- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #67 üzenetére
Ja, a böngészőnek tényleg marha mindegy, de pont azért van fényévekre egymástól az iPad meg az androidos fosok, mert az előbbire optimalizált alkalmazásokat is készítenek nagy számban, nem csak "örülj a böngészőnek meg a telefonos appoknak". Talán nem elhanyagolható szempont így.
BTW 1024x768-cal jól lehet netezni, a laptopomnak is ennyi a felbontása és nem panaszkodom. Az iPaddel se volt baj.
-
joey04
titán
válasz
#16820480 #58 üzenetére
nagyon jól irányítható, csak egy unalmas szar.
Ez a millió féle felbontás stb, meg nem az Apple-re vallana. És jó is ez, más téma, de pl én már azt is rosszallóan nézem, hogy van olyan mac, amiben amd, van olyan amiben intel, és van olyan, amiben nv GPU van. és erre még ez is... nagyon nem tetszik. nah mindegy.
-
D@niel
addikt
válasz
#16820480 #58 üzenetére
Szerintem az ifinity blade baromi jól irányítható game, ill. én nekem iPhone-on a dokk feletti sorban nincs semmi, ott szoktam lapozni. Nem tudom miért kellene kihagyni 2 sor között egyet, vagyis hogy mivel lenne jobb a szabadságon túl -persze, legyen rá lehetőség- de a kedvenceket a dokkra rakod, vagy az 1. oldalra, és ennyi, vagy ott vannak a foldereid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest