnak... De talán megéri
feloldani, mert onnantól hatékonyabb lehet a (napi 1 alkalmas) farmolás is.Amúgy nem vagyok híve annak, hogy valaki kiszámolja, hogy ~1,5M Ft-ot
KÉNE költeni a játékra, mert messze nem igaz, hiszen az nem számolja,
hogy mennyi mindent felold közben az ember, amiért kapja a bónuszokat.
Csak egy példa: LFA 30 aranyas (jé, már nem 60?) tuningja, ami ahhoz
kellett, hogy indulhassak az utolsó futamon a szériájában... Ráraktam, és
a futamot megnyertem (nélküle is ment volna, de hát PR van, vazze!), erre
megkaptam a 22 aranyat a széria 100% teljesítéséért: azaz "8-ba került"?Ui: az, hogy ennyit rá LEHET költeni, az nyilván igaz... Sőt, még többet is,
mert ha valaki nem akar sorban haladni, nos aranyért mindent azonnal elér.
De ahogy írod, s ezzel egyetértek, akkor az egésznek az értelme veszik el. -
l4ci
tag
Na innen volt nekem kb fél év, mire összefarmoltam a többi aranyos kocsira valót, közben jött még 3-4 frissítés is (csupa arany autóval), ezt még egyszer nem csinálnám végig, sőt, lehet, hogy az F1 széria után visszateszem a 2.1-es és újrakezdem nulláról az egészet. Kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt tolom végig így...
-
DigitXT
félisten
Annak idején az LFS-ben is ez volt. Még klánt is csináltak a rombolók.
Bejön a csávó, valami semleges néven, majd amikor jön szembe (!), váltja
a nevét, hogy tudjuk, melyik okos banda tagja: ki lehetett persze szavazni,
de 2 perc múlva visszajött, más néven. Meg addigra már elqrta a futamot.Szerintem ez csak jelszavas szerverekkel, autentikált ligával oldható meg:
ha vki szándékosan vét a szabályzat ellen, eltiltják -> más név nem játszik.
Most nyilván ennek is lehetnének fokozatai... Levágásokat pl. már az RR3
is bünteti, a maga bugos módján, de pl. a kilökéseket is "mérlegelhetné"...
Persze ahhoz a felismerést le kéne tudni programozni, amire a majmócák
nem képesek (láttuk, hogy már a külső, belső ív felismerése is milyen fos).l4ci: akkor vélhetően UTC-ben éjfélkor kezdődik, s az engedmény, hogy a
helyi idő szerint váltja a napokat. A vége viszont ugye hajnali négykor volt... -
DigitXT
félisten
"Welcome to the... adaptive difficulty."
---
A 8. nap pite volt. Utsó H2H-ben fél kilit kapott.
Egy körön. Rövid körön. 1:03-as idő ellen 1:14?
(Neten mindig fent vagyok, de itt kifejezetten a
gépi ellenfeleket nyomatja - fix balance miatt?)Időmérőfutamokat a damage feltétel miatt elég
óvatoskodva bőven hoztam elsőre. Tuning van,
de én abban nem hiszek, hogy az ennyit számít:
lehet, rá akarja venni a népet a tuningra*, aztán
ha megvan, ad gyengébb ellent, hogy azt hidd...*: mert jó esetben gold kell, azt meg jó esetben,
ha nincs igazi pénzből veszel. (Nekik jó eset!)
-
Kronok
tag
ez is úgy lesz mint a Miura-nál, adott időpontokban az első x akinek sikerült kattintania az megtudja venni, ha nincs kedve végig tolni valakinek a 10 állomást akkor így is hozzájuthat
mondjuk olyan még nem volt, h egy szériában 2 autót is csak úgy megkapunk ingyéMiura-t még lehet amúgy vásárolni? vagy az már lezárulhatott?
-
Lirion
addikt
Abban a dragben annyi a lutri, hogy szar autókat kell kifogni ellenfélnek. Nekem extra tuning nélkül is 4-5. próbára meglett. Belépsz a versenybe, nyomsz egy retiret, akkor láthatod, hogy az ellen milyen autókat kapott, ha megfelelően rosszak, akkor mehet a retry, ha erősek, akkor nyomsz egy continue-t és újra kezded.
