- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #104 üzenetére
szia
Nálam még az első FW frissítés sem következett be,de soha nem is fog.
nincs szükségem "korlátokra",mert ez így alap 4.0.4 en atom stabil és használható.
Rendelkezik "root" nélkül gyári gugli app ek letiltásával és így átlag 2 ,de sokszor 3napig is bírja.
(Nem vok szaki ,de azt tudom,h ez telóban jónak számít.)
jah és még mindig "bug"os a MAC címem így
-
Tegla80
addikt
gyáriról nemtok,h lenne mert még nem láttam sehol.
Én spec 10" ost vettem anno és azt szabtam rá.(2db még maradt is,mert függőlegesen is kiadja 3x)
amit a megvételkor felraktam,még mindig bírja .jó vétel volt.
(bár amit mutter tab jára raktam az is 1 éve van fent,de szintén hibátlan.)
Ha tudsz,"matt"ot vegyél.Hátha segít a napfénynél. Nekem "clear" van és ez tükrös rendesenfelrakás: gondolom csináltad már, nah ez pont olyan csak nehezebb így a szabás miatt,de megoldható.
amit leveszel róla gyári matricát azt rakd(ragaszd) papírlapra és vágd körbe,majd azt még1szer körbe -2mm rel kisebb re és már jó is a sablon. ezt a fóliára rakva ,körbevágod és mehet is fel. Ha nem sikerül van még2 tarcsi ugye, ami jól jöhet.
(Ezért is jó a 10" os fólia)
-
Tegla80
addikt
Szia
(közben hozzám került a fentebb "tesómé" nak írt teló,így tudok nyilatkozni 1 közel egy éves készülékről,ami kb 5 hónapja van nálam)
szerintem maximálisan vállalható és ajánlható a készülék!
A "melegedéstől" eltekintve,nemtok rá rosszat mondani.(bár sztem ez sem hiba,csak ez így üzemel)
Atomstabilan teszi a dolgát.Nem fagy,nem dobja el a térerőt,jó a wifi benne.
Sztem még a GPS is elfogadható szinten üzemel. (bár Én , külső antennával használom,mert az 1m pontosságot tud)
Sok más nagy név örülhetne,ha ilyen jól optimalizált oprendszere lenne mint ami ezekre kijön.
Én imádom.van egy nagy hátrány azonban,ami a kijelzőnek köszönhető.
napfényben szinte alig látni és el kell bőven az "árnyékolás" neki.
(nálam fólia is van rajta,ami talán még jobban kiemeli ezt.Megszokva már nem gond, pl háttal állni reflexből a napnak ,miközben feloldom ,de az elején zavart ez tény.)2 topic -ja van itt a ph-n a telónak.
mostanában ez megy talán jobban:[link] -
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #72 üzenetére
szia
este 8ig melózom,kb 9 körül már talán nálad a kép(priviben küldöm majd)
jelenleg akkor nekem is van "Bond" telóm??!!itt 1 kis néznivaló akkor "Gorilla-Glass" ról ,ajánlom mindenki figyelmébe
"Prestigio" -
Tegla80
addikt
válasz
djvoyager #63 üzenetére
szia
leírom neked is,hátha megmondod h ez hogy lehet.adott a készülék ami, folyamatosan cseréli a mac címének utolsó 6 karakterét!
a neve ugyan az,a mac első 6 karaktere ugyan az,de a többi változik.(folyamat új IP-t kap ezért hiába rakom "dhcp reservation list"be)
normális ez??
wifis topickban azt kérdezték vissza,h "főzött e a rom" benne??
De hát 1 hetes zsír új,magyar 2év garis a teló (edigitál ból)lehet olyan,h a ferdeszemű barátaim valami hack-elt Rom-al küldték ezt ide nekem??
vagy tudsz értelmes választ erre??
esetleg megnéznéd, a Tied is ilyen e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest