Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• l4ci

tag

válasz Petya25 #6295 üzenetére

Ne gondold, hogy a Sony Z-n jobban fut: tapasztalatból mondom, hogy nem! Igaz, hogy ez már egy 2.5 éves vas, de néha akad - volt, hogy LeMansban alig tudtam előzni, mert beszaggatott elég rendesen! Droid frissítés (5.1 a legújabb, 6.0 már nem lesz erre, mert "régi") után és játék újratelepítés után már jobb, nem laggol annyira, de a kép az fos, a vonalak inkább villámok, olyan recés minden, hogy szégyen. Semmi élsimitás nincs, egy 4 magos 2 GB RAM-os vason, azért ez elég gáz, hogy miért csak almára voltak képesek leprogramozni. Azt mondjuk megértem, hogy iOS-re könnyebb fejleszteni, mert sokkal kevesebb hardverre kell optimalizálni, mint az Android esetében (több féle SoC + grafikai egység, rengeteg kombináció). Alapvetően nem rossz a Sony Tablet Z, de már tényleg régi, 2 éves, és ez a játék egyre rondább rajta. Persze közben nőtt a mérete, új pályák, új autók, és úgy látszik továbbra sem optimalizálták droidra, csak iOS-re.

• Pompi

nagyúr

válasz Petya25 #6295 üzenetére

Én egy ideig 1. gen Nexus 7-en játszottam, majd tavaly ilyenkor váltottam egy MiPad-re. Ami elég jó vas, még ma is (4 mag 2.2GHz, Nvidia Tegra K1 Kepler 192 mag!). Megkockáztatom jobb, mint egy Mini 2. Akkor is elgondolkoztam a iPad-on, de akkor még győzött a droid ezen a fronton. Most viszont újra előjött a téma, és most már belevágtam ebbe a világba. Szánalmas, hogy nem tudták leprogramozni, hogy egy csúcs android vason legalább olyan legyen, mint egy 2 évvel ezelőtti almáson (aminek már közben az ára is lejebb csúszott azért). Sokáig kitartottam, kardoskodtam a droid mellett itt, ha felmerült a téma, de be kell látnom, hogy játékra - legalábbis erre a játékra mindenképp - jobb egy i eszköz.
    Ezzel nem azt mondom, hogy doridon nem jó, nem lehet játszani vagy ilyes, szóval nem akarok én ezzel senki érzéseibe taposni, félre értés ne legyen.

Új hozzászólás Aktív témák