-
-
Lirion
addikt
Hát ez nem meglepő, a szériák nagy részét is csak arany tuninggal lehet befejezni.. Nem véletlenül szidják a rendszert sokan.
Én vissza raktam a 2.1-t, abban lehet aranyat bányászni, sokkal gyorsabban betölt, kevesebb memóriát eszik, az omp, ttt meg hidegen hagy. Igaz, elölről kellett kezdenem, mert 2.1-es mentésem nincs, de még így is jobb, mint a 2.7-es. -
Kronok
tag
igen erre már rájöttem én is, akkor van gáz ha nem egy olyan kocsival csinálod meg a pályát amivel fékezni sem kell mert 320-al úgy beveszi mint ha 50-el tennéd, most nem tudnám megmondani azon kevés kocsik számát amikkel fékezés nélkül is simán lehet hozni ezeket a pályákat de sokkal több amivel rendesen előre látóan kell vezetni mert egy kis hiba és 2 3 hellyel hátrébb is kerülsz
szoktatok szórakozni az ilyen jellegű dologgal?
-
Kronok
tag
úgy tudom nem elég csak belépni minden nap, menni is kell egy futamot akkor marad mindig 100% a napi bónusz
hát igen így azért barátibb, 20% akció is jó de ez azért jobbSimi37: Érdemes megvenni?
Pont ennél a szériánál vagyok.
igen mert az új Lamborghini szériában ez a kocsi is szerepel
-
FefeeX
veterán
Nekem ugyanez volt. Van egy erős PC-m meg egy 360, most egy One is, de mégis, a legtöbb időt az iPad játékok viszik el. Egyrészt, mert nálam sajnos erősen bejön ez az addiktív történet (mikor úgy érzed, pénzt vesztesz, ha nem használod fel azonnal az ingyenes lehetőséget), másrészt meg egyelőre csak egy tévé van (illetve kettő, de a másik még a húgomnál, tegnap vettünk helyette újat neki), és hát az asszony persze tévézni akar este, így nehéz bármi mást csinálni rajt
Kicsit azért változott a Destiny miatt, ugyan eddig nem szerettem az FPS-t konzolon, de kezd ráállni a kezem, már csak a KontrolFreek kiegészítőmet várom, hogy tökéletesen célozzak
-
rumos14
nagyúr
én is feladtam az 5. nap környékén, de már nem emlékszem, mi volt az akadály.
a Le Mans challenge-nél be sem fejeztem, asszem a 6. napig jutottam el és mégis megkaptam a 919-et. a Speedrush-nál nem kaptam meg az Audi-t és 250 aranyért nem is akartam megvenni. így persze buktam a rá költött fejlesztéseket is, de az 5. napig eljutva kaptam azért némi aranyat. -
l4ci
tag
Francokat, nem nehéz megcsinálni, a Le Mans Event sokkal durvább volt, ahhoz képest a Speedrush sokkal könnyebb. Egy durva rész van benne, ahol elég komolyan meg kell tuningolni a kocsit, hogy nyerni tudj, ez pedig egy Drag Race... Arra kell csak figyelni, hogy a repair-eket meg az upgrade-eket nem szabad online csinálni, mert akkor valóban könnyen kifuthatsz az időből...
-
l4ci
tag
Reggel már letölthető volt, de ha belementem a download all assets menübe, akkor 99%-nál elszállt a game (nem válaszolt, kilépett). Eddig még egyszer sem csinálta ezt nálam, ez az első upgrade, amivel szarakodik. Eléggé átszabták a főmenüt, túl sok volt már a széria, valamiért megértem, hogy csoportosították, de ilyen bakit már rég ejtettek a frissítésnél, hogy meghal a szerverük...
-
-
-
Lirion
addikt
ez a pénz csak nálunk sok
Ti el vagytok tájolva egy cseppet, vagy csak nagyon nem olvastok külföldi forumokat. Nem csak nálunk sok, a külföldieknek is sok. Nem az összeg a magas, hanem az érték, amit cserébe kapsz gyíkfing. Olyan árak vannak, hogy egy 99$-s csomagot 5 perc alatt ledarálsz és aztán pislogsz, mert jön a következő cockblock és fizethetsz megint 99$-t úgy, hogy az első költést kb. fél óráig tudtál kihasználni és élvezni. Arról nem is beszélve, hogy elköltesz rengeteg pénzt a kocsikra és tuningra, hogy aztán később soha többet ne versenyezz vele...
Azért, mert külföldön többet keresnek, még nem hülyék és nem fognak fél óráért ők sem szívesen csengetni ilyen összegeket. -
FefeeX
veterán
na, ezért jó, ha offline tolod, 100% bónusszal meg 3 menedzserrel folyamatosan, és úgy már szvsz tűrhető
És nem hívnám ezt csalásnak, csak kisebb könnyítésnek. Megkerülni semmit nem kerülsz meg, csupán az amúgy aranyból megvehető bónuszokat "nullázod ki", amit a játék készítői alapból elérhetővé tettek.
l4ci: jelentem, 204 óra, tegnap néztem meg pont, mikor a haver a BF4-be rakott 150 órájával jött
-
FefeeX
veterán
Időt eddig én sem állítottam, csak tegnap óta
Rá is csesztem, mert elvesztettem a 100% bónuszt (nem szabad 1 napnál többet állítani úgy néz ki...), most kezdhetem megint 20%-ról.
Viszont majd megkérdezlek egy hét múlva, mikor eljutsz oda, hogy alsó hangon minden autó 1 milla és az első kategóriás fejlesztés darabja 100ezer, meg kell venned az első autót, de azzal teljesíthetetlen a széria, tehát meg kell venned legalább mégegyet... És a Ferrari Lemans futamnál jobban nem fog fizetni semmi, sőt még a közelében sem... Azzal a napi 200ezerrel + a futamok teszem azt 500ezer hány hét alatt tudsz majd kivégezni egy szériátPersze, meg lehet csinálni mindent szépen lassan is (mármint ugye akkor is brutál sok játék és farmolás), csak van-e értelme, mikor pont a lényeget veszted el vele...
-
l4ci
tag
Ha elérsz a LEGEND szériához, akkor a Supercar Elites alatt található Speed Demons alszériában jönnek a drágább aranyos autók: Pagani Zonda R (400 Gold), Porsche 911 RSR 2014 (650 Gold), Koenigsegg Agera R (800 Gold). Plusz még a végén a Vertex és Endurance Kings alatt található 3 db 900-1000 Gold-os autó. Ezeket még akciózva is nehéz megvenni gold farmolás és hekkelés nélkül, hiába trükköznek akárhogy is a kedves tűzmajom fejlesztők...
-
Kronok
tag
Classic Ferrari utolsó futam: manager + napi bónusz + a 40e $ együtt kb 370 - 380e $ környékén tetőzik
amíg nem jönnek el a drága gold kocsik addig nincs is semmi gáz a játékkala napi 100% bónusz azért ennyi mert minden nap játszol, ha most kihagysz egy napot és belépsz a játékba 20% indul, következő nap újra ugrik:
azért kíváncsi leszek, h ebbe mikor piszkálnak majd bele -
urby01
csendes tag
Azért csalnak ilyenekkel mert a játék felétől nem tudsz továbbmenni ilyenek nélkül.. illetve tovább tudsz menni ha rászánsz havi 100.000 FTot a játékra... Mivel olyan sok gold-kell a tuningokhoz és az autovásárlásokhoz, hogy enékül megolhatatlan a játék folytatása...
Én ics csaltam magamnak goldot időállítással, de nekem a frissités előtt is csak 100 próbábol 4 szer sikerült kb .. A frissítés után nem is próbáltam. A napokban nagyon elgondolkodtam egy csalós játékujrakezdéssel, és közben pont az járt a fejemben hogy vajon majd azzal a profillal engedik a frissitéseket??
Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni mert a frissitésekkel csak nehezedik a játék folyamatosan, és így folyamatosan 75 - 85% állok az egész játék teljesitésével, de látom h csalás nélkül 90% a max amit el tudok érni kb...
Van olyan ismerősöm aki 1000nél is több órát játszott vele és nem áll 100%-on.. Ez azért sok mindent elmond..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged