- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Ezek a két simes telefonok hogyan kezelik a névjegyeket? Úgy értem: van ugye a gmail account, ahhoz a nevek, telefonon, meg a sim kártyákon esetleg.
A tel. szám kiválasztása után tudom kiválasztani, hogy melyik simről kezdeményezze? Pl. olyat lehet, hogy az 1. sz. simen van a kontakt elmentve, de én a 2. sz. simről akarom felhívni a tagot? -
petymeg
addikt
Olvastam, amúgy és a Te blogod miatt gondolkodtam a megvételén. Találtam is egy eladót a Vaterán, aki vagy 20 km-re lakik tőlem, tehát élőben is meg tudnám nézni, meg tényleg nevetséges 50k körül (a jóval gyengébb htc Desi SV meg 80k... sufnigsm.nél)...
Egyébként még semmi sincs eldöntve. Én nem nézem le azért, mert nem egy populáris, vagy közismert brand, de azért egy, márkásabb telefont szívesebben használnék. Ez már az én hülyeségem... Pl. Audit is szívesebben vennék, mint Skodát, pedig mindkettő VW alkatrészből van... (amúgy Skodám van, mert Audira nem volt keret.)
Pl. nemrég volt alkalmam egy Meizut nyomogatni - no hát az se az az ismert brand- és hát le a kalappal. Összeszerelési minőség, kijelző megjelenítése, a telefon sebessége, hibátlan volt. -
petymeg
addikt
Jiayu G3 telefon vásárlásán én is gondolkodtam, egy pár napig, csak aztán lebeszéltem magam róla, mert nem biztos, hogy tudnám szervízeltetni, ha baj van, meg hát ki tudja meddig van rá frissítés...
Meg azért más feeling Sonyval, HTC-vel mászkálni, mint egy ismeretlen, kétes eredetű és minőségű valamivel, aminek a nevét ki se tudom mondani helyesen."Ugyanazokat az alkatrészeket 3-4x áron kapod meg Samsung, Sony stb logóval,"
Ez nem igaz, a Sonyban nem MTK vagy milyen proci van, hanem Qulacomm pl."mind a kettőben volt aksi (az enyém volt a nehezebb)... Hát no comment."
Lehet, hogy a kínaiak kilopták belőle az anyagot? -
petymeg
addikt
"mindenki megtalálhatja, amit csak szeretne"
Ez azért barokkos túlzás...
Pl. egy jobb felső-középkategóriás soc-val szerelt kétkártyás telefont lehetetlen találni. Esetleg ott van a szürkeimportos, Note 2 Duos, de az meg bazinagy, 4,3 " felett nálam kiestek a telefonok a szórásból. Vagy ott vannak még a kínai csudák: hdc, Jiayu stb... és nevenincs társaik. Már ha valakinek van kalandvágya. -
petymeg
addikt
Örülök, hogy kezdenek rájönni a gyártók, hogy van kereslet a kétkártyás mobilokra.
Én is vennék ilyet, ha volna normális hw-rel szerelt -ami hozza nagyjából a mostani Xperia S-em teljesítményét- dualsimes mobil, de még nem leltem ilyet...
A legjobb, amit eddig találtam a htc Desire sv, de az meg 80000 huf meg vicc annak is a kijelzője, meg a soc is elég harmatos...
Na, remélem az MWC- bemutatnak valami értelmeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topik
- E-roller topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged