- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpy_
tag
A gyári filekezelővel sem tudok másolni....SD card-on másolandó könyvtár hosszan nyom másol, majd a célkönyvtárba bemegyek, de hogyan illesztem be?
-
fpy_
tag
Hogy lehet az automata task managerben ignore-t kérni bizonyos programoknak? Időzített profilváltót kilövi mindig...
-
fpy_
tag
válasz
djvoyager #55 üzenetére
Köszi. Közben kiderült, hogy SIM kártya probléma is van, fél órán keresztül próbálta távgyógyítani a T-s ügyfélszolgálatos, de végül csere lesz belőle. Ez alatt a fél óra alatt feltűnt, hogy a közelségszenzor v programja nem áll a helyzet magaslatán ki-be kapcsolgatott a kijelző úgy is hogy végig a fülemen volt a telefon de nyilván nem mozdulatlanul....
Érdemes task killert feltenni? Felraktam a szokásás progijaimat, de valami öli az akksit ("telefon üresjáratban" többet fogyasztott 2 óra alatt, mint fél óra hanghívás) most rájönni h mi az nem lesz egyszerű....
Tudom van a beépített task kezelő, de ott kézzel kell kilőni a progikat, ha jól látom. 2.3-ról váltottam.... -
fpy_
tag
Nos a SIM2-be tettem egy letiltott adatforgalmú beszélgetős kártyát, a SIM1-be egy csak adatra alkalmas DOMINO WEB kártyát. Utóbbi nem tud felkapcsolódni a hálózatra (aktiválva van) hibaüzenet "nincs szolgáltatás", a T-s help szerint be kell állítani a telefont merthogy kártyafüggetlen, elküldte a beállításokat. De hol lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest