Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djvoyager
tag
Ezek a két simes telefonok hogyan kezelik a névjegyeket? Úgy értem: van ugye a gmail account, ahhoz a nevek, telefonon, meg a sim kártyákon esetleg.
A tel. szám kiválasztása után tudom kiválasztani, hogy melyik simről kezdeményezze? Pl. olyat lehet, hogy az 1. sz. simen van a kontakt elmentve, de én a 2. sz. simről akarom felhívni a tagot?A legtisztább, ha minden a gmail contactok között van, mert akkor folyamatosan mentve is van az egész, de a névjegyzékben látszik minden. (gmail kontaktok, SIM 1, SIM 2 kontaktok, facebook, exchange .. stb. és beállítható, hogy ebből mi látszódjon)
A beállításoknál meg lehet adni, hogy elsődlegesen melyik SIM-et mire használja (hang, videó, üzenet, adat)
A hangnál ki lehet választani, hogy fixen egyet használjon a hívásra, vagy minden hívás előtt megkérdezze, hogy melyik kártyát használja.A kontaktokat hozzá lehet fixen rendelni egy-egy kártyához.
Az üzeneteknél a felső menüt lehúzva egyszerűen lehet váltani a két kártya között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest