- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
#16820480 #58 üzenetére
nagyon jól irányítható, csak egy unalmas szar.
Ez a millió féle felbontás stb, meg nem az Apple-re vallana. És jó is ez, más téma, de pl én már azt is rosszallóan nézem, hogy van olyan mac, amiben amd, van olyan amiben intel, és van olyan, amiben nv GPU van. és erre még ez is... nagyon nem tetszik. nah mindegy.
-
joey04
titán
válasz
blueMerle #23 üzenetére
másfajta buli. szabin vagyok éppen, voltam is "rendes" buliban. már megint ez a fekete fehér nézet, tényleg ilyen kocka logika (nem feltétlenül te,) vagy 1, vagy 0. Ez nem A buli, hanem a buli egy fajtája.
32.:ezért veszik a fiatalok is. szar világ lenne, ha mindenki csak azt venné meg, ami nélkülözhetetlen.
22: tőled egy kicsit azért többet vártam.
kit érdekel milyen cucc van belül, amikor még az elsőt sem érték utol a mai napig sem? egyedül a ram upgrade volt fontos. ja viszont abból szempontból fontos, hogy ezekre már most jönnek a cuccok amik kihasználják, tehát a többiek még az 1 után kullognak, ők meg rátettek egy újabb lapáttal. jó példa a kb techdemó infinty blade
felbontás növelésének sem látom értelmét, itt van a kommenteknél, hogy miért nem. -
joey04
titán
3.: hát pedig, ha egyszer kevés van... de van más ok, majd mindjárt.
10.: ott is fogy, és arról semmi, még félhivatalos infó sem volt, hogy mennyit kapnak, hányan mennek oda, stb. Ha kellene, én is egy tuti biztos helyre mennék, időben.
12.: ezt miből is szűrted le?
14.: (és megint 3.) én majdnem kimentem, pedig nem is akartam venni. Csak jó a hangulat, egy buli az egész. iPhone starton megtapasztaltam.
9.: +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asustor NAS
- Kuponkunyeráló
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest