Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Olvastam, amúgy és a Te blogod miatt gondolkodtam a megvételén. Találtam is egy eladót a Vaterán, aki vagy 20 km-re lakik tőlem, tehát élőben is meg tudnám nézni, meg tényleg nevetséges 50k körül (a jóval gyengébb htc Desi SV meg 80k... sufnigsm.nél)...
Egyébként még semmi sincs eldöntve. Én nem nézem le azért, mert nem egy populáris, vagy közismert brand, de azért egy, márkásabb telefont szívesebben használnék. Ez már az én hülyeségem... Pl. Audit is szívesebben vennék, mint Skodát, pedig mindkettő VW alkatrészből van... (amúgy Skodám van, mert Audira nem volt keret.
)
Pl. nemrég volt alkalmam egy Meizut nyomogatni - no hát az se az az ismert brand- és hát le a kalappal. Összeszerelési minőség, kijelző megjelenítése, a telefon sebessége, hibátlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)