- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mondjuk továbbra sem a játékok érdekelnek, ne menjünk el ebbe az irányba
a xoom-mal nem tudom mi bajod, amilyen videókat én néztem róla, azok alapján nem volt olyan rossz az. a szifonról is van fent olyan videó yt-on, aminél akadozik... viszont kicsit összetettebb felülete is van, mint az ios-nek. oké, nem mondom, hogy minden egyes elemét imádnám, de azért többnyire tetszik. -
törölt tag
jó, most a böngésző egy dolog. amúgy meg a honeycomb tabletekkel hasonlítgasd, azok azért nem olyan rosszak. aki foglalkozik a programjával, az meg fogja csinálni rendesen fragments api-jal, a töbi meg úgyis veszett fejsze nyele.
majom2: szorri, tényleg összekevertem. mondjuk inkább valami starcraft vagy c&c jellegű játékot tudnék elképzelni érintőképernyőn, ha már mindenképpen játék.
-
törölt tag
mondjuk az, hogy kevésbé hat pixelesnek a kijelző. vagy esetleg több tartalom kifér rá. finomabb rajzolata lesz a betűknek, stb stb.
oké, te vagy a fejlesztő, nem én, de egy ilyen dolognak azért nem kéne olyan megerőltetőnek lenni. mármint hogy egy kicsit más felbontásra is skáláznak. pl. a böngésző, amibe írok, az remekül tudna futni akkor is, ha nem 1440x900-as képernyőn nézném, hanem mondjuk egy 1024x768-on, vagy 1600x1200-on... -
törölt tag
hát, én éppenhogy körbe bírtam mászkálni vele a pályán. ha még ellenfelek is lettek volna, akkor szerintem az első saroknál game over
azért jó kihagyni helyeket, mert így lehet csoportosítani dolgokat. nem szeretek mindent folderekbe pakolni, az ronda és felesleges plusz műveleteket eredményez.#62: nem kell milló felbontás, de azért két különböző igazán lehetne... mondjuk valami 1280x960, vagy 1440xnemtudommennyi. ez azért nem olyan megerőltető.
-
törölt tag
nem tudom, nekem ez nem számít igazán "rátettek egy lapáttal" dolognak. amúgy nem tudom miért kellene kisebbnek legyenek a betűk a felbontás növelésével. ez kb olyan érv, mint amikor az alkalmazások inkompatibilitását hozzák fel. persze, ha nem tudja rendesen lekezelni a rendszer, akkor így fog történni, de szerintem inkább ezen kéne túllépni, az lenne érdemleges fejlesztés.
az infinity blade remek példa: amilyen szép, olyan irányíthatatlanhasonló érzés, mint hanyattegérrel próbálni fps-ezni. próbáltam egyébként élőben, kb fél percig tudott lenyűgözni a kütyü. aztán már csak sajnálkozva mosolyogtam az olyanokon, hogy nem lehet úgy rendezni az ikonokat sem a képernyőn, ahogy nekem tetszene (pl. kihagyni egy sort, vagy valami).
-
törölt tag
most ebben mi az az iszonyat nagy újdonság, amivel megint "odavertek" a konkurenciának? új soc, nagyobb tárhely meg kamera. ezek nem tűnnek egyáltalán behozhatatlannak, sőt, a mostanában megjelenő konkurens modellek is tudják ezt. a kijelző felbontásán kicsit növelhettek volna azért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest