- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
485
aktív tag
-
Sordoran
addikt
Ez így van, első nekifutásnál még skipeltem goldért, utána már inkább butítottam ellenfeleket. Victory lap, és ha vért hugyozol is alig jön össze, még hogy Real Racing... Semmi realitás nincs ebben a szituációban.
Szinte magam előtt látom, hogy Lewis Hamilton megnyeri a VB-t utolsó futamon, de mégse ünneplik meg, mert a levezető körén Rosberg megelőzte. Seems legit.
Jah és megnyugtatlak, harmadjára, és negyedjére se lesz könnyebb. -
DigitXT
félisten
Nekem most "88." nekifutásra kilökdöséssel összejött.
(Másképp nem lehetett megcsinálni, jöttek fel durván.)Sordoran HSZ-ével szóról szóra egyetértek. Ez ilyen.
Csak meg szokott lepni, hogy beesik vki, hogy nem is,
hiszen neki simán megy: biztos mindenki fakezű!
(Főleg itt, ahol fékezni se kell, és kanyarodni is alig.)
-
DigitXT
félisten
A "17 másodpercig mehetnek max. a szélárnyékodban" nettó szívás.
Felnyomtam a tuningokat, agyon nyertem magam ezelőtt a kihívás előtt,
akár úgy, hogy végig jöttek a seggembe, 43-as körökkel, 10-20 méteren
belül, viszont itt is alig bírok 30 méterre elhúzni és 27-28-ról már számol.
Eddig 1 kör nem jött össze, pedig kettő lenne. (Arany tuning is rajta van.)Szerk: nekem az az Endurance 9,9-ről indult, sehol nem butítottam. Ami
a csövön kifér! De az egyszeri véletlen kilövés után már csak 9,5-et kért.
Nyomtam 12 km-es választ (nem vmi nagy szám, tudom): ne butuljon.
Aztán a leírt szenvedések, s persze szerviz után nyertem végig a legyél
30., 20., 10., majd 3., és végül 1. típusú futamokat. Szóval felerősödtek! -
rumos14
nagyúr
annyi kiegészítést tennék, hogy egyáltalán nem kell befejezni a versenyt, elég ha hagyod hogy pár mp menjen a futamból, pl. endurance-nél. sima versenynél pedig elég ha visszaesel pár helyet, vagy még inkább, az utolsó helyre, és akkor, verseny közben nyomsz egy quit-continue-t.
-
-
NNME
csendes tag
Jövő héten kezdődik a NASCAR szezon a Daytona 500-al. 9 nap van a nagy versenyig, szerintem a challenge 7 napos lesz, szóval az utolsó stage a verseny nagy napja lesz. Szóval ha ma este még nem is, de hamarosan kiadják ebben biztos vagyok. Hasonlóan volt a richmondi versenynél is, talán az első vagy a 4. autóval de épp a a verseny napján lehetett befejezni a challenge-et.
-
Gyurma_13
aktív tag
Ezt már múltkor is furcsának találtam, hogy aki újrakezdi az több gold kupát kap, mint aki egyhuzamban csinálja végig. 145 gold kupa, az 74 plusz kupa/gauntlet.
Az 222 kupa, ha a 3 szériát számolom, persze sarkítva.És ez a bal oldalt a barátok fülön a totál - gold trophies earned-ben bizony előnyt jelent.
Szóval ezt nem gondolták át a firemonkeys-ok485: jól jártál ezzel a módszerrel
-
Zedco
csendes tag
Pompi, azzal már próbálkoztál, hogy a mezőnyből, mikor elhaladsz a kedves versenytársak mellett, nagyjából szép lassan kiforgatsz mindenkit?
Ez arra jó lehet, hogy az eleje hamarabb éri utol őket és gyorsabban fékeződik a lendületük!
Sajnos ettől Te is megtörhetsz (és romolhat a végsebességed), de talán kisebb a veszteség, mint az a nyereség, hogy a mezőny eleje beszorul a lekörözendőek közé, és így jelentősen lelassulhatnak!
Csak egy ötlet, bocsi, hogyha rossz!Annak idején az egyik Nascar challenge-et (talán az uccsó 20 körös Richmond volt) úgy tudtam megcsinálni (mert nem voltam hajlandó egy fosch autóba millió aranyat önteni, így viszont nem tudtam a 40. helyről előreverekedni magam az élre), hogy elkezdtem szembe menni a mezőnnyel, és majd' mindenkit totálkárra törtem!
Ilyet csak a Nascar-nál tapasztaltam, de azok képesek voltak füstölve megállni a pályán, élő akadályt képezve a pályán! Megtörtem 30 autót kb. a frontális baleseteknek hála, így lett 4 kör hátrányom ugyan, de mikor megfordultam, akkor kb. 12 kör alatt le tudtam dolgozni a 4 kör hátrányt, neki durranva hátulról a versenyben maradt, de a baleset miatt 0-ra lassult versenytársaknak!!! Talán 2-3 autó teljesítette a távot a végén (melyért nem kaptam sok bónuszpontot a hibátlan vezetésért...:d )
Az biztos, hogy ez érdekes felfedezés volt, melynek hála minden Nascar challenge-en meg lehetett spórolni az aranyakat! -
Zedco
csendes tag
Pompi, egyszer sem írtam, hogy egy ligában játszunk, sőt, még csak nem is gondolom így!
Szerinted Neked írtam, hogy mit kellene csinálni? Annak, aki moderál? Tehát valószínűleg több köze van hozzá, mint nekem, újoncként... Sebaj, max. mosolygok rajta egy picit!
Bocsánatot nem kell kérni! -
-
Zedco
csendes tag
Nem ragozni kívántam, hanem csak jelezni, hogy hogyan lehet eljutni ésszel messzire! Meg persze minimális trükközéssel! De nem szeretném kihúzni a gyufát a Moderátorral szemben (minden tiszteletem Pompié egyébként is, Isteni fórum állt itt össze a témában, és azt kívánom, bár több időm lenne foglalkozni ezzel is, de sajna krónikus időhiányban szenvedek), inkább csendben maradok, és nemsokára posztolom, hogy meddig jutottam el "első" felfutásra"! Szerintem meglesz a vége is! ;o)
-
Zedco
csendes tag
a junior Monzát is az elején kell megnyerni! a kanyarkombinációkban az elején beszúrni mindenhová! főleg ha lehet törni! csak bátran!
a Dubai Hill az a hely, ahol minden kanyart le kellett vágni az aranyéremért! bocsánat, tudom, hogy ez valakinek nem szimpi (mármint, hogy nem szépen szerzünk dicsőséget), de nekem meg az nem szimpi, hogy 100 aranyakat kell rákölteni egy ilyen autóra! én ilyen Gold-éhínség mellett nem tartom tiszteletben a gépi ellenfelekkel szemben a versenyt! ütöm őket, ahol csak tudom!
viszont Karácsonykor én is megkaptam az 1.000 gold-ot 20 USD-ért lehetőséget, amivel éltem is. ugyanis én nem cheat-eltem millió aranyat és R$-t, ahhoz túlzottan tisztelem a fejlesztőket! -
Zedco
csendes tag
Egyébként 212-es szinten vagyok, 130 db autóval, szóval annyira nem fogom vissza magam, csak vigyázok én is, hogy ne nyerjek "nagyon"!
A Melbourne-i pálya szintén szivatós volt, de ott azért a kanyarokban könnyedén be lehet pattanni, csak ne fogj falat! Így el lehet jutni az elejére! Nekem az alábbi 3 pálya okozott komolyabb fejtörést:
- Hockenheim éjszaka (talán 2 körös) légy az első --> nagyon bele kellett találni az első három kanyarban; de ha ott utána 5. vagy, akkor meg lehetett "csinálni" Magnust a második kör hátsó részén -
- Porsche Test Track dynamic, ahol nem volt szabad törődni (szép magyar szó!), lemenni az útról, és csúszni --> egy olyan pályán, ahol az elején a hosszú balos kanyarig másfél sávos az útpálya...
- Indy Road 2 körös a legvégső Rank-en (Spada, RSR 918, Nissan GT-R), ahol törni, lemenni és megcsúszni (!!!) sem szabad --> mondanom sem kell a célegyenes végén hányszor feküdtem el a rajt után... vagy 20x!!! és ha nem ott, akkor később --> itt majdnem volt, hogy feladtam, aztán x-edjére összejött -
NNME
csendes tag
Nekem a 30-as Boss challenge egy 3 körös Dubai volt. Szóval most már vajon tényleg randomok az eventek?
Viszont a 32-nél nekem is bejött az a bug amit korábban mondtak, új auto rostert kaptam, viszont ellenfélnek maradt a régi Porsche és a sima GT Mustang, miközben a Shelby GT350R és a 2009-es Porschével lehet versenyezni.
-
l4ci
tag
Most már biztos, hogy különböző versenyeket kapunk. Nekem nem is volt Monza Junior és már két Indy Oval is volt a Boss challenge-ben, Az az érzésem, hogy az esetleges újrakezdéssel sem lesz sokkal könnyebb, mert már múltkor sem pont ugyanazokat a versenyeket kaptam másodjára.
-
rumos14
nagyúr
nekem tegnap este a 3 körös Hheim National volt a boss challenge. elsőre nem lett meg, bár érdekes módon Magnust megelőztem, de Björn elhúzott. hagytam hogy megjelenjen a failed/retry/end run képernyő, és itt lőttem ki a játékot. a következő próbálkozásra talán könnyebb lett a futam, mert már a második kör végére első lettem. lehet h csak képzelem, vagy csak mákom volt, de nem éreztem, hogy annyival jobban mentem volna mint első próbálkozásra.
most a következő challenge pedig 4 körös Suzuka... remélem, a lekörözések segíteni fognak. -
485
aktív tag
megnéztem én is a statisztikám:
67%-os overall
632 óra (nem nagyon farmolgattam)
159-es level
130 autóés most volt az első olyan challange, hogy csak pénzt toltam bele, és simán sikerült. nem igazán butítottam.
ugye a két szívatósabb a mountpanorama visszafelé másodikra meglett, az utolsó verseny, szintén másodikra sikerült volta, ha az első helyről egy elbambulás miatt nem csúszom ki.
-
Amur
addikt
Ez azért megnyugtat.Köszi!
Az alapcsomagot megvettem 12xx forintért amit felkinált(egy VIP BMW1-est adott, 140ezret meg talán 50 aranyat), fel is tudtam tolni maxra a BMW-t és a kezdő versenyekkel nem is kell szenvednem, így stressz nélkül bele tudtam szokni. Kicsit azért elszomorít hogy a Mustangba beletoltam többszázezret,abból az én szintemen(13mas vagyok most) komoly autót vehettem volna... -
Lirion
addikt
Mert droidon fos a grafikája, akárhogy szépítjük
Nem igaz, mert ha 5 colon nézed, akkor alig látsz különbséget egy droid és iphone között.
Nálam 5.2"-os Z2-n gyönyörű a kép, de ha a lementett ss-t gépen visszanézem, akkor szörnyű, már egy ipad-hez viszonyítva.
Lehet, ezért is sz@rnak rá, mert a legtöbb droidos biztos telefonról nyomja, azon meg alig látszik az élsimítás hiánya és az alacsonyabb felbontású textúrák. Mindenesetre undorító hozzáállás, pedig biz isten fizetnék is nekik legalább egy gold pack árát, ha a grafikát iphone szintre húznák...
-
Amur
addikt
Gondolom az iphone vs droid is lerágott csont.
Elismerem az iphone-t mind minőségben, mind a fejlesztéseiket, de a státusz szimbólum kategória mivolta miatt nálam nem jöhet szóba, én örök droidos maradok!
Kolléganőm iphone-ját én szoktam "szervizelni", állítgatni, kifejezetten buta a felülete egy android development
rom megszokása után. Hiába szebb..
Sorry, nem tudom a iphone istenítést soha szó nélkül hagyni. Elvből vissza kell válaszolnom.
Mégegyszer, nem neked szól, az iphone-nal nem vagyunk barátok! -
DigitXT
félisten
Na emiatt vettem az Air-t: nem akartam linkelni, nem tudtam, mennyire public...
Tényleg nincs értelme a tényekkel vitatkozni... Egyik ezt tudja, másik azt...
Ettől még mindkét rendszer jó a maga nemében. Mindkettőben vannak jó/rossz
dolgok, de hogy az almás vasakra jól van optimalizálva a játék, az kb. garantált.Jó ha eltekintünk a fix 60 fps-től, mert szemmel láthatólag a szépségre lőttek.
Összeségében nagyon elégedett vagyok a kütyüvel. Csak a majmokkal nem.Muszáj jól futnia a gépen, ha egyszer ezzel promózzák: jól fut! De lehetne jobb!
Ilyenkor szokták még hozzátenni, hogy pláne ennyi pénzért. (~180K nem olcsó.)
De mire kifizetem az összes részletet Cafeteriából, addigra tuti jön az RR4, LOL.
Szerk: és ez a legkisebb modell (16GB). Bővíteni persze nem lehet. C'est la vie! -
DigitXT
félisten
Nade te felfelé akartál húzni rajta. Lefele megy. Igen, úgy még f0sabb.
Amúgy ilyen almás "fapados" fájlok vannak, már csak a miheztartás végett:
iPad.plist
iPad1,1.plist
iPad2,1.plist
iPad2,2.plist
iPad2,3.plist
iPad2,5.plist
iPad3,1.plist
iPad3,2.plist
iPad3,3.plist
iPad3,4.plist
Nem tudom, melyiket használhatja, mert az Air 2 kódja "iPad5,4". De mivel
iPhone 8 sincs a piacon, valószínűleg másféle "névkonvenciót" követtek.
Amúgy mindegy, mert belenyúlni ugye nem tudok: JB nincs és nem is lesz. -
l4ci
tag
Na és most megnéztem, tényleg vannak jókora különbségek, xtrahigh módban a menü háttere meg elmosódva, azt valamiért nem szerette, de az autó szebben nézett ki, élesebb volt rajta a matrica felirata is. Versenyt azért nem indítottam el, szaggatott volna nagyon, de egy próbát megért...
-
DigitXT
félisten
Úgy bizony.
Viszont 9.2.1 mintha simított volna a ráncokon.
Tegnap határozottan élveztem a pénzhajhászós Le Mans-t.
Eszembejut, amikor anno a OneX-en a második lassítót kb. csak
sejteni lehetett, hogy mikor következik, annyira nem lehetett látni:
hiába a 4,7", 1280x720, de az is androidmód lebutítva, meg még
Low grafikával megfejelve. Nem volt leányálom.Ehhez képest
az alma valós 2048x1536-ja, nagyfelbontású textúrákkal, AA, AF,
csilivili mellett ráadásul 9.7"-on: még a táblán a "200 m" is látszik!
Hogy kicsit röccen néha, na bumm. (Tegnap mondjuk 3x kidobott:
meg is lepődtem. Szerencsére nem futam közben, csak menüből.
És villámgyorsan vissza lehet lépni. A betöltési idő a töredéke.)
l4ci: de tetszik az iOS, mert tényleg smooth.
Csak ha mondjuk
bele kellene nyúlni a grafikába, nem tudnék...Elvileg a majmok
optimalizálták, tényleg jó a grafika! (De mondjuk, ha vmiről inkább
lemondanék a stabilabb, magasabb frame rate-ért cserébe, necc.)
Nézd megdroidona fájlrendszerben, hányféle iPad profil létezik... -
l4ci
tag
Sejtettem, sőt tudtam, hogy nem komolyan gondolja, ennek ellenére muszáj volt reagálni rá! Ha nem tetszik az iOS, még mindig ott a JB, hogy customizálja az ember magának! Már 3 évvel ezelőtt is olyan trükköket láttam kollégáimtól iPhone-on, amit korábban csak Androidon tudtam elképzelni...
-
rumos14
nagyúr
nagyon örülök neki mert kb. 3 hete vettem meg -20%-ért, hogy tovább tudjak haladni a Legend széráiában. de már akkor kiderült hogy felesleges, amikor elnyertem a Regera-t, mert ezzel megnyílt a Hypercar Charge sorozat, nem is kellett volna x trófea a Racing Spirit-ben
a 2014-es RSR-t is kb. tök felesleges volt megvennem, igaz, -50%-ért. -
Gyurma_13
aktív tag
Pompi neked nem volt olyan mini2-ön, hogy egyszer csak beszaggat a játék és ami amúgy 1 másodperc lenne, kb. 10 másodperc lesz, úgy belassul a képfrissítés.
Ha kilépek a versenyből, akkor is folytatódik a belassulás.Csak a játék újra rakása segített
Félek, hogy ebben az évben a mini2-től el kell bucsuzni...
-
petiii01
csendes tag
A Fast Secure VPN nevezetű programot használom, eddig csak ezzel az egy programmal, illetve a TunnelBearrel sikerült ennyit szerezni, az összes többi programmal nekem is csak max 4-5 jött egy nap. Rengeteget vpn appot kipróbáltam és csak ezek jöttek be, valamint ezzel a 2 alkalmazással is csak az USA, Kanada, Anglia, Németország és Hollandia adja a legtöbbet. Azt is megemlíteném, hogy érdemes többször próbálkozni még akkor is ha kiírja, hogy nincs több elérhető reklám, mert nekem is előfordul, hogy egyszerre nem kapok annyi reklámot, ilyenkor a játékot újraindítom és az esetek többségében ad egyhuzamban kb 20-at, persze időigényes ki-be kapcsolni a játékot, de én tv nézés vagy épp sorozat közben szoktam nyomkodni.
-
-
kgymac
őstag
Nekem is feltűnt, h nem csökken, ha visszaelőznek, de szvsz ezt javítani fogják előbb-utóbb. Mint endurance esetében is lehet visszafelé menni és legtöbbször a táv is csökken.
Az én tapasztalataim alapján a butításnál a legtöbb esetben az idő számít (kicsivel nyerés esetén az időd is több, a különség kicsi, ezért csökkenthet szintet {le mansban 3-4 futam is kell hozzá, 1 nem elég}), kivéve snap, max speed, endurance. Ezért zavar, h néha bedobnak egy extra feltételt (sebességhatár, idő, stb.), mert ha betartod a feladat teljesítéséhez, már biztosan bot iq szintet emel, néha 10-15-öt is. Egyből előkerülnek a jobb képességű botok pl. raventől felfelé. Egy stage végén meg már előkerül auraipod is.
Ma a drag skipes lett, mert már ravent nem tudtam lenyomni, tegnap(előtt) auraipod még simán ment (kb.30m előny), biztos magasabb PR kellett volna hozzá.
A mai második "drag" könnyű volt, alig tudtam 100m-en belülre hozni a botot. Ha nem toltam volna bele korábban goldot +extra rs-t (a hosszab fejlesztési idő miatt ált. az első két napban), több skip is összejöhetett volna.
Az utolsó volt talán a nap legkönnyebb versenye, bár raven és tsai ellen kellett küzdeni. -
l4ci
tag
Hát ja. Ráadásul nekem 340 szint környékén már 2 darab 10 körös LeMans sem elég manager duplázóval meg double fame-mel. Ugyanis 28400 fame jár 28 perc játékért, ez felszorozva már 113600, de még ez is kevés a szintlépéshez. Így, hogy maradtam vasárnap (offline játszom a dupla fame miatt) másfél óra alatt lépek egy szintet, ami 6 aranyba kerül és kapok érte 46-ot. Nem túl jövedelmező, akkor már megéri reklámokat nézegetni 1-2 óráig filmnézés közben...
-
-
kgymac
őstag
Nálam lehetett mindegyikben, két profilban is. Igaz, én minden nap toltam pluszban kb. 1 óra butítást (úgy 30 futam kellett "Müller"-hez, tipikusan endurance, de jó volt az 5mp-es elimitation futam, ill. ma a necsússz meg, ne hagyd el a pályát futam is), hogy ne legyen a végén skip. Valószínűleg az event alatt is van egy mutató, amit az eredményeid alapján számolnak (a szériákban kocsinként van). Ha túl magas értéket mutat az event végén, akár több 10-20-30 futam kell egy szintnyi butításhoz. Eddig 3 eventet kellett feladnom, mert egy-egy feladat teljesíthetetlen volt, nagy része a 3-4 napon. A GT4 event volt az első, amiben alkalmaztam butítást (endurance, 2km-rel) ill. csak kicsivel nyertem meg minden futamot. A botok szintjét minden futam növeli: régebbi eventekben csak 1-2 új, erősebb bot jött be, a regerásban legalább 6. A megszerzett mutatót ráadásul nehéz alacsony szinten tartani, pl. egy speed snap esetén nehéz max. 1km/h-val nyerni, hamar visszajönnek az erősebb ellenfelek. A limites feladatok sem segítenek: a limit 1:05, az legerősebb bot nálam 1.40-et megy ugyanabban a futamban.
-
szmar
csendes tag
Nekem már azt hiszem az utolsó három ilyen volt, feljebb nem ment azért, de párszor megpróbáltam butítani, és maradt valamivel 10 felett ugyanazon az értéken. A korábbi napokon mindig levittem minimumra, nem tudom azért csinálta-e, vagy csak szimplán azért, hogy nehogy véletlenül az utolsó napokban valaki ne költse el a goldját mert kevés tuningot vett
-
Allien
veterán
Köszi!
Elértem a 70-s szintet.
Azt nem tudom, hogy ez mennyire alacsony.
Amúgy nekem is feldobta a rendkívüli kedvezményt, de sajnálok rá MOST ekkora összeget rá dobni. Múltkor rá dobtam egy összeget (asszem 17E), aztán a telót resetelni kellett, és egy régebbi mentést dobott be.
Amúgy, hogyan tudom lementetni vele a jelenlegi állást? -
-
kolos15
csendes tag
Nekem sem jöttek az akciók. Tegnap biztonsági mentés után újraraktam: ma reggel megvettem 45% mínusszal a Venenot. Egyébként korábban előfordult az, h nem tudtam menteni és csak egy kb. 2-3 nappal korábbi mentést tudtam visszaállítani, pont a dupla frame-es hétvégén, mindent próbáltam, az sem segített, hogy földhöz vágtam, végül az újratelepítés oldotta meg.
Reklám: super vpn-nel semmi nem jött, kereken 0.
Kipróbáltam más vpn-eket, avast securline (1 hétig ingyenes) 1 hét alatt kb. 2000 jött. Folyamatosan 50-150, aztán más városba jelentkeztem be (miami, NY, LA, stb.). Stabil és gyors.
AMikor lejárt, kipróbáltam még 7-8 másik vpn-t, azokkal nem működött, vagy max 2-5 db-ot adott és újra kellett indítani.
Most a fast secure vpn -t használom kb. 1 hete, nagyjából hasonló, mint az avast, de ez korlátlanul ingyenes.
20 nap alatt kb. 6000-et sikerült összerakni, közben kiválóan lehet olvasgatni és a farmolás is teljesen értelmét vesztette... -
kgymac
őstag
Nálam is csak megjelenik a reklám, de nem lép a vásárlásra. A bal felső ikon listáján csak 5 elemnek van hely, így ha upgrade/javítás folyik az elveszi a helyet az akcióktól. Nálam csak nismo upgrade van általában + éjszaka/melóidőben ts040 szerviz, így megjelennek a hiányzó akciós autók. Ma pl. a veneno-t is, úgy két napja a zonda-t is ablakban is kínálta a lányomnak (nekem már megvannak).
-
DigitXT
félisten
Dettó. Az utsót viszont (tökön paszulyon át, de), viszonylag simán nyertem!
Néha kellett feltartani az R8-akat, néha elengedni, ha a feltartás veszélyes...
Az átlagsebességes követelmény pite volt, PR56.3 (9 tuningos) autóval 220.
Persze ha nem vágom le a sikánokat, akkor tutira nem sikerült volna.
Próbáltam néha letörni Magnus lelkesedését, de tankot reggelizett. Nitróval. -
kgymac
őstag
Nekem csak a célvonal előtt 5-10 m-rel jött össze a 290km/h, harmadszorra (L/L/O). Ha a legkisebb hiba volt a parabolikában, Nagy beelőzött mindenkit a célban (harmadik helyről).
A 7/5 ill. 7/6 skipes lett, mert éjjel/reggel alig volt időm játszani, este meg ki tudja, mikor érek haza. Nagyjából ennyi lett volna még két goldos tuning is ( + estére két pénzes is összejött volna), de sajnáltam rá a goldot.
Az 7/5-ben nagyjából 20-30m előnyöm volt és 3 kocsit kellett volna feltartani, tisztára mint a motorfiesta egyik 412T-s futama.
A 7/6-ban is dejavu érzésem volt, mint amikor a 919-em mellett először elhúztak a ts040-es toyoták. Az első 3 már az első körben ellépett, Nagyot már nem is láttam a célban, egy kör után feladtam. -
törölt tag
Rádobtam két goldos tuningot az autóra, csak azt nem tudtam, hogy az Engine 3. fejlesztése is "aranyos"...
Így most van összesen 12 aranyam, amit se skip-re, se fejlesztésre nem tudok használni, és a 7/1 utolsó körére eljutok a 2. helyig. Persze egy darab reklám nincs, annyi reményem van, hogy ha végigketyeg a Body 3. tuningja, meglesz valahogy az első hely. Butítani is próbáltam persze, de semmi hatás.
-
l4ci
tag
Az én eszközöm: Sony Tablet Z (az első generációs), Android 5.1 verzióval, nem is adják már ki hozzá a Mályvacukrot, ez az utolsó frissítés, csak a Z2 kapja majd meg. Nekem elég jól szokta adni hétvégente, hétköznap kevesebb, de tegnap is volt vagy 8-10 darab, pl így javítottam meg a Huracant 2 perc alatt 4 reklámmal. És még utána is adta egy ideig. Aztán meguntam, mert állandóan kifagyott fekete képernyővel, a harmadik ilyen után kiléptem és lefeküdtem.
Szerk: nem SuperVPN-t használok, hanem OpenVPN-t meg OVPN Finder Pro-t meg időnként TunnerBear-t,
Más: ha ismertem volna ezt a Lucky Patchert, nyílván én is így tornáztam volna fel az aranyat, nem pedig a 2.1-el 50-esével. Mindegy, most már megvan, én is kb 70%-on állok, minden autó megvan, arany van bőven, és még jön is, mert szintlépés hetente többször + szériák befejezése + reklámok. Mostanában alig csökken jelentősen az aranymennyiség.
-
BikaGT
csendes tag
Én is magyar MIUI romot használok Redmi 1s-en. Az aktuális fejlesztői verziót, ami hetente frissül. Érdekes, mert korábban csak a multi rom engedte egyáltalán a reklámokat, a magyarnál be sem jött a free lehetőség, viszont kb. egy hónapja a magyarral is vígan lehet vpn-ezni.
-
l4ci
tag
Lehet benne valami. Pedig nem töröltem és telepítettem újra semmit se, mégis szórja...
Neked milyen kütyüd van, amiről játszol? Lehet, hogy a márkának, platformnak is van köze a reklámok mennyiségének?!Viszont most napközben nem tudok (nem merek) játszani, hekkelni vele telefonon, mert ma reggel kémszoftvert találtam a 2 hetes Lenovo telefonomban, este viszem vissza a boltba, aztán frissítsék le vírusmentes firmware-re!
-
DigitXT
félisten
Szerintem nagy hátránya, hogy ott a 20000 pont, amit NEM kapsz meg a bukott
Boss challenge után. Ha az ember nem akarja bukni, esetleg 15 gold a retry...
Engem kétszer befűztek ezzel és persze mindkétszer buktam másodszor is, lol.
Pedig korábban már a 9 goldra azt mondtam, hogy lófax a seggetekbe -> új kör!Szóval ez az új üzleti modell. Amit egyébként leírnak a korábban linkelt cikkben.
Teszem hozzá, én hibám, hogy béna kacsa módjára, 38 fokos lázzal játszottam. -
-
rumos14
nagyúr
az új frissítéssel együtt "véletlenül" és "átmenetileg" a cloud restore funkció sem működik.
érdekesek ezek a random event-ek, vszleg simán elfogytak az ötleteik...
az nem tiszta még, hogy mennyiségben mit jelent ez az új rendszer az eddigi mondjuk 7 nap x 5 verseny helyett mennyi kell az autó elnyeréséhez.
-
Mezcal
addikt
Ez inkább pozitív történet, hogy ennyit kellett várni egy jobb grafikára. Az RR3 még mindig kiváló grafikailag is.
SordoranMiért kéne leváltani vagy lecserékni az RR3-at? Megférnek egymás mellett! A CSR 2 már valóban PC-s grafika őrület, hogy milyen szép és van élsimítás is.
-
Fez69
csendes tag
A megjelenés hetében telepítettem. A szériákat csak 75%-ig tolom. Nem kellenek a goldos autók, se a goldos tuning. Ezzel a játékkal mégis sokkal többet és jobban szórakoztam, mint az összes többivel együttvéve, pedig még a Microprose féle F1-gyel kezdtem több, mint 20 éve a szimulátorozást: )
Új hozzászólás Aktív témák
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest