- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #67 üzenetére
Ja, a böngészőnek tényleg marha mindegy, de pont azért van fényévekre egymástól az iPad meg az androidos fosok, mert az előbbire optimalizált alkalmazásokat is készítenek nagy számban, nem csak "örülj a böngészőnek meg a telefonos appoknak". Talán nem elhanyagolható szempont így.
BTW 1024x768-cal jól lehet netezni, a laptopomnak is ennyi a felbontása és nem panaszkodom. Az iPaddel se volt baj.
-
válasz
Valentino K. #55 üzenetére
A magam nevében beszélek csak: nem állok neki kampányolni két okból. 1) Nincs szükségem ennyire a plusz hozzászólásokra, amit a papagájkodással szereznék és 2) alapból negatívan állsz hozzá, engem meg nem izgat annyira a kérdés, hogy győzködjelek.
Odaát tényleg írtam már én is, meg sokan mások.
-
válasz
Valentino K. #52 üzenetére
Ha nem lenne ilyen átkozottul redundáns a kérdés, lehet hogy kapnál rá választ. De pl. az iPad topikban is többször előkerültek már szkeptikusok, és többször kaptak kultúrált választ is. Miért kell ennyit ismételni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest