- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
válasz
blazsej #2391 üzenetére
Mi 8-nál is sok a gond, a Google hibájának tűnik. Van, akinél mobil ezen jól működött, ha esetleg korlátlanod lenne.
Na, elfelejtettem, én mit akartam kérdezni.
Ja, megvan. Átállítottam Hongkong régióra, de témáknál mindre azt mondja, hogy nem kompatibilis az én miui-mmal. Kell ezzel foglalkozni, vagy mehetnek fel?
-
gombasm
aktív tag
válasz
blazsej #2367 üzenetére
Mikor nem megy, nem települ, nem működik valami, akkor mindig írjátok meg a telepített rendszer típusát, mert valószínűleg azzal lesz a baj. Vásárláskor kibontott telefont nem biztos, hogy azonnal be kell lakni. Ha bizonytalan a telepített rom eredete, akkor célszerű felrakni valamelyik stabilt a hivatalos oldalról. Ha a telepített rendszer rendben van, egy FR (factory reset) akkor sem árt.
Ha utána is vannak hibák, akkor lesz, aki segít, de mindenki a romod fajtájára lesz először kíváncsi.
Nekem volt fenn BL nyitás előtt hivatalos stabil és fejlesztői is, BL nyitás után pedig Xiaomi EU -t használok, hetente frissítem a fejlesztőit, ami természetesen béta, nem stabil. Néha rápróbálok más rendszerekre is (Pixel Experience, Bootlegger, Lineage 16, Syberian Project) de soha ilyen hibák elő nem fordultak sem az alkalmazésokkal sem a wifivel. (6/128 Poco)
Szóval milyen rom van fenn a készülékeden? (Beállítások - A telefonról - Minden paraméter - MIUI verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged