- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem tudom, nekem ez nem számít igazán "rátettek egy lapáttal" dolognak. amúgy nem tudom miért kellene kisebbnek legyenek a betűk a felbontás növelésével. ez kb olyan érv, mint amikor az alkalmazások inkompatibilitását hozzák fel. persze, ha nem tudja rendesen lekezelni a rendszer, akkor így fog történni, de szerintem inkább ezen kéne túllépni, az lenne érdemleges fejlesztés.
az infinity blade remek példa: amilyen szép, olyan irányíthatatlanhasonló érzés, mint hanyattegérrel próbálni fps-ezni. próbáltam egyébként élőben, kb fél percig tudott lenyűgözni a kütyü. aztán már csak sajnálkozva mosolyogtam az olyanokon, hogy nem lehet úgy rendezni az ikonokat sem a képernyőn, ahogy nekem tetszene (pl. kihagyni egy sort, vagy valami).
-
"kit érdekel milyen cucc van belül, amikor még az elsőt sem érték utol a mai napig sem? egyedül a ram upgrade volt fontos. ja viszont abból szempontból fontos, hogy ezekre már most jönnek a cuccok amik kihasználják, tehát a többiek még az 1 után kullognak, ők meg rátettek egy újabb lapáttal."
Ezzel alapvetően egyetértek.
Főleg az érte meg, amikor a Librinél az első sorozatot 100k-ért adták 10k-s e-könyvvásárlási utalvánnyal együtt. -
Cyberpunk
félisten
Én az egész tablet őrületet nem értem. Egy nagyra hízott okostelefon az összes. Mobilos OS-ekkel. Persze van Win-es gép is
Szöveget bevinni nem valami túl jó érintőképernyőn.
Jó persze egy rövid pár soros hsz.t valamelyik oldalra még én is bevállalnák vele.
A fizikai billentyűzetet nem helyettesítheti és egy jó laptopot.
iPhone az más, de hát azt is sokan veszik még olyanok is akiknek marhára nincs szükségük okostelefonra. Csak hogy menő legyen. Tableteknél is valami hasonló lehet a páciensek agyában -
Gengi
senior tag
Mivel az életkorukat nagyon nehéz az embereknek elrejteni végignézegetve a képeket meg kellett ,hogy állapítsam az átlagéletkor szemtelenül fiatal. Illetve nyilván az a sok fiatal azért szeretne hozzájutni ahhoz a termékhez ,mert mindennapjaiban nem is tudja meglenni nélküle.... Ugye van olyan ,aki azért vesz egy ilyen készüléket ,hogy fitnes programokat hajtson végre még mielőtt kondiba járna... (Vagy ,hogy elolvassa a bibliát ,merthogy azt csak Ippadden lehet......)
"egy buli az egész" : Bár én vallom ,hogy a buli fogalma több ,minthogy valaki leigya magát és tuctucra tomboljon ,dehogy valaki erre ezt a szót használja több mint meglepő
... (ráadásúl az iphone launchoz képest itt még 0 szórakoztatás is volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest