- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpy_
tag
válasz
djvoyager #55 üzenetére
Köszi. Közben kiderült, hogy SIM kártya probléma is van, fél órán keresztül próbálta távgyógyítani a T-s ügyfélszolgálatos, de végül csere lesz belőle. Ez alatt a fél óra alatt feltűnt, hogy a közelségszenzor v programja nem áll a helyzet magaslatán ki-be kapcsolgatott a kijelző úgy is hogy végig a fülemen volt a telefon de nyilván nem mozdulatlanul....
Érdemes task killert feltenni? Felraktam a szokásás progijaimat, de valami öli az akksit ("telefon üresjáratban" többet fogyasztott 2 óra alatt, mint fél óra hanghívás) most rájönni h mi az nem lesz egyszerű....
Tudom van a beépített task kezelő, de ott kézzel kell kilőni a progikat, ha jól látom. 2.3-ról váltottam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest