- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Valentino K. #55 üzenetére
Valaszolok. Van iPhone4 es egy Macbook-om is.
Az elejen en is igy voltam vele. Felesleges, mire is hasznalnam? Aztan volt szerencsem megtapogatni, es gondolkoztam, hogy mire is lehetne hasznalni. Ha pl a gepet nem akarom bekapcsolni, fogom az iPad-et, es megnezem amit akarok. Az iPhone-nak kicsi a kijelzoje, netezni csak SOS szituban szoktam, vagy ha nagyon nincs mas. A Macbook 7 oras uzemidovel rendelkezik. Az iPad 10orat bir. A Macbook tobb kg, az iPad 70dkg.
Tehat joval konnyebb, es ugye be sem kell kapcsolni, mert allandoan be van kapcsolva. Az iPhone azota telefonalgatasra van, a gepet videoszerkesztesre, meg foto editalasra, es olyan dolgokra hasznalom, amihez az iPad keves. Fogom az iPad-et, befekszem az agyba, vagy ledolok a kanapera, es netezek,blogot olvasok, youtube-ot nezek. A gepemmel kevesbe csinalnam meg a sulya miatt az agyban fekvos dolgot. Az iPad-en van az osszes kepem, nehany video, es az eppen most keszulo projectemhez is az adatokat az iPad-en is tarolom, mivel a gepet nem vihetem magammal. Van rajta par film is, amit majd este, ha unatkoznom meg fogok nezni.
Tovabba rengeteg app van ra,(60,000+), joval egyszerubb hasznalni, es elvezetesebb a nagy kijelzo miatt, mint az iPhone-on, pl van par jatek, amik a kijelzo merete miatt kifejezetten jobbak!
Osszegeznem: az iPad majdnem mindenre jo, mint egy Macbook, persze vannak hatarai, de sokkal mobilabb, es amit anno Jobs is mondott a 'kell egy valami az okostelefon es a notebook koze' valoban igaz.
De rengeteg video van a neten, Handras anno csinalt egy 50 perces videot, amin rengeteg kerdesre valaszolt. Erdemes megnezned, ha valoban nem erted az iPad letet.
Remelem segitettem.... -
AMD Power
titán
Nálunk is voltak egy jó páran....
-
JR.CSé
senior tag
Hát nemtudom.Részemről még ez is csak egy meghízott i phone.
-
zsirfecske
addikt
szombaton mozipénztárnál állt előttem egy 12-14 éves dagi srác, nyomta hogy ő már minden étteremben végigevett mindent itt a westendben, és a sorban a mellette álló csajnak mutogatta az iphone4-én a videót az ipad2-ről hogy jövő héten kapja meg és nagyon kell neki.
na neki is a szüleivel kéne elbeszélgetni, ő nem tehet róla hogy ennyire elb***ták.
-
törölt tag
mondjuk továbbra sem a játékok érdekelnek, ne menjünk el ebbe az irányba
a xoom-mal nem tudom mi bajod, amilyen videókat én néztem róla, azok alapján nem volt olyan rossz az. a szifonról is van fent olyan videó yt-on, aminél akadozik... viszont kicsit összetettebb felülete is van, mint az ios-nek. oké, nem mondom, hogy minden egyes elemét imádnám, de azért többnyire tetszik. -
törölt tag
jó, most a böngésző egy dolog. amúgy meg a honeycomb tabletekkel hasonlítgasd, azok azért nem olyan rosszak. aki foglalkozik a programjával, az meg fogja csinálni rendesen fragments api-jal, a töbi meg úgyis veszett fejsze nyele.
majom2: szorri, tényleg összekevertem. mondjuk inkább valami starcraft vagy c&c jellegű játékot tudnék elképzelni érintőképernyőn, ha már mindenképpen játék.
-
válasz
#16820480 #67 üzenetére
Ja, a böngészőnek tényleg marha mindegy, de pont azért van fényévekre egymástól az iPad meg az androidos fosok, mert az előbbire optimalizált alkalmazásokat is készítenek nagy számban, nem csak "örülj a böngészőnek meg a telefonos appoknak". Talán nem elhanyagolható szempont így.
BTW 1024x768-cal jól lehet netezni, a laptopomnak is ennyi a felbontása és nem panaszkodom. Az iPaddel se volt baj.
-
törölt tag
mondjuk az, hogy kevésbé hat pixelesnek a kijelző. vagy esetleg több tartalom kifér rá. finomabb rajzolata lesz a betűknek, stb stb.
oké, te vagy a fejlesztő, nem én, de egy ilyen dolognak azért nem kéne olyan megerőltetőnek lenni. mármint hogy egy kicsit más felbontásra is skáláznak. pl. a böngésző, amibe írok, az remekül tudna futni akkor is, ha nem 1440x900-as képernyőn nézném, hanem mondjuk egy 1024x768-on, vagy 1600x1200-on... -
marlboromen
aktív tag
válasz
marlboromen #64 üzenetére
A facetime-ot használhatod borotválkozó tükörnek is. Nem értelek, egy csomó mindenre jó
-
marlboromen
aktív tag
válasz
Valentino K. #52 üzenetére
Én használom számológépnek is
-
törölt tag
hát, én éppenhogy körbe bírtam mászkálni vele a pályán. ha még ellenfelek is lettek volna, akkor szerintem az első saroknál game over
azért jó kihagyni helyeket, mert így lehet csoportosítani dolgokat. nem szeretek mindent folderekbe pakolni, az ronda és felesleges plusz műveleteket eredményez.#62: nem kell milló felbontás, de azért két különböző igazán lehetne... mondjuk valami 1280x960, vagy 1440xnemtudommennyi. ez azért nem olyan megerőltető.
-
joey04
titán
válasz
#16820480 #58 üzenetére
nagyon jól irányítható, csak egy unalmas szar.
Ez a millió féle felbontás stb, meg nem az Apple-re vallana. És jó is ez, más téma, de pl én már azt is rosszallóan nézem, hogy van olyan mac, amiben amd, van olyan amiben intel, és van olyan, amiben nv GPU van. és erre még ez is... nagyon nem tetszik. nah mindegy.
-
válasz
Az a helyzet, hogy több szálon rágják már ezt a csontot egy ideje és tényleg unalmas téma már. Szerintem ezért is ódzkodik mindenki itt válaszolni. Ha érdekel, rá tudsz keresni más topikban, ha nem, akkor meg ez van.
Az konkrét válasz, hogy nézd meg xy topikban, ha már ott leírta az illető.
-
D@niel
addikt
válasz
#16820480 #58 üzenetére
Szerintem az ifinity blade baromi jól irányítható game, ill. én nekem iPhone-on a dokk feletti sorban nincs semmi, ott szoktam lapozni. Nem tudom miért kellene kihagyni 2 sor között egyet, vagyis hogy mivel lenne jobb a szabadságon túl -persze, legyen rá lehetőség- de a kedvenceket a dokkra rakod, vagy az 1. oldalra, és ennyi, vagy ott vannak a foldereid.
-
törölt tag
nem tudom, nekem ez nem számít igazán "rátettek egy lapáttal" dolognak. amúgy nem tudom miért kellene kisebbnek legyenek a betűk a felbontás növelésével. ez kb olyan érv, mint amikor az alkalmazások inkompatibilitását hozzák fel. persze, ha nem tudja rendesen lekezelni a rendszer, akkor így fog történni, de szerintem inkább ezen kéne túllépni, az lenne érdemleges fejlesztés.
az infinity blade remek példa: amilyen szép, olyan irányíthatatlanhasonló érzés, mint hanyattegérrel próbálni fps-ezni. próbáltam egyébként élőben, kb fél percig tudott lenyűgözni a kütyü. aztán már csak sajnálkozva mosolyogtam az olyanokon, hogy nem lehet úgy rendezni az ikonokat sem a képernyőn, ahogy nekem tetszene (pl. kihagyni egy sort, vagy valami).
-
válasz
A magam nevében beszélek csak: nem állok neki kampányolni két okból. 1) Nincs szükségem ennyire a plusz hozzászólásokra, amit a papagájkodással szereznék és 2) alapból negatívan állsz hozzá, engem meg nem izgat annyira a kérdés, hogy győzködjelek.
Odaát tényleg írtam már én is, meg sokan mások.
-
Valentino K.
senior tag
Normális kérdést tettem fel. Igen, én nem látom, hogy miért érné meg ennyit kiadni egy ilyen készülékre. Épp azért kérdeztem kultúrált, értelmes formában, hogy akinek van ipad-ja, az mire használja.
Konkrét válasz helyett meg jön az, hogy nézzem meg xy topikban. Annyira nem érdekel a dolog, azért kérdeztem meg itt
-
"kit érdekel milyen cucc van belül, amikor még az elsőt sem érték utol a mai napig sem? egyedül a ram upgrade volt fontos. ja viszont abból szempontból fontos, hogy ezekre már most jönnek a cuccok amik kihasználják, tehát a többiek még az 1 után kullognak, ők meg rátettek egy újabb lapáttal."
Ezzel alapvetően egyetértek.
Főleg az érte meg, amikor a Librinél az első sorozatot 100k-ért adták 10k-s e-könyvvásárlási utalvánnyal együtt. -
válasz
Valentino K. #52 üzenetére
Ha nem lenne ilyen átkozottul redundáns a kérdés, lehet hogy kapnál rá választ. De pl. az iPad topikban is többször előkerültek már szkeptikusok, és többször kaptak kultúrált választ is. Miért kell ennyit ismételni?
-
GALARDO
addikt
Nekem is kéne egy ilyen gép remélem a közeljövőben sikerül szerezni egyet.
-
válasz
marlboromen #48 üzenetére
Ágyban böngészésre a kurva jó.
csak vicc volt
-
AkosL
aktív tag
válasz
Valentino K. #47 üzenetére
annyiszor le lett már írva a különböző topikokban, de mindig van egy értetlen ember, aki megkérdezi....
ha te nem tudod elképzelni magadnak, ne vedd meg. másnak lehet, hogy nagy segítség a munkája során, pl. nekem is.
-
marlboromen
aktív tag
válasz
Valentino K. #47 üzenetére
Ágyban böngészésre kurva jó.
-
Valentino K.
senior tag
"En masnap vettem meg sorbanallas nelkul a nyíregyházi meda marktban. Nagyon fasza, viszont kezben tartani faraszto, faj a nyakam. Úgyhogy kell majd venni valami kis állványt. De amúgy nagyon bejövős. Rohadt gyorsan lehet rajta gepelni, főleg, ha nem írok ékezeteket.."
Azért kurvajó nem, hogy adott egy hiper-szupernek vallott hordozható készülék, amihez állványt kell venni, mert fél óra használat után fáj tőle a nyakad\kezed
Még mindig nem értem, hogy egy jobb laptop meg egy smartphone mellett mi értelme van egy tabletnak.
Max ebook readernek vagy böngészéshez jó. Utóbbi pedig flash megjelenítés nékül nálam kb szart se ér.Btw akinek van itt ipad-je, az kérem, hogy írja már le, hogy mennyit és mire használja, komolyan érdekel
-
Antibazsi
aktív tag
ez valakinek buli?
még ha közben charlie sheen és a kurvái kólát és margarita koktélt osztogatnának akkor azt mondom beállok a sorba mert buli...na de csak egy ipadért
-
b4zsi-
őstag
ezek a nagyon fontos apple hírek...
-
ben11
őstag
Hah..Volt idő amikor a kenyérért álltak így sorba az emberek..
-
kristof83
aktív tag
Én is tegnap vettem meg sorbanállás nélkül az iStyle-ban.
Simán kaptam az általam kinézett modellből (fehér 16gb 3G)
Maradt még nekik jócskán a 3G-s készletből, a wifis viszont valóban elfogyott mindenhol.
Tényleg túl lett húzva ez a sorbanállós dolog jócskán.... -
crue
őstag
Ilyen jó bulit bármikor lehet találni, csak be kell menni egy postára csekket fizetni. Ebédidőben a legjobb.
-
Cyberpunk
félisten
Én az egész tablet őrületet nem értem. Egy nagyra hízott okostelefon az összes. Mobilos OS-ekkel. Persze van Win-es gép is
Szöveget bevinni nem valami túl jó érintőképernyőn.
Jó persze egy rövid pár soros hsz.t valamelyik oldalra még én is bevállalnák vele.
A fizikai billentyűzetet nem helyettesítheti és egy jó laptopot.
iPhone az más, de hát azt is sokan veszik még olyanok is akiknek marhára nincs szükségük okostelefonra. Csak hogy menő legyen. Tableteknél is valami hasonló lehet a páciensek agyában -
keIdor
titán
Az ilyen hireknel tiltani kellene a hsz-eket, hogy ne kapjon el veletlenul se a hanyinger a sok irigy embertol...
-
rudymester
senior tag
2 nap alatt fogyott el az első készlet a mi MM áruházunkba és a beszállító azt állítja, hogy kb 3-4 hét a következő szállítmány. Aki nagyon akarta, sorban állt, akinek nem sürgős, annak meg 1-2 hónap nem számít. Addig esetleg még ki is derülhetnek apróbb hibák (ne derüljön).
-
joey04
titán
válasz
blueMerle #23 üzenetére
másfajta buli. szabin vagyok éppen, voltam is "rendes" buliban. már megint ez a fekete fehér nézet, tényleg ilyen kocka logika (nem feltétlenül te,) vagy 1, vagy 0. Ez nem A buli, hanem a buli egy fajtája.
32.:ezért veszik a fiatalok is. szar világ lenne, ha mindenki csak azt venné meg, ami nélkülözhetetlen.
22: tőled egy kicsit azért többet vártam.
kit érdekel milyen cucc van belül, amikor még az elsőt sem érték utol a mai napig sem? egyedül a ram upgrade volt fontos. ja viszont abból szempontból fontos, hogy ezekre már most jönnek a cuccok amik kihasználják, tehát a többiek még az 1 után kullognak, ők meg rátettek egy újabb lapáttal. jó példa a kb techdemó infinty blade
felbontás növelésének sem látom értelmét, itt van a kommenteknél, hogy miért nem. -
tjb007
nagyúr
Ennél már csak az betegebb aki a megjelenés előtt hat nappal kezd sorban állni.
-
Gengi
senior tag
Mivel az életkorukat nagyon nehéz az embereknek elrejteni végignézegetve a képeket meg kellett ,hogy állapítsam az átlagéletkor szemtelenül fiatal. Illetve nyilván az a sok fiatal azért szeretne hozzájutni ahhoz a termékhez ,mert mindennapjaiban nem is tudja meglenni nélküle.... Ugye van olyan ,aki azért vesz egy ilyen készüléket ,hogy fitnes programokat hajtson végre még mielőtt kondiba járna... (Vagy ,hogy elolvassa a bibliát ,merthogy azt csak Ippadden lehet......)
"egy buli az egész" : Bár én vallom ,hogy a buli fogalma több ,minthogy valaki leigya magát és tuctucra tomboljon ,dehogy valaki erre ezt a szót használja több mint meglepő
... (ráadásúl az iphone launchoz képest itt még 0 szórakoztatás is volt)
-
virkir
veterán
válasz
Barthezz2 #21 üzenetére
Most miért annyira elképzelhetetlen, hogy volt barbecue meg hideg sör a hűtőládából?
Szabesz
Az ilyen arcokról mindig a Telenor android reklámjain megjelenő figurák jutnak eszembe, na azok miatt ha gondolkodtam volna olyan telefonon akkor is elmenne a kedvem a vásárlástól. -
nord_
veterán
válasz
Barthezz2 #21 üzenetére
1. mint írtam, az egy hónapos várakozás a fő piacon van. Aki előre tudja, hogy mi mennyit kapunk, az vagy hazudik, vayg ha nem, akkor ő az Apple logisztikai főnöke.
2. a Japánban történtek miatt semmi garancia sincs arra, hogy a kinti egy hónap itthon is annyi lesz.
3. ha most szeretné megvenni és van rá ideje, miért ne állna sorba? Attól, hogy ott van, se a Te, se az én időm nem lesz kevesebb. -
törölt tag
most ebben mi az az iszonyat nagy újdonság, amivel megint "odavertek" a konkurenciának? új soc, nagyobb tárhely meg kamera. ezek nem tűnnek egyáltalán behozhatatlannak, sőt, a mostanában megjelenő konkurens modellek is tudják ezt. a kijelző felbontásán kicsit növelhettek volna azért...
-
-
joey04
titán
3.: hát pedig, ha egyszer kevés van... de van más ok, majd mindjárt.
10.: ott is fogy, és arról semmi, még félhivatalos infó sem volt, hogy mennyit kapnak, hányan mennek oda, stb. Ha kellene, én is egy tuti biztos helyre mennék, időben.
12.: ezt miből is szűrted le?
14.: (és megint 3.) én majdnem kimentem, pedig nem is akartam venni. Csak jó a hangulat, egy buli az egész. iPhone starton megtapasztaltam.
9.: +1
-
hemaka
nagyúr
Állna sorba a halál egy műszaki cikkért. Maximum alapvető élelmiszerek miatt, de az meg remélem nem következik be míg én élek.
-
Nem vágtam magam hanyatt az iPad 2-től sem. Az elmondások szerint valami hatalmas csodát vártam. Nem kell félreérteni, nem rossz cucc.
Azért az kemény, hogy az iPad 16Gb WiFi-vel már 99 900Ft-ért kapható. -
Cyberpunk
félisten
Egyszer nekem is el kell mennem, egy ilyen összejövetelre. Annyira jó dolog lehet órákat sorban állni csak hogy a megjelenése napján megkaparinthassak egy Apple terméket.
Sőt talán már éjszaka a nyitás előtt is odamennék csövezni, hogy az elsők között juthassak hozzá a kívánt kütyühöz -
Gengi
senior tag
Az egész bőven túl van spirázva és erőltetett...
Ha pedig valaki végignéz a sorokon (nézegettem a külföldi launch képeit is) észreveszi azt ,amit bőven sokan mondanak ez egy divattermék. Persze elő lehet húzni olyan sztorikat a kalapból ,hogy szegény öreg néninek sose volt számítógépe és az Ipad annyira egyszerű ,hogy ő is idejét látja bekerülni a szórakoztató ipar gépezetébe. Ez mindig beválik ,akárcsak a kiskutya a filmekben ,de attól még messze nem ez a réteg élteti az új generációs Táblák mítoszát.
-
vtechun
veterán
En masnap vettem meg sorbanallas nelkul a nyíregyházi meda marktban. Nagyon fasza, viszont kezben tartani faraszto, faj a nyakam. Úgyhogy kell majd venni valami kis állványt. De amúgy nagyon bejövős. Rohadt gyorsan lehet rajta gepelni, főleg, ha nem írok ékezeteket
Mod: amugy hitelre vettem, 0% önerővel, 0 ft kezdörészlettel
-
nord_
veterán
Eléggé szánalmas, hogy sokaknak egyből mások pénztárcájában kell turkálni... nekem sincs iPad 2, de eszembe se jutna azzal foglalkozni, más miből veszi meg.
-
Egyes blogokon (bizonyos Andrásén) van több kép, videó. Vannak, akik jócskán túlspilázták a dolgot.
Érdekes megfigyelni a korosztályt és hogy vajon milyen forrásból finanszírozhatták a vásárlást, kis magyar szociográfia. Viszont a másik oldalon nem rossz az ára és maga az iPad 2 sem.
-
Fairplays
aktív tag
Apuci megveszi a sok kis gyökèrarcnak... Nem vagyok irìgy, de ràadàsul ez egy èrtelmetlen kèszülèk. Ennyi pènzbõl(sött kevesebbôl) brutál telòt veszek, ami ugyan ezeket tudja, na jò nincs benne 2 mag...
-
Sosem értettem az ilyen egész napos sorbanállást, csakhogy nehogymár lemaradjon..
-
Szergej01
csendes tag
Ezeknek minek ájped tú?
-
RaveForce
veterán
vannak fejek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest