- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mondjuk továbbra sem a játékok érdekelnek, ne menjünk el ebbe az irányba
a xoom-mal nem tudom mi bajod, amilyen videókat én néztem róla, azok alapján nem volt olyan rossz az. a szifonról is van fent olyan videó yt-on, aminél akadozik... viszont kicsit összetettebb felülete is van, mint az ios-nek. oké, nem mondom, hogy minden egyes elemét imádnám, de azért többnyire tetszik. -
törölt tag
jó, most a böngésző egy dolog. amúgy meg a honeycomb tabletekkel hasonlítgasd, azok azért nem olyan rosszak. aki foglalkozik a programjával, az meg fogja csinálni rendesen fragments api-jal, a töbi meg úgyis veszett fejsze nyele.
majom2: szorri, tényleg összekevertem. mondjuk inkább valami starcraft vagy c&c jellegű játékot tudnék elképzelni érintőképernyőn, ha már mindenképpen játék.
-
törölt tag
mondjuk az, hogy kevésbé hat pixelesnek a kijelző. vagy esetleg több tartalom kifér rá. finomabb rajzolata lesz a betűknek, stb stb.
oké, te vagy a fejlesztő, nem én, de egy ilyen dolognak azért nem kéne olyan megerőltetőnek lenni. mármint hogy egy kicsit más felbontásra is skáláznak. pl. a böngésző, amibe írok, az remekül tudna futni akkor is, ha nem 1440x900-as képernyőn nézném, hanem mondjuk egy 1024x768-on, vagy 1600x1200-on... -
Valentino K.
senior tag
Normális kérdést tettem fel. Igen, én nem látom, hogy miért érné meg ennyit kiadni egy ilyen készülékre. Épp azért kérdeztem kultúrált, értelmes formában, hogy akinek van ipad-ja, az mire használja.
Konkrét válasz helyett meg jön az, hogy nézzem meg xy topikban. Annyira nem érdekel a dolog, azért kérdeztem meg itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest