Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Touch-ko

őstag

válasz Valentino K. #55 üzenetére

Valaszolok. Van iPhone4 es egy Macbook-om is.
    Az elejen en is igy voltam vele. Felesleges, mire is hasznalnam? Aztan volt szerencsem megtapogatni, es gondolkoztam, hogy mire is lehetne hasznalni. Ha pl a gepet nem akarom bekapcsolni, fogom az iPad-et, es megnezem amit akarok. Az iPhone-nak kicsi a kijelzoje, netezni csak SOS szituban szoktam, vagy ha nagyon nincs mas. A Macbook 7 oras uzemidovel rendelkezik. Az iPad 10orat bir. A Macbook tobb kg, az iPad 70dkg.
    Tehat joval konnyebb, es ugye be sem kell kapcsolni, mert allandoan be van kapcsolva. Az iPhone azota telefonalgatasra van, a gepet videoszerkesztesre, meg foto editalasra, es olyan dolgokra hasznalom, amihez az iPad keves. Fogom az iPad-et, befekszem az agyba, vagy ledolok a kanapera, es netezek,blogot olvasok, youtube-ot nezek. A gepemmel kevesbe csinalnam meg a sulya miatt az agyban fekvos dolgot. Az iPad-en van az osszes kepem, nehany video, es az eppen most keszulo projectemhez is az adatokat az iPad-en is tarolom, mivel a gepet nem vihetem magammal. Van rajta par film is, amit majd este, ha unatkoznom meg fogok nezni.
    Tovabba rengeteg app van ra,(60,000+), joval egyszerubb hasznalni, es elvezetesebb a nagy kijelzo miatt, mint az iPhone-on, pl van par jatek, amik a kijelzo merete miatt kifejezetten jobbak!
    Osszegeznem: az iPad majdnem mindenre jo, mint egy Macbook, persze vannak hatarai, de sokkal mobilabb, es amit anno Jobs is mondott a 'kell egy valami az okostelefon es a notebook koze' valoban igaz.
    De rengeteg video van a neten, Handras anno csinalt egy 50 perces videot, amin rengeteg kerdesre valaszolt. Erdemes megnezned, ha valoban nem erted az iPad letet.
    Remelem segitettem....

Új hozzászólás Aktív témák