- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A Motorola is Air mobillal készül
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Olvastam, amúgy és a Te blogod miatt gondolkodtam a megvételén. Találtam is egy eladót a Vaterán, aki vagy 20 km-re lakik tőlem, tehát élőben is meg tudnám nézni, meg tényleg nevetséges 50k körül (a jóval gyengébb htc Desi SV meg 80k... sufnigsm.nél)...
Egyébként még semmi sincs eldöntve. Én nem nézem le azért, mert nem egy populáris, vagy közismert brand, de azért egy, márkásabb telefont szívesebben használnék. Ez már az én hülyeségem... Pl. Audit is szívesebben vennék, mint Skodát, pedig mindkettő VW alkatrészből van... (amúgy Skodám van, mert Audira nem volt keret.)
Pl. nemrég volt alkalmam egy Meizut nyomogatni - no hát az se az az ismert brand- és hát le a kalappal. Összeszerelési minőség, kijelző megjelenítése, a telefon sebessége, hibátlan volt. -
petymeg
addikt
Jiayu G3 telefon vásárlásán én is gondolkodtam, egy pár napig, csak aztán lebeszéltem magam róla, mert nem biztos, hogy tudnám szervízeltetni, ha baj van, meg hát ki tudja meddig van rá frissítés...
Meg azért más feeling Sonyval, HTC-vel mászkálni, mint egy ismeretlen, kétes eredetű és minőségű valamivel, aminek a nevét ki se tudom mondani helyesen."Ugyanazokat az alkatrészeket 3-4x áron kapod meg Samsung, Sony stb logóval,"
Ez nem igaz, a Sonyban nem MTK vagy milyen proci van, hanem Qulacomm pl."mind a kettőben volt aksi (az enyém volt a nehezebb)... Hát no comment."
Lehet, hogy a kínaiak kilopták belőle az anyagot? -
zyzz
tag
A G3-ról engem is érdekelne egy hazai teszt - a fórumos visszajelzések szerint kategóriájában (2magos MTK chipset) egyik legjobb vétel.
Xiaomiról is csináltak tesztet kölcsöntelefonnal - szerintem, ha valaki tudná nélkülözni pár napra a G3-at és kölcsönadná nekik tesztelésre, biztosan írnának belőle cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest