Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Jiayu G3 telefon vásárlásán én is gondolkodtam, egy pár napig, csak aztán lebeszéltem magam róla, mert nem biztos, hogy tudnám szervízeltetni, ha baj van, meg hát ki tudja meddig van rá frissítés...
Meg azért más feeling Sonyval, HTC-vel mászkálni, mint egy ismeretlen, kétes eredetű és minőségű valamivel, aminek a nevét ki se tudom mondani helyesen."Ugyanazokat az alkatrészeket 3-4x áron kapod meg Samsung, Sony stb logóval,"
Ez nem igaz, a Sonyban nem MTK vagy milyen proci van, hanem Qulacomm pl."mind a kettőben volt aksi (az enyém volt a nehezebb)... Hát no comment."
Lehet, hogy a kínaiak kilopták belőle az anyagot?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest