- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
djvoyager
tag
Ezek a két simes telefonok hogyan kezelik a névjegyeket? Úgy értem: van ugye a gmail account, ahhoz a nevek, telefonon, meg a sim kártyákon esetleg.
A tel. szám kiválasztása után tudom kiválasztani, hogy melyik simről kezdeményezze? Pl. olyat lehet, hogy az 1. sz. simen van a kontakt elmentve, de én a 2. sz. simről akarom felhívni a tagot?A legtisztább, ha minden a gmail contactok között van, mert akkor folyamatosan mentve is van az egész, de a névjegyzékben látszik minden. (gmail kontaktok, SIM 1, SIM 2 kontaktok, facebook, exchange .. stb. és beállítható, hogy ebből mi látszódjon)
A beállításoknál meg lehet adni, hogy elsődlegesen melyik SIM-et mire használja (hang, videó, üzenet, adat)
A hangnál ki lehet választani, hogy fixen egyet használjon a hívásra, vagy minden hívás előtt megkérdezze, hogy melyik kártyát használja.A kontaktokat hozzá lehet fixen rendelni egy-egy kártyához.
Az üzeneteknél a felső menüt lehúzva egyszerűen lehet váltani a két kártya között.
-
Dominó85
addikt
Őszintén... Meddig használ ma egy ember 1 telefont? Kb 1 évig. Aztán úgy is másikat (jobbat, szebbet, erősebbet vagy igényének megfelelőt) vesz. Olvasd el a cikkem, vagy beszélj meg velem egy budapesti talit és nyúzhatod a telómat. Meglátjuk utána fogod-e a "kétes" szót alkalmazni a G3-ra. Nem hazudok ha azt mondom, hogy több mint 10 ember kérdezte már meg buszon, metrón stb, hogy ez milyen teló, mert **** jól néz ki és a kijelzője is állat. A válasz nem az hogy Jíájú Gé Három, hanem egyszerűen G3. Nehéz kimondani? Szerintem nem.
A procikra kitérve: Az MTK nem húzza agyon a processzorjait, mint a többi gyártó. Feleslegesnek tartják 1,4-1,8Ghz-ig SOC-olni egy hardvert, ami alá a neves gyártók (tisztelet a kivételnek) aztán bepakolnak egy szánalmas ~1500mAh aksit. Amivel szerencsétlen készülék 1 napot is alig bír ki, ráadásul mind a Qualcomm, mind az Exynos procik melegednek mint a xar. Aki kíváncsi erre, keressen rá a google-ben. Nyilván ennek oka lehet a magasabb órajel, más csíkszélesség és még jó pár tényező (készülékház szellőzése stb). Arról nem is beszélve, hogy a kínaiak nem csak alsó kategóriás készülékeket gyártanak a globális trendeket figyelembe véve, hanem 2-4 magos, szinte minden téren erős masinákat. És persze az árral sem szállnak el. A legtöbb ember, aki Kínából rendel műszaki cikket, az úgy van vele, hogy általános használatra, kb 1-2 évre jó lesz az neki. Ha normálisan vigyáz rá, tokban tartja akkor nem lehet gond vele. Hibás szériák és darabok pedig még a legnagyobb gyártóknál is akadnak bőven. Pont a Sony/Samsung háza tájáról mesélhetnék a szakszervízben hallottakról ódákat... Igencsak megcsappanna a vevőkörük. (lásd Xperia Mini, Tipo, T szériák belső anyaghasználata, vagy Samsung Mini, Advance érdekességek)
Azt én is aláírom, hogy a hazai support nagyon fontos lenne, de olyan társadalomban élünk, ahol nincsen tartós fogyasztói eszköz igazából. Megy a pazarlás ezerrel. Van az embernek tartozása (hitele) és egy 3. generációs plazma TV-je. Kijön egy drágább, de nem sokkal többet tudó készülék és máris rohan újabb hitelért. Holott a tetves 3. generációs Plazmájának sincsen semmi baja. Eddig érdekes módon kielégítette minden igényét. De hát ugyebár tudatos vásárlóból van a legkevesebb, aki xarik a reklámokra és a belőlük folyó agylehúzó sok f@xmodemségre.
TZ6: Igen, ennyit jelentett, hogy kínai lett a gép... DE, azóta nagyot fordult a világ. Kínain kívül lassan már csak a többi ázsiai g@gyi ország szerel össze műszaki cikkeket (olcsó munkaerő, laza munkafelügyelet, qva sok túlóra éhbérért)
-
Dominó85
addikt
Csak megsúgom drága barátom, hogy a Samsung, Sony, Apple és hasonlóan "márkás" társaik is Kínában, kínai alkatrészből vannak összerakva. Nem hiszed? Bazz akkor szedd le a telód hátlapját és olvasd el mi van ráírva: Made in China, Assembly in China. Nem tudom ti hol a rákban éltek, de ma már csoda ha valami Kínán kívül készül el... Csak még egy példa: 2008-ban vettem egy Panasonic TZ6 kompakt fényképezőgépet a Panasonic áruházban (Made In Yippon, gyengébbek kedvéért Japán, Assembly in szintén Japán). 2011-ben új modell után kutakodtam és láss csodát a TZ6 még kapható volt, DE... már Made in China, Assembly in China. A vicc az, hogy elvileg nem történt revízió váltás, mégis az MM-be bevitt digitális mérleg majd 100 grammos eltérést mutatott úgy, hogy mind a kettőben volt aksi (az enyém volt a nehezebb)... Hát no comment. Szóval nem kell itten nyalizni a nevesebb gyártók hátsó felét. Ugyanazokat az alkatrészeket 3-4x áron kapod meg Samsung, Sony stb logóval, mint a Thl, Zopo, Jiayu logósat. Részemről a téma lezárva. Nem etetetem feleslegesen a trollokat...
zyzz
Jiayu JY-G3 cikk a Logout oldalamon.
A PH lapcsalád nem cikkezné le a G3-mat. Anno amikor megírtam a cikket a telefon kézhez vétele után, az egyik házigazda igencsak felkapta a vizet (mire föl?), hogy megkértem tegyék ki logout vezércikkbe az irományomat... Nem a lapcsaládnak nem érdeke, hanem a "márkázott" gyártóké, hogy ne tudjon az ember fia a kínai minőségi telókról. Ugyanis nevetséges áron kaphatsz igen korrekt minőséget (akár szürkén ÁFA nélkül, akár ÁFA-val terhelve). Nyilván hazai support nincsen hozzájuk, max pár tucat kreatív PH-s (az ilyenek lendítik előre a fejlődést) akik fordítanak, főznek és fejlesztenek (ingyen!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged