Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #104 üzenetére
szia
Nálam még az első FW frissítés sem következett be,de soha nem is fog.
nincs szükségem "korlátokra",mert ez így alap 4.0.4 en atom stabil és használható.
Rendelkezik "root" nélkül gyári gugli app ek letiltásával és így átlag 2 ,de sokszor 3napig is bírja.
(Nem vok szaki ,de azt tudom,h ez telóban jónak számít.)
jah és még mindig "bug"os a MAC címem így
-
-
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #72 üzenetére
szia
este 8ig melózom,kb 9 körül már talán nálad a kép(priviben küldöm majd)
jelenleg akkor nekem is van "Bond" telóm??!!itt 1 kis néznivaló akkor "Gorilla-Glass" ról ,ajánlom mindenki figyelmébe
"Prestigio" -
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #63 üzenetére
szia
leírom neked is,hátha megmondod h ez hogy lehet.adott a készülék ami, folyamatosan cseréli a mac címének utolsó 6 karakterét!
a neve ugyan az,a mac első 6 karaktere ugyan az,de a többi változik.(folyamat új IP-t kap ezért hiába rakom "dhcp reservation list"be)
normális ez??
wifis topickban azt kérdezték vissza,h "főzött e a rom" benne??
De hát 1 hetes zsír új,magyar 2év garis a teló (edigitál ból)lehet olyan,h a ferdeszemű barátaim valami hack-elt Rom-al küldték ezt ide nekem??
vagy tudsz értelmes választ erre??
esetleg megnéznéd, a Tied is ilyen e -
fpy_
tag
válasz
djvoyager #55 üzenetére
Köszi. Közben kiderült, hogy SIM kártya probléma is van, fél órán keresztül próbálta távgyógyítani a T-s ügyfélszolgálatos, de végül csere lesz belőle. Ez alatt a fél óra alatt feltűnt, hogy a közelségszenzor v programja nem áll a helyzet magaslatán ki-be kapcsolgatott a kijelző úgy is hogy végig a fülemen volt a telefon de nyilván nem mozdulatlanul....
Érdemes task killert feltenni? Felraktam a szokásás progijaimat, de valami öli az akksit ("telefon üresjáratban" többet fogyasztott 2 óra alatt, mint fél óra hanghívás) most rájönni h mi az nem lesz egyszerű....
Tudom van a beépített task kezelő, de ott kézzel kell kilőni a progikat, ha jól látom. 2.3-ról váltottam.... -
csegu
csendes tag
válasz
djvoyager #49 üzenetére
Kösz, reméltem, hogy így van.
Tehát a lényeg az, hogy a bejövő hívás mindenképp "felsőrangúbb", mint a mobilnetezés, és megszakítva azt kicsörög, legyen szó bármelyik kártyáról.Más: említve van a tesztben az is, hogy nagyon melegszik töltés közben. Valóban olyan vészes? Főleg az érdekelne, hogy navigáció közben, mikor rá van dugva a szivargyújtóra, mennyire melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest