- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Sziasztok
Melyik sim hely a 3g-s, ha mindkét helyen van sim? Mert amíg csak a vodás kártya volt bent a bal oldali helyen, addig volt hspa. Amikor meg beletettem egy telenor-os kártyát a baloldaliba és áttettem a vodást a másik kártya helyre, azt írja hogy a telenoros nem képes 3g-re.
Vagy akkor megy 3g a baloldali ha nincs a másikba sim. Mert a másik lenne alapból a 3g-s?
-
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #104 üzenetére
szia
Nálam még az első FW frissítés sem következett be,de soha nem is fog.
nincs szükségem "korlátokra",mert ez így alap 4.0.4 en atom stabil és használható.
Rendelkezik "root" nélkül gyári gugli app ek letiltásával és így átlag 2 ,de sokszor 3napig is bírja.
(Nem vok szaki ,de azt tudom,h ez telóban jónak számít.)
jah és még mindig "bug"os a MAC címem így
-
-
slice14
veterán
Tudtok ajánlani valami sms progit ami tud magyarul és lehet sablonokat menteni bele. Kolégának kéne akié a 4500-as. Mert ez a gyári sms app eléggé fos így hogy 80%-a nem magyar.
-
slice14
veterán
Ez volt rajta eleve.
Más: Szükség volna az svox felhekkelésére és az offline hangra, mert úgy látom hogy a készülék nem támogatja a play szerint. Mit tegyek? Próbáljam meg leszedni a saját telómmal és az apk-t kimenteni? Szüksége volna a srácnak a felolvasóra és nem az online verzióra.
-
Tegla80
addikt
gyáriról nemtok,h lenne mert még nem láttam sehol.
Én spec 10" ost vettem anno és azt szabtam rá.(2db még maradt is,mert függőlegesen is kiadja 3x)
amit a megvételkor felraktam,még mindig bírja .jó vétel volt.
(bár amit mutter tab jára raktam az is 1 éve van fent,de szintén hibátlan.)
Ha tudsz,"matt"ot vegyél.Hátha segít a napfénynél. Nekem "clear" van és ez tükrös rendesenfelrakás: gondolom csináltad már, nah ez pont olyan csak nehezebb így a szabás miatt,de megoldható.
amit leveszel róla gyári matricát azt rakd(ragaszd) papírlapra és vágd körbe,majd azt még1szer körbe -2mm rel kisebb re és már jó is a sablon. ezt a fóliára rakva ,körbevágod és mehet is fel. Ha nem sikerül van még2 tarcsi ugye, ami jól jöhet.
(Ezért is jó a 10" os fólia)
-
slice14
veterán
Tudtok ajánlani debreceni mobilüzletet, ahol találok rá fóliát és rá is rakják.
-
Tegla80
addikt
Szia
(közben hozzám került a fentebb "tesómé" nak írt teló,így tudok nyilatkozni 1 közel egy éves készülékről,ami kb 5 hónapja van nálam)
szerintem maximálisan vállalható és ajánlható a készülék!
A "melegedéstől" eltekintve,nemtok rá rosszat mondani.(bár sztem ez sem hiba,csak ez így üzemel)
Atomstabilan teszi a dolgát.Nem fagy,nem dobja el a térerőt,jó a wifi benne.
Sztem még a GPS is elfogadható szinten üzemel. (bár Én , külső antennával használom,mert az 1m pontosságot tud)
Sok más nagy név örülhetne,ha ilyen jól optimalizált oprendszere lenne mint ami ezekre kijön.
Én imádom.van egy nagy hátrány azonban,ami a kijelzőnek köszönhető.
napfényben szinte alig látni és el kell bőven az "árnyékolás" neki.
(nálam fólia is van rajta,ami talán még jobban kiemeli ezt.Megszokva már nem gond, pl háttal állni reflexből a napnak ,miközben feloldom ,de az elején zavart ez tény.)2 topic -ja van itt a ph-n a telónak.
mostanában ez megy talán jobban:[link] -
szitt
csendes tag
Most tervezem egy ilyen telefon beszerzését. Kézbe fogva pár percre szimpatikus volt nagyon és a teszt is tetszett. De lenne pár kérdésem:
4.1 elérhető már rá esetleg ?
Meg tudná mondani valaki, hogy ez a rész milyen funkciót lát el ? Vagy csak valami design elem ?köszi előre is
-
korcsi
veterán
-
Tboy01
csendes tag
720p teszt videofelvétel
-
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #72 üzenetére
szia
este 8ig melózom,kb 9 körül már talán nálad a kép(priviben küldöm majd)
jelenleg akkor nekem is van "Bond" telóm??!!itt 1 kis néznivaló akkor "Gorilla-Glass" ról ,ajánlom mindenki figyelmébe
"Prestigio" -
djvoyager
tag
válasz
punisherbt #69 üzenetére
nekem egy olyan problemam van, hogy neha amikor hivni akarok a telefonnal, egyszeruen lefagy, sehogy nem lehet kikapcsolni csak ha kiveszem az aksit.
Szerintem szerviz. Ha tudod reprodukálni a hibát, az lenne a legjobb, vagy legalább, hogy minek a megnyomása utána következik be. (pl.: számot megadtad, és a hívás gombra...stb.) Illetve ha kifagyott csinálj róla képet, hogy mi látszik.
-
djvoyager
tag
A telefon 1280x720-ba vesz fel videót, nem VGA-ba. Ezt javítani kellene a cikkbe, valamint beleírni, hogy Gorilla Glassos.
Kétféle videó módot tud:
Videó: 3GPP
High: 640x480, 30 frames / sec
Fine: 1280 x 720, 30 frames / secKép: VGA, 1,3Mpix, 2.0MPix, 3.0MPix, 5.0MPix, 8.0Mpix
Tényleg Gorilla Glass-os :-)
-
punisherbt
csendes tag
nekem egy olyan problemam van, hogy neha amikor hivni akarok a telefonnal, egyszeruen lefagy, sehogy nem lehet kikapcsolni csak ha kiveszem az aksit. ranyomok a hivasra elhalvanyul a kijelzo es semmi, ami erdekes, hogy a masik felnel kicsorog es fel is tudja venni, de nallam nem is hallatszik hogy csorogne es nem is mutat semmit. probaltam mindket slotba a SIM-et, de ugyanez a hejzet. firmware-t frissitettem, akkor sem valtozott. megoldas mi lehet?
-
SSwift2
tag
A telefon 1280x720-ba vesz fel videót, nem VGA-ba. Ezt javítani kellene a cikkbe, valamint beleírni, hogy Gorilla Glassos.
-
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #63 üzenetére
szia
leírom neked is,hátha megmondod h ez hogy lehet.adott a készülék ami, folyamatosan cseréli a mac címének utolsó 6 karakterét!
a neve ugyan az,a mac első 6 karaktere ugyan az,de a többi változik.(folyamat új IP-t kap ezért hiába rakom "dhcp reservation list"be)
normális ez??
wifis topickban azt kérdezték vissza,h "főzött e a rom" benne??
De hát 1 hetes zsír új,magyar 2év garis a teló (edigitál ból)lehet olyan,h a ferdeszemű barátaim valami hack-elt Rom-al küldték ezt ide nekem??
vagy tudsz értelmes választ erre??
esetleg megnéznéd, a Tied is ilyen e -
-
fpy_
tag
A gyári filekezelővel sem tudok másolni....SD card-on másolandó könyvtár hosszan nyom másol, majd a célkönyvtárba bemegyek, de hogyan illesztem be?
-
fpy_
tag
Hogy lehet az automata task managerben ignore-t kérni bizonyos programoknak? Időzített profilváltót kilövi mindig...
-
djvoyager
tag
közelségszenzor v programja nem áll a helyzet magaslatán ki-be kapcsolgatott a kijelző úgy is hogy végig a fülemen volt a telefon de nyilván nem mozdulatlanul....
A Kijelző beállításoknál a Sleep / Elavás funkció nincsen túl kis értékre állítva? (15 sec-től 30 percig lehet állítani)
Érdemes task killert feltenni? Felraktam a szokásás progijaimat, de valami öli az akksit ("telefon üresjáratban" többet fogyasztott 2 óra alatt, mint fél óra hanghívás) most rájönni h mi az nem lesz egyszerű...
Én az NQ Android Booster programot használom inkább. Mutatja a futó folyamatokat, kilőhetőek a feleslegesek, illetve az akku használatot is lehet szabályozni vele. Ingyenes.
-
fpy_
tag
válasz
djvoyager #55 üzenetére
Köszi. Közben kiderült, hogy SIM kártya probléma is van, fél órán keresztül próbálta távgyógyítani a T-s ügyfélszolgálatos, de végül csere lesz belőle. Ez alatt a fél óra alatt feltűnt, hogy a közelségszenzor v programja nem áll a helyzet magaslatán ki-be kapcsolgatott a kijelző úgy is hogy végig a fülemen volt a telefon de nyilván nem mozdulatlanul....
Érdemes task killert feltenni? Felraktam a szokásás progijaimat, de valami öli az akksit ("telefon üresjáratban" többet fogyasztott 2 óra alatt, mint fél óra hanghívás) most rájönni h mi az nem lesz egyszerű....
Tudom van a beépített task kezelő, de ott kézzel kell kilőni a progikat, ha jól látom. 2.3-ról váltottam.... -
djvoyager
tag
APN (szolgaltatoi beallitasok): Settings > More > Wireless & networks > Mobile networks > Acces point names > Megfelelo szolgaltato kivalasztasa, es ott lehet megadni a beallitasokat. (Beallitasok > Tovabbi beallitasok > Vezetek nelkuli es mobil halozatok > Hozzaferesi pont neve)
-
fpy_
tag
Nos a SIM2-be tettem egy letiltott adatforgalmú beszélgetős kártyát, a SIM1-be egy csak adatra alkalmas DOMINO WEB kártyát. Utóbbi nem tud felkapcsolódni a hálózatra (aktiválva van) hibaüzenet "nincs szolgáltatás", a T-s help szerint be kell állítani a telefont merthogy kártyafüggetlen, elküldte a beállításokat. De hol lehet beállítani?
-
csegu
csendes tag
válasz
djvoyager #49 üzenetére
Kösz, reméltem, hogy így van.
Tehát a lényeg az, hogy a bejövő hívás mindenképp "felsőrangúbb", mint a mobilnetezés, és megszakítva azt kicsörög, legyen szó bármelyik kártyáról.Más: említve van a tesztben az is, hogy nagyon melegszik töltés közben. Valóban olyan vészes? Főleg az érdekelne, hogy navigáció közben, mikor rá van dugva a szivargyújtóra, mennyire melegszik.
-
ComptonLA
tag
Vga videófelvétel??? Wtf??? A képek is igencsak mosottak. A többi meg a szokásos.
-
djvoyager
tag
Az ok, hogy ha az egyik kártyán beszélek, akkor a másik arra az időre kikapcsol. De hogy viselkedik akkor, ha az egyik kártyán (A) épp nagyban mobilnetezek, és hívnak a másikon (B)? Tehát elérnek-e a B kártyán, ha az A-n épp aktív, folyamatos adatkapcsolat van?
A telefon Dual Stand-by működése, ennek a háttere az, hogy csak egy rádiós egység van a telefonban. Így ha hívás van, akkor a második kártya működését megszakítja, független attól, hogy hang- vagy adat forgalomra használja az ember.
Azaz hívás esetén megszakad a mobilnet is, a hívás befejezésekor azonban automatikusan újra kapcsolódik. -
csegu
csendes tag
Az ok, hogy ha az egyik kártyán beszélek, akkor a másik arra az időre kikapcsol. De hogy viselkedik akkor, ha az egyik kártyán (A) épp nagyban mobilnetezek, és hívnak a másikon (B)? Tehát elérnek-e a B kártyán, ha az A-n épp aktív, folyamatos adatkapcsolat van?
ill.
A tesztben említve van, hogy a GPS viszonylag könnyen talál jelet, és pontos is. Meg tudná erősíteni egy tulaj, hogy net használata nélkül is gyors, pontos-e? (külföldön nem játszik a mobilnet)
-
djvoyager
tag
válasz
Virág et. #43 üzenetére
A frissítésekkel óvatosan mind a PAP4500DUO, mind a PAP4300DUO esetén, de jól működnek!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Február 14, 2013
FIGYELEM! PAP4300DUO telefon 1.0.11-es firmware verzióra frissítésAmennyiben frissíti a PAP4300DUO telefont az 1.0.11-es firmware verzióra, kérjük előtte készítsen biztonsági mentést a telefonról!
Amennyiben a frissítés után hibát tapasztal a Google Play áruház elindítása kapcsán, vagy a Google felhasználói elérése kapcsán, úgy javasoljuk, hogy futassa le a „Gyári beállítások visszaállítása” funkciót! Felhívjuk a figyelmet, hogy ez minden adatot töröl a telefonról!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
February 13, 2013
New firmware updates for MultiPhone PAP4000 and PAP4500 are available for downloading via OTA serviceAfter you installed new firmware it is necessary to perform factory reset of your device. All current settings of your device will be reset.
As a precaution it is highly recommended to perform BACKUP of the all critical information before applying this upgrade.Dear customers, we are glad to announce that new firmware PAP4500DUO.20130206.v1.0.12 for MultiPhone PAP4500 now is available for downloading via OTA service.
Please BACKUP all critical information before applying this upgrade. New firmware will delete all data on your device.
Change log:
1.Fix Google play -101 issue;
2.Fix problem with Geo location app -
djvoyager
tag
Ezek a két simes telefonok hogyan kezelik a névjegyeket? Úgy értem: van ugye a gmail account, ahhoz a nevek, telefonon, meg a sim kártyákon esetleg.
A tel. szám kiválasztása után tudom kiválasztani, hogy melyik simről kezdeményezze? Pl. olyat lehet, hogy az 1. sz. simen van a kontakt elmentve, de én a 2. sz. simről akarom felhívni a tagot?A legtisztább, ha minden a gmail contactok között van, mert akkor folyamatosan mentve is van az egész, de a névjegyzékben látszik minden. (gmail kontaktok, SIM 1, SIM 2 kontaktok, facebook, exchange .. stb. és beállítható, hogy ebből mi látszódjon)
A beállításoknál meg lehet adni, hogy elsődlegesen melyik SIM-et mire használja (hang, videó, üzenet, adat)
A hangnál ki lehet választani, hogy fixen egyet használjon a hívásra, vagy minden hívás előtt megkérdezze, hogy melyik kártyát használja.A kontaktokat hozzá lehet fixen rendelni egy-egy kártyához.
Az üzeneteknél a felső menüt lehúzva egyszerűen lehet váltani a két kártya között.
-
SSwift2
tag
Már pár napja nyúzok egy ilyen csodát, akinek kérdése van szivesen válaszolok.
-
Virág et.
senior tag
Ha jól láttam akkor pár napja kijött egy OTA frissítés erre a telefonra (igaz továbbra is ICS).
Ez rajta volt a tesztelt telefonon? -
svili
tag
+1
A "masinán" kívül másik stiláris "gyöngyszem": "A zenelejátszó méltó társ a hétköznapokban, .."
A teszt írója talán igyekezett jópofi lenni, de visszafelé sült el...
Egy szakmai cikkben ilyeneket nem szívesen olvasok - akárcsak más tesztekben a "rittyenteni" és az "öntökönszúrás" kifejezéseket.
Ezeket leszámítva korrekt teszt egy vállalható kétkártyas androidos telefonról.
-
hege8888
aktív tag
Örömel látom végre, hogy a tesztkészülék vs másik készülék fotó alá végre ki lett írva kik szerepelnek a képen. Kb. 6-7 hónapja valaki (én is) mindig felvetette, de nem nagyon lett belőle hagyomány...
Örülnék, ha a többi cikkíró is elolvasná ezt a 3 sorom...... -
Terentius
őstag
20-al olcsóbban veszek egy jiayu g2s-t ami minden téren modernebb,gyorsabb.
-
vimes
senior tag
Alcatel ot-997D-nél AnTuTu 3.x-nél nem kevés az a 3545 pont egy kicsit? Az én Y200-am hozott ennyit v3.1.1-gyel SD kártya nélkül, SD kártyával meg 3873 pontot. Sztem az vmi régebbi AnTuTu-val készült mert nem hinném, h felvenné az Y200 a 997D-vel ilyen keményen a versenyt...
-
fojuzer
aktív tag
Sajnos a Gyártok még mindig nem értik meg,a gyenge hardver,képernyö ma nem luxus csak el adhatatlan. /Kinai olcsobb kaszlik,mért tudják 2-3 egyszerre müködö SIM-eket müködtetö,nem szupi kaszlit gyártani??/ Igaz ezek csak az alapot adják semmi extra viszont 3 sávon 2-3 SIMM-el kiváloan teszik a dolgukat!
-
Maximum1
őstag
Jó telefonok ezek, én is hajtok egy hasonlót 2 hónapja.
Az ips paneltól viszont nem estem hasra, napfényben használhatatlan.
Előre félek a nyártól. -
petymeg
addikt
Ezek a két simes telefonok hogyan kezelik a névjegyeket? Úgy értem: van ugye a gmail account, ahhoz a nevek, telefonon, meg a sim kártyákon esetleg.
A tel. szám kiválasztása után tudom kiválasztani, hogy melyik simről kezdeményezze? Pl. olyat lehet, hogy az 1. sz. simen van a kontakt elmentve, de én a 2. sz. simről akarom felhívni a tagot? -
hitvanyalak
senior tag
Durván tetszik... Érdekes, hogy egy szinte noname gyár telefonja az első, amiben ilyen nagyot is elfogadnék...
-
lowlight
tag
"Kinek a PAP, kinek a..." ááááááááá
Amúgy köszi a tesztet. Korrekt cuccnak tűnik. Olcsóbban lehet, be is neveznék egyre. 65e-t nekem viszont biztosan nem ér. Amúgy az a vicc, hogy szerintem korrektebb a pakk, mint egy ZTE vagy Alcatel esetében. Szimpla töltőfej - köldökzsinór nélkül - és pl az usb kábel sem tűnik annyira gagyinak mint pl a Grand X In-hez mellékelt. Ja és van tok is, ami tényleg hasznos.
-
petymeg
addikt
Olvastam, amúgy és a Te blogod miatt gondolkodtam a megvételén. Találtam is egy eladót a Vaterán, aki vagy 20 km-re lakik tőlem, tehát élőben is meg tudnám nézni, meg tényleg nevetséges 50k körül (a jóval gyengébb htc Desi SV meg 80k... sufnigsm.nél)...
Egyébként még semmi sincs eldöntve. Én nem nézem le azért, mert nem egy populáris, vagy közismert brand, de azért egy, márkásabb telefont szívesebben használnék. Ez már az én hülyeségem... Pl. Audit is szívesebben vennék, mint Skodát, pedig mindkettő VW alkatrészből van... (amúgy Skodám van, mert Audira nem volt keret.)
Pl. nemrég volt alkalmam egy Meizut nyomogatni - no hát az se az az ismert brand- és hát le a kalappal. Összeszerelési minőség, kijelző megjelenítése, a telefon sebessége, hibátlan volt. -
Dominó85
addikt
Őszintén... Meddig használ ma egy ember 1 telefont? Kb 1 évig. Aztán úgy is másikat (jobbat, szebbet, erősebbet vagy igényének megfelelőt) vesz. Olvasd el a cikkem, vagy beszélj meg velem egy budapesti talit és nyúzhatod a telómat. Meglátjuk utána fogod-e a "kétes" szót alkalmazni a G3-ra. Nem hazudok ha azt mondom, hogy több mint 10 ember kérdezte már meg buszon, metrón stb, hogy ez milyen teló, mert **** jól néz ki és a kijelzője is állat. A válasz nem az hogy Jíájú Gé Három, hanem egyszerűen G3. Nehéz kimondani? Szerintem nem.
A procikra kitérve: Az MTK nem húzza agyon a processzorjait, mint a többi gyártó. Feleslegesnek tartják 1,4-1,8Ghz-ig SOC-olni egy hardvert, ami alá a neves gyártók (tisztelet a kivételnek) aztán bepakolnak egy szánalmas ~1500mAh aksit. Amivel szerencsétlen készülék 1 napot is alig bír ki, ráadásul mind a Qualcomm, mind az Exynos procik melegednek mint a xar. Aki kíváncsi erre, keressen rá a google-ben. Nyilván ennek oka lehet a magasabb órajel, más csíkszélesség és még jó pár tényező (készülékház szellőzése stb). Arról nem is beszélve, hogy a kínaiak nem csak alsó kategóriás készülékeket gyártanak a globális trendeket figyelembe véve, hanem 2-4 magos, szinte minden téren erős masinákat. És persze az árral sem szállnak el. A legtöbb ember, aki Kínából rendel műszaki cikket, az úgy van vele, hogy általános használatra, kb 1-2 évre jó lesz az neki. Ha normálisan vigyáz rá, tokban tartja akkor nem lehet gond vele. Hibás szériák és darabok pedig még a legnagyobb gyártóknál is akadnak bőven. Pont a Sony/Samsung háza tájáról mesélhetnék a szakszervízben hallottakról ódákat... Igencsak megcsappanna a vevőkörük. (lásd Xperia Mini, Tipo, T szériák belső anyaghasználata, vagy Samsung Mini, Advance érdekességek)
Azt én is aláírom, hogy a hazai support nagyon fontos lenne, de olyan társadalomban élünk, ahol nincsen tartós fogyasztói eszköz igazából. Megy a pazarlás ezerrel. Van az embernek tartozása (hitele) és egy 3. generációs plazma TV-je. Kijön egy drágább, de nem sokkal többet tudó készülék és máris rohan újabb hitelért. Holott a tetves 3. generációs Plazmájának sincsen semmi baja. Eddig érdekes módon kielégítette minden igényét. De hát ugyebár tudatos vásárlóból van a legkevesebb, aki xarik a reklámokra és a belőlük folyó agylehúzó sok f@xmodemségre.
TZ6: Igen, ennyit jelentett, hogy kínai lett a gép... DE, azóta nagyot fordult a világ. Kínain kívül lassan már csak a többi ázsiai g@gyi ország szerel össze műszaki cikkeket (olcsó munkaerő, laza munkafelügyelet, qva sok túlóra éhbérért)
-
petymeg
addikt
Jiayu G3 telefon vásárlásán én is gondolkodtam, egy pár napig, csak aztán lebeszéltem magam róla, mert nem biztos, hogy tudnám szervízeltetni, ha baj van, meg hát ki tudja meddig van rá frissítés...
Meg azért más feeling Sonyval, HTC-vel mászkálni, mint egy ismeretlen, kétes eredetű és minőségű valamivel, aminek a nevét ki se tudom mondani helyesen."Ugyanazokat az alkatrészeket 3-4x áron kapod meg Samsung, Sony stb logóval,"
Ez nem igaz, a Sonyban nem MTK vagy milyen proci van, hanem Qulacomm pl."mind a kettőben volt aksi (az enyém volt a nehezebb)... Hát no comment."
Lehet, hogy a kínaiak kilopták belőle az anyagot? -
Köszi a tesztet, maga a (teflon) tetszik, és még a kinézete sem rossz.
-
Dominó85
addikt
Csak megsúgom drága barátom, hogy a Samsung, Sony, Apple és hasonlóan "márkás" társaik is Kínában, kínai alkatrészből vannak összerakva. Nem hiszed? Bazz akkor szedd le a telód hátlapját és olvasd el mi van ráírva: Made in China, Assembly in China. Nem tudom ti hol a rákban éltek, de ma már csoda ha valami Kínán kívül készül el... Csak még egy példa: 2008-ban vettem egy Panasonic TZ6 kompakt fényképezőgépet a Panasonic áruházban (Made In Yippon, gyengébbek kedvéért Japán, Assembly in szintén Japán). 2011-ben új modell után kutakodtam és láss csodát a TZ6 még kapható volt, DE... már Made in China, Assembly in China. A vicc az, hogy elvileg nem történt revízió váltás, mégis az MM-be bevitt digitális mérleg majd 100 grammos eltérést mutatott úgy, hogy mind a kettőben volt aksi (az enyém volt a nehezebb)... Hát no comment. Szóval nem kell itten nyalizni a nevesebb gyártók hátsó felét. Ugyanazokat az alkatrészeket 3-4x áron kapod meg Samsung, Sony stb logóval, mint a Thl, Zopo, Jiayu logósat. Részemről a téma lezárva. Nem etetetem feleslegesen a trollokat...
zyzz
Jiayu JY-G3 cikk a Logout oldalamon.
A PH lapcsalád nem cikkezné le a G3-mat. Anno amikor megírtam a cikket a telefon kézhez vétele után, az egyik házigazda igencsak felkapta a vizet (mire föl?), hogy megkértem tegyék ki logout vezércikkbe az irományomat... Nem a lapcsaládnak nem érdeke, hanem a "márkázott" gyártóké, hogy ne tudjon az ember fia a kínai minőségi telókról. Ugyanis nevetséges áron kaphatsz igen korrekt minőséget (akár szürkén ÁFA nélkül, akár ÁFA-val terhelve). Nyilván hazai support nincsen hozzájuk, max pár tucat kreatív PH-s (az ilyenek lendítik előre a fejlődést) akik fordítanak, főznek és fejlesztenek (ingyen!). -
zyzz
tag
A G3-ról engem is érdekelne egy hazai teszt - a fórumos visszajelzések szerint kategóriájában (2magos MTK chipset) egyik legjobb vétel.
Xiaomiról is csináltak tesztet kölcsöntelefonnal - szerintem, ha valaki tudná nélkülözni pár napra a G3-at és kölcsönadná nekik tesztelésre, biztosan írnának belőle cikket. -
petymeg
addikt
"mindenki megtalálhatja, amit csak szeretne"
Ez azért barokkos túlzás...
Pl. egy jobb felső-középkategóriás soc-val szerelt kétkártyás telefont lehetetlen találni. Esetleg ott van a szürkeimportos, Note 2 Duos, de az meg bazinagy, 4,3 " felett nálam kiestek a telefonok a szórásból. Vagy ott vannak még a kínai csudák: hdc, Jiayu stb... és nevenincs társaik. Már ha valakinek van kalandvágya. -
BrianDK
tag
Telenornál van Galaxy Ace Duos, úgy megoldva, hogy mindkét foglalatban csak Telenoros simet fogad el. A páromnak ilyenen gondolkodunk, hiszen a 3 telefonszámából 2 Telenoros...
MT6577-es proci van az enyémben is - OT997D - és hát bizony van, amikor elkezd melegedni, de nem olyan durván, hogy foghatatlan legyen, és mégiscsak két magos a készülék, ami a multi-tasknál elengedhetetlen. Én elég sok mindent szoktam egyszerre csinálni rajta - van, hogy fut navi és mellette netre is fel kell ugorjak valahol a világ végén, és hát nem egy utolsó szempont, hogy bőven elbírja a hardver.
-
BrianDK
tag
Nagyon kellemes készülék, bár az OT997D-t nem cserélném le erre. Jobb lenne egy picit kisebb, mondjuk egy 4"-os verzió ugyanilyen hardverrel és esetleg Gorilla Glass-szal és akkor már talán szóba jöhetne. Mindazonáltal végre van alternatíva a két simes készülékekre és mindenki megtalálhatja, amit csak szeretne.
-
dreamdancer
őstag
Ezért az árért szvsz teljesen korrekt darab. A kamera olyan, amilyenre a kategóriában számítani lehet, akkuban is az átlagot hozza.
Viszont az iPhone mellett ott az utolsó képen elég drabálisan fest.
-
petymeg
addikt
Örülök, hogy kezdenek rájönni a gyártók, hogy van kereslet a kétkártyás mobilokra.
Én is vennék ilyet, ha volna normális hw-rel szerelt -ami hozza nagyjából a mostani Xperia S-em teljesítményét- dualsimes mobil, de még nem leltem ilyet...
A legjobb, amit eddig találtam a htc Desire sv, de az meg 80000 huf meg vicc annak is a kijelzője, meg a soc is elég harmatos...
Na, remélem az MWC- bemutatnak valami értelmeset. -
törölt tag
A Zalahús is kijöhetne már valami trendi mobillal.....
-
weinmaker
őstag
Nekem csak ez a folyamatos "masinázás" fáj, de nagyon. Érdemes lenne összeszámolni a cikkben.
-
Dominó85
addikt
Vigyázz barátom, mert Bog házigazda utálja a Jiayu G3-as készüléket. Nem is tudom miért, talán mert nagyon jól összerakott telefon. Kérésemre anno elég "árnyalt" válaszban kaptam nemet, hogy kikerülhet-e a cikkem a logout főoldalára. Sőt utána ott fenyegetőzött, hogy ha még egyszer beírom, hogy az adott készüléknél miért jobb a G3, akkor büntire, részleges pihenésre számíthatok... hát no komment.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Alakul ez. Az IPS kijelző mellé egy korrekt felbontás is társul, az 1 GB RAM is örömteli. Amúgy általában ennyire melegszik ez a chipset, vagy készülékspecifikus?
Ami még szubjektív véleményem szerint nagyon rosszul sikerült, az a hátlap. Ritka giccses hatást kelt, valahogy a cég logója is túl van csicsázva, no és a fényes kialakítás... -
devast
addikt
135 x 69,2 x 9,6 milliméter -be sikerült nekik belerakni 1850mah akksit ? Valamit ott nagyon elcsesztek...
Ekkora méretben mt6577-el simán bele kellene férnie 2300-2500mah -nak is.
Nálam 133 x 64 x 10,5 -ben van 2750mah.... -
gzbotii
nagyúr
Ritka randa a hata
-
dokee78
félisten
Kár,hogy a szolgáltatók nem forgalmazzák.
-
Kinder
senior tag
Nem olyan rossz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged