- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Csak megsúgom drága barátom, hogy a Samsung, Sony, Apple és hasonlóan "márkás" társaik is Kínában, kínai alkatrészből vannak összerakva. Nem hiszed? Bazz akkor szedd le a telód hátlapját és olvasd el mi van ráírva: Made in China, Assembly in China. Nem tudom ti hol a rákban éltek, de ma már csoda ha valami Kínán kívül készül el... Csak még egy példa: 2008-ban vettem egy Panasonic TZ6 kompakt fényképezőgépet a Panasonic áruházban (Made In Yippon, gyengébbek kedvéért Japán, Assembly in szintén Japán). 2011-ben új modell után kutakodtam és láss csodát a TZ6 még kapható volt, DE... már Made in China, Assembly in China. A vicc az, hogy elvileg nem történt revízió váltás, mégis az MM-be bevitt digitális mérleg majd 100 grammos eltérést mutatott úgy, hogy mind a kettőben volt aksi (az enyém volt a nehezebb)... Hát no comment. Szóval nem kell itten nyalizni a nevesebb gyártók hátsó felét. Ugyanazokat az alkatrészeket 3-4x áron kapod meg Samsung, Sony stb logóval, mint a Thl, Zopo, Jiayu logósat. Részemről a téma lezárva. Nem etetetem feleslegesen a trollokat...
zyzz
Jiayu JY-G3 cikk a Logout oldalamon.
A PH lapcsalád nem cikkezné le a G3-mat. Anno amikor megírtam a cikket a telefon kézhez vétele után, az egyik házigazda igencsak felkapta a vizet (mire föl?), hogy megkértem tegyék ki logout vezércikkbe az irományomat... Nem a lapcsaládnak nem érdeke, hanem a "márkázott" gyártóké, hogy ne tudjon az ember fia a kínai minőségi telókról. Ugyanis nevetséges áron kaphatsz igen korrekt minőséget (akár szürkén ÁFA nélkül, akár ÁFA-val terhelve). Nyilván hazai support nincsen hozzájuk, max pár tucat kreatív PH-s (az ilyenek lendítik előre a fejlődést) akik fordítanak, főznek és fejlesztenek (ingyen!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest