Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
lócitrom
őstag
kösz srácok. valóban jó lenne, ha ezek alapvető dolgok lennének már. ehelyett lassan visszatér az apple dongle korszak. nem értem egyszerűen mire jó ez. belül a vas mondhatni high end. akksi 4000mah. most ha ezt a két filléres apróságot beleteszik és rámondják, hogy +5000ft, ki nem veszi meg? miért kell azt kivenni, ami jó és mért nem kell beletenni egy ilyen telefonba alapból azt, amit még a nagyobb gyártók is szinte alsó szegmenstől beletesznek? pedig állítólag ez a telefon náluk a megerősített nyugati nyitás akar lenni. vicc az egész. pedig majdnem elmentem bankot rabolni.
-
F.B.I.
veterán
-
retesz147
addikt
Egy infót elfelejtettél az Alis hsz-ből, hogy UK-ba annyi a szállítási idő, nem pedig HU-ba.
Igen, tesóm kint, én Hu-ba, egyszerre rendelt ugyanazon termék, ugyanattól az eladótól nála 2 hét alatt ott van, nálam 4-6 hét, többször is tapasztaltuk.De, ez Pocofone F1 topik, nem pedig az Off kibeszélő, ejtsük az egyéb off témát.
-
tomboy0013
veterán
Most erre mit mondjak? Szerintem elég nagy sületlenségeket írtál
Ha neked gyári garancia kell akkor vedd azzal és ennyi. Nekem a korrekt hozzáállás a lényeg, nem az hogy ki nyúl hozzá. 2 Lumiám járta meg a gyári szervizt, mindkettőt leütött sarokkal és karcos hátlappal kaptam vissza. Mert ugye GSM-nek csak kétbalkezes hülyék dolgozhatnak, a gyártói szervizben meg képzett szakemberek. Világos.
(#851) Tesco Value: A törvény szerint a jogi személy nem minősül fogyasztónak így nem is azon garanciális jogok illetik meg. A Turbadonal pl ha kosárba helyezed a terméket, a vásárlás végén hozzásdhatod a több mint 10 ezres tételt jogi személy esetén ami adja a garanciát. Másképp nem kapsz. A hivatalos viszonteladók adnak garanciát, GSM boltot pedig akármennyit kérdeztem eddig 1 sem adott, mivel törvény nem kötelezi őket így nem adnak. Más kérdés, hogy pl a Telekomot vagy eDigital-t vagy Alza-t sem kötelezi, de ők mégis adnak.
-
tomboy0013
veterán
Mondjuk ezt a kamu garancia dolgot sem értem egyeseknél. Dolgoztam GSM boltnál és saját szervizesünk is volt, illetve amit nem tudott megcsinálni azt továbbította egy másik szervíznek. Nem gyári garancia volt de ettől függetlenül korrektül javítva volt minden. Ha olyan bolttól veszi az ember aminek nulla múltja van akkor megértem az aggodalmat, de amelyik piacon van huzamosabb ideje azoknál nagy gond nem lehet, amelyik cégbe egy kis értelem is szorul az nem kockáztat ilyen dolgokkal. És van azért bőven ilyen GSM bolt is a piacon. Na meg ugye mindig a károgó kisebbség a hangosabb nem az elégedett többség.
Gyári garival is meg lehet szívni mellesleg. -
tomboy0013
veterán
Ha ilyen sokat vásárolgatsz lehet folyton benézed mit mikor küldenek
Mindenesetre én nem hiszek az alis-s 2 hetes szállításban. Mivel én is onnan rendelem így tudom hogy annyi idő alatt nem ér ide kb semmi. Legalábbis amit Kínából rendel az ember az tuti nem. Ezen sajnos a print sceen se változtat esetemben. De ezen ne vesszük össze
-
tomboy0013
veterán
Én aliexpress-ről rendelek mindig és elég sokmindent ahogy barátnőm is, de minimum 3 hét, de inkább 1 hónap mire megjönnek a cuccok. Poco-hoz is 3 hete rendeltem üveget és még mindig nem jött meg. Mindig olyan eladótól veszem a cuccokat ahol sokan vásárolnak. A 2 hét nem reális szerintem.
-
Norbi.
őstag
Örülök, hogy jó kedved lett. Én gyűlölöm a nem szélig kiérő üvegfóliákat, vagy ha levegős, főleg ha egy hónapot kell rá várni. De te használd csak azt.
De ráértek..
akinek kell az, elmegy és csináltat ott, aki nem az meg élvezze amivel akarja, ez egy plusz opció, lehet továbblépni.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest