- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #104 üzenetére
szia
Nálam még az első FW frissítés sem következett be,de soha nem is fog.
nincs szükségem "korlátokra",mert ez így alap 4.0.4 en atom stabil és használható.
Rendelkezik "root" nélkül gyári gugli app ek letiltásával és így átlag 2 ,de sokszor 3napig is bírja.
(Nem vok szaki ,de azt tudom,h ez telóban jónak számít.)
jah és még mindig "bug"os a MAC címem így
-
-
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #72 üzenetére
szia
este 8ig melózom,kb 9 körül már talán nálad a kép(priviben küldöm majd)
jelenleg akkor nekem is van "Bond" telóm??!!itt 1 kis néznivaló akkor "Gorilla-Glass" ról ,ajánlom mindenki figyelmébe
"Prestigio" -
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #63 üzenetére
szia
leírom neked is,hátha megmondod h ez hogy lehet.adott a készülék ami, folyamatosan cseréli a mac címének utolsó 6 karakterét!
a neve ugyan az,a mac első 6 karaktere ugyan az,de a többi változik.(folyamat új IP-t kap ezért hiába rakom "dhcp reservation list"be)
normális ez??
wifis topickban azt kérdezték vissza,h "főzött e a rom" benne??
De hát 1 hetes zsír új,magyar 2év garis a teló (edigitál ból)lehet olyan,h a ferdeszemű barátaim valami hack-elt Rom-al küldték ezt ide nekem??
vagy tudsz értelmes választ erre??
esetleg megnéznéd, a Tied is ilyen e -
fpy_
tag
válasz
djvoyager #55 üzenetére
Köszi. Közben kiderült, hogy SIM kártya probléma is van, fél órán keresztül próbálta távgyógyítani a T-s ügyfélszolgálatos, de végül csere lesz belőle. Ez alatt a fél óra alatt feltűnt, hogy a közelségszenzor v programja nem áll a helyzet magaslatán ki-be kapcsolgatott a kijelző úgy is hogy végig a fülemen volt a telefon de nyilván nem mozdulatlanul....
Érdemes task killert feltenni? Felraktam a szokásás progijaimat, de valami öli az akksit ("telefon üresjáratban" többet fogyasztott 2 óra alatt, mint fél óra hanghívás) most rájönni h mi az nem lesz egyszerű....
Tudom van a beépített task kezelő, de ott kézzel kell kilőni a progikat, ha jól látom. 2.3-ról váltottam.... -
csegu
csendes tag
válasz
djvoyager #49 üzenetére
Kösz, reméltem, hogy így van.
Tehát a lényeg az, hogy a bejövő hívás mindenképp "felsőrangúbb", mint a mobilnetezés, és megszakítva azt kicsörög, legyen szó bármelyik kártyáról.Más: említve van a tesztben az is, hogy nagyon melegszik töltés közben. Valóban olyan vészes? Főleg az érdekelne, hogy navigáció közben, mikor rá van dugva a szivargyújtóra, mennyire melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest