- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Olvastam, amúgy és a Te blogod miatt gondolkodtam a megvételén. Találtam is egy eladót a Vaterán, aki vagy 20 km-re lakik tőlem, tehát élőben is meg tudnám nézni, meg tényleg nevetséges 50k körül (a jóval gyengébb htc Desi SV meg 80k... sufnigsm.nél)...
Egyébként még semmi sincs eldöntve. Én nem nézem le azért, mert nem egy populáris, vagy közismert brand, de azért egy, márkásabb telefont szívesebben használnék. Ez már az én hülyeségem... Pl. Audit is szívesebben vennék, mint Skodát, pedig mindkettő VW alkatrészből van... (amúgy Skodám van, mert Audira nem volt keret.)
Pl. nemrég volt alkalmam egy Meizut nyomogatni - no hát az se az az ismert brand- és hát le a kalappal. Összeszerelési minőség, kijelző megjelenítése, a telefon sebessége, hibátlan volt. -
petymeg
addikt
Jiayu G3 telefon vásárlásán én is gondolkodtam, egy pár napig, csak aztán lebeszéltem magam róla, mert nem biztos, hogy tudnám szervízeltetni, ha baj van, meg hát ki tudja meddig van rá frissítés...
Meg azért más feeling Sonyval, HTC-vel mászkálni, mint egy ismeretlen, kétes eredetű és minőségű valamivel, aminek a nevét ki se tudom mondani helyesen."Ugyanazokat az alkatrészeket 3-4x áron kapod meg Samsung, Sony stb logóval,"
Ez nem igaz, a Sonyban nem MTK vagy milyen proci van, hanem Qulacomm pl."mind a kettőben volt aksi (az enyém volt a nehezebb)... Hát no comment."
Lehet, hogy a kínaiak kilopták belőle az anyagot? -
zyzz
tag
A G3-ról engem is érdekelne egy hazai teszt - a fórumos visszajelzések szerint kategóriájában (2magos MTK chipset) egyik legjobb vétel.
Xiaomiról is csináltak tesztet kölcsöntelefonnal - szerintem, ha valaki tudná nélkülözni pár napra a G3-at és kölcsönadná nekik tesztelésre, biztosan írnának belőle cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged