- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Csak megsúgom drága barátom, hogy a Samsung, Sony, Apple és hasonlóan "márkás" társaik is Kínában, kínai alkatrészből vannak összerakva. Nem hiszed? Bazz akkor szedd le a telód hátlapját és olvasd el mi van ráírva: Made in China, Assembly in China. Nem tudom ti hol a rákban éltek, de ma már csoda ha valami Kínán kívül készül el... Csak még egy példa: 2008-ban vettem egy Panasonic TZ6 kompakt fényképezőgépet a Panasonic áruházban (Made In Yippon, gyengébbek kedvéért Japán, Assembly in szintén Japán). 2011-ben új modell után kutakodtam és láss csodát a TZ6 még kapható volt, DE... már Made in China, Assembly in China. A vicc az, hogy elvileg nem történt revízió váltás, mégis az MM-be bevitt digitális mérleg majd 100 grammos eltérést mutatott úgy, hogy mind a kettőben volt aksi (az enyém volt a nehezebb)... Hát no comment. Szóval nem kell itten nyalizni a nevesebb gyártók hátsó felét. Ugyanazokat az alkatrészeket 3-4x áron kapod meg Samsung, Sony stb logóval, mint a Thl, Zopo, Jiayu logósat. Részemről a téma lezárva. Nem etetetem feleslegesen a trollokat...
zyzz
Jiayu JY-G3 cikk a Logout oldalamon.
A PH lapcsalád nem cikkezné le a G3-mat. Anno amikor megírtam a cikket a telefon kézhez vétele után, az egyik házigazda igencsak felkapta a vizet (mire föl?), hogy megkértem tegyék ki logout vezércikkbe az irományomat... Nem a lapcsaládnak nem érdeke, hanem a "márkázott" gyártóké, hogy ne tudjon az ember fia a kínai minőségi telókról. Ugyanis nevetséges áron kaphatsz igen korrekt minőséget (akár szürkén ÁFA nélkül, akár ÁFA-val terhelve). Nyilván hazai support nincsen hozzájuk, max pár tucat kreatív PH-s (az ilyenek lendítik előre a fejlődést) akik fordítanak, főznek és fejlesztenek (ingyen!).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby rádiós topik
- Synology NAS
- Gumi és felni topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